Iesakam
www.KasNotiek.lv

Forums » Karma

melns pirms 35 nedēļām
manupraat, tas kaa KARMAS fani uzvedaas, kad speeleeja pretinieki bija mazliet cuuciigi! Nekaada respekta pret otro grupu! Visu cienju New Buzz, laikam nebija viegli speeleet! ;) Un te nu tas ir - jo vairaak tev draugu.. jo lielaaka iespeeja uzvareet, jo Karmas solists pat tuvu nestaav New Buzz solistei.. piedodiet karmas fani ;), bet jus no roka neko nesaprotat, tikai to, ka jaatbalsta savi skolasbiedri..

klausītājs pirms 35 nedēļām
KARMA uzvarēja tikai un vienīgi pateicoties draugu utt neadekvātai bļaušanai totāli neklausoties izpildījumu kvalitāti un baudāmību. KARMA solistam ir tikai jādzied (ģitāra NAV jāspēlē) un pat tad nav spējīgs iemācīties 3 dziesmiņām vārdus, putrojās ar lapiņām pirmajā dziesmā, taisni nodziedāt pavāji. New Buzz solistei ar toni noturēt bija pagrūti, bet viņai juta attieksmi ko viņa dara uz skatuves. Fināls būs ļoti interesants, jo KARMA nāks ar saviem bļāvējiem, un Monkeyrocks šī ofensīva būs pārliecinoši jāpārsit.....

balts pirms 35 nedēļām
Nu jā, bet par to garais Karmas soloģitārists ir ļooooti labs savam vecumam. Sapratu , ka puisim ir tikai 15 gadi.

bārbija pirms 35 nedēļām
balts, gribi teikt, ka jaunākais no brāļiem Ozoliem savam vecumam arī nav labs? ;)

melns pirms 35 nedēļām
jaa, paulam nav ne vainas ;) bet arii ozolam ir 15 un vinjsh speelee tik pat labi ja ne labaak!!

bārbija pirms 35 nedēļām
melns, taisni tā! no offence, bet nopietni ceru uz MonkeyRocks triumfu. :D

melns pirms 35 nedēļām
jaa, jo vinji tieshaam smagi straadaa, lai uzvareetu, nevis sasauc visus kurus var, pat neiemaacoties dziesmas vaardus :D

balts pirms 35 nedēļām
Neesmu tāds speciālists, lai spriestu kurš labāks, bet sliktāks ģitārists jau nu nav točna par Ozolu. Neba jau šis bez darba pie tādas prasmes ticis. Ne?

melns pirms 35 nedēļām
nu jaa, piekriitu, bet ja runaa par grupu kopumaa, tad finaalaa gribeetu redzeet kaadu citu grupu :)

balts pirms 35 nedēļām
Nu jā, kopumā.......gadījās parunāties ar puišiem- izrādās, ka rock`n~riga dueļi šiem vispār bija PIRMAIS koncerts šajā sastāvā. tad es sāku savādāk uz to lietu skatītie.

klausītājs pirms 35 nedēļām
man neiteresē PIRMAIS vai astotais koncerts, bet tas kā kopā skan. tāpat ar tiem ģitāristiem. kāda starpība viņam ir 15 17 vai 22 gadi vai pat tas ir pats Virga, bet galvenais tak ir kas tur nāk ārā ....

balts pirms 35 nedēļām
vajag jau skatīties uz priekšu, ne savā degungalā. šis tomēr pasāciens iesācējiem. potenciāls ir , daļai nāk jau ārā ļoti labi...

piens. pirms 35 nedēļām
jūs esat tik smieklīgi reizēm.

Hey pirms 35 nedēļām
Ja paši esat lielie mūzikas pamatlicēji un pazinēju, tad kāpēc jūs neesat uz skatuve.
Pa citiem pateikt kautko sliktu ir viegli, bet pašiem uziet uz skatuves - nekā!!!

to klausītājs pirms 35 nedēļām
isti nesaprotu- tu esi nopircis biljetes par baigo pikji? gaidiji baigos starus ierodamies? nav saprotama pasaakuma ideja?
kaa man patik sitie maakslas kritiki...... tak sakraj naudu un dodies apriilii uz Metallica

jaunākais pirms 35 nedēļām
njā, īsti nekad neesmu bijis par monkey rocks, bet šoreiz gan viņi to ir pelnījuši vairāk nekā karma. no pirmā karmas konča jau bija skaidrs, ka viņi uzvarēs dēļ sava pūļa. saaicināt daudz čomu un sūdīgi nospēlēt, tas nav nekāds sasniegums...bet vismaz prieks, ka rnr uz tiem faniem uzpelnas!

ne viens, ne otrs. pirms 35 nedēļām
Spriežot pēc komentāriem - tie, kuri te pārējos sauc par ''Mākslas krittiķiem'' ir paši Karmas fani. ;)
Būtu jau labi, ja fināla duelī VIESIS vērtētu pēc sava viedokļa + nu plus vēl kleidzieni, jo tas tomēr ir fināls, kurā jāuzvar labākajam, nevis tam, kuram draugu vairāk.
Bet cilvēku pūlis finālā gaidāms milzīgs.
Tiem, kuri kaut ko grib arī redzēt, būs jābūt tur jau 5 stundas pirms sākuma? :D

P.S. Pret pretinieku arī tā kā būtu jāizturās ar cieņu. Un j;amācās dziesmu vārdi arī.

Jurita pirms 35 nedēļām
piedaloties dueļos (kā arī nākot uz tiem), protams, visi mēs rēķināmies, ka cīņa ir vairāk par masām, nekā mūziku. šoreiz gan nošokēja dažas ziņas par to, ka mūsu faniem atņēma plakātu, meitenes dunkāja ribās u.tml. Grupai paldies par ballīti - dueļu laikā visi, kas izgāja cauri, ir manāmi auguši, un neviens nedomā apstāties.

Bet ir arī tādi cilvēki, kas atdod savu balsi par to labāko.

Par to plakātu - interesanti.
Diezgan stulbi.

ha pirms 35 nedēļām
vel interesantaks ir new buzz fanu kautins ar apsargiem

Jurita pirms 35 nedēļām
Lai vai kā - domāju, visas grupas savā starpā katrā duelī pamatīgi sadraudzējās, tā ka viss pārējais ir sekundārs - ballīte ir ballīte. Fināla duelantiem - veiksmes, bet no pārējiem drīzumā gaidām jaunas dziesmas, koncertus un visu, ko beidzot var padarīt, kad ir brīvāks laiks savai daiļradei, ne kaverversijām, kas, starp citu, arī skilus ļauj kačāt.

Jurita -> ha pirms 35 nedēļām
par to man ir ļoti žēl, ka šāds incidents gadījās. tāpēc jānāk uz ballītēm baļļoties, ne savstarpēji klupt krāgā. :)

A par ko kautiņš?

Jā, piekrītu. Kaverversijas riktīgi kačā skliu.

Jurita pirms 35 nedēļām
Cik man teica mani fani, tā aizsācējs bija iereibis un neizturēja pretinieku dzēlības utt. Par to es atvainojos.

Pēc Lido dziesmas apdares radās ideja jaunu dziesmu rakstīt ar šo pašu funk meldiju, tā ka vakardienas duelis produktīvs.

Jurita -> klausītājs pirms 35 nedēļām
Par pareizo toni - atzīstu, bija grūti, jo kreisais monis bija nobīdīts pilnīgi, turklāt tik liela pūļa dēļ tik tikko vispār varēja dzirdēt pat skaņu, kas nāk no mutes. Ja griezās ausī, sorry :D

ha to Jurita pirms 35 nedēļām
vispar jau new buzz fanu saaka mocjit sikos par to ka vinneejusi

Jurita -> pirms 35 nedēļām
kautiņos grūti teikt, kurš balts, kurš melns. kā jau teicu - atvainojos, ka mūsējie iesaistījās.

ha to Jurita pirms 35 nedēļām
kas ta man, smiekligi tik bija noskatities kaa vecji piekasaas puikaam, kameer iejaucas apsargi.sajutas kaa hokjii.
ja par lietu- patika juusu lido un pretinieku gicjas solinjš 2 dziesmaa

Baigi nogājās no tēmas. :D

kliedziens pirms 35 nedēļām
jā, šis duelis bija fanu starpā ass. pats redezēju kas notika pūļa vidū starp faniem un kāds bija cīņas.
bet pretinieki tomēr ir jārespektē.

Asinis arī bija?

Skarbs duelis, jā.

... pirms 35 nedēļām
"Hey pirms 11 stundām
Ja paši esat lielie mūzikas pamatlicēji un pazinēju, tad kāpēc jūs neesat uz skatuve.
Pa citiem pateikt kautko sliktu ir viegli, bet pašiem uziet uz skatuves - nekā!!"
pilnigi piekritu.! ;)

p.s. beidziet te mulkjoties un vardos cinities.!
katrs uzskata ka vinam taisniba.!
cik cilveku tik viedoklu.! :D

.... pirms 35 nedēļām
"melns pirms 16 stundām
manupraat, tas kaa KARMAS fani uzvedaas, kad speeleeja pretinieki bija mazliet cuuciigi! Nekaada respekta pret otro grupu! Visu cienju New Buzz, laikam nebija viegli speeleet! ;) Un te nu tas ir - jo vairaak tev draugu.. jo lielaaka iespeeja uzvareet, jo Karmas solists pat tuvu nestaav New Buzz solistei.. piedodiet karmas fani ;), bet jus no roka neko nesaprotat, tikai to, ka jaatbalsta savi skolasbiedri.."

melns- laikam nepamaniiji kaa new buzz fani uzvedas tad kad speleja KARMA...
vot tur vareja redzet attieksmi.. - galigi garam,...
karmas fani to vnk redzeja un atbilstosi situacijai rikojas..! ;)

karma's dalibnieki loti nopietni pieiet muzikai, bet Gatim(solistam) tam vnk japieiet nopietnaak.!

new buzz soliste ok, bet rokam neder... vinai vajag ko savadaku izpildit.! ;)

Meitene no palodzes pirms 35 nedēļām
Bāc, bet tas kautiņš bija diezgan baiss, un no redzētā var teikt ,ka nevis fani uzprasījās, bet apsargs, pat ārā, kad tie divi bija izvesti,apsargs nevrēja nomierināties un spārdija džeku,reāli cilvēks guļ zemē un viņu brutāli spārda.
Un kad sākās nejaucības, kāds puisis pienāca pie mums un teica- nekas tie tikai krievi.
VNk nožēlojami!

Tas bija garām!

HandOfBlood pirms 35 nedēļām
Zinās Rīdzinieki, cik slikti ir grūstīt Rēzekniešus, nu un dabūjāt pa galvām... Latgalē, tas ir normāli ))

HandOfBlood pirms 35 nedēļām
A kas diršas uz krieviem, personīgi no manis dabūs ;))))

Jurita pirms 35 nedēļām
uzskatu, ka nav jēgas diskusijai - kurš kuru pirmais/stiprāk piekāva vai apbižoja. Galvenais ir ballīte un tas, ka Latvijā ir grupas, kuras var muzicēt. Jo par to jau ir visa ģēla.

.. pirms 35 nedēļām
interesanti kā tad new buzz fani uzvedās?

Shit pirms 35 nedēļām
Vispār granātu gribēju uzsviest virsū, jo gaļas bija daudz :D :D :D

Karma - Gatis pirms 35 nedēļām
publika - pieļauju , kad asumi uz tādas štelles, tas ir neizbēgani, pretēji tam cieņu gan varēja izrādīt, kā pret pretinieku gruopas skatītājiem tā pret apvienību - New Buzz , ļoti neapmirināja šī situācija.
lirikas - jā , pilnīgi jums piekrītu - uzkāpjot uz skatuves, vnk visi vārdi aizmirstas, es pat esmu vairākas naktis negulējis, lai speciāli iemācītos uzdoto dziesmu lirikas, kā redzējāt - nekā.
p.s. - bet faniem mēģināšu iestāstīt , kā izprast vārdu - cieņu, ja ne pret citiem tad vsmz pret sevi. :D
(lasiet it kā nopietni, tad labāķ skan! :D

aj pirms 35 nedēļām
Nu nerunā tagad par visu Latgali. Esmu latgalieties, bet priekš manis tas nav normāli, arī manā paziņu un draugu lokā tā nav.

doms pirms 35 nedēļām
kāda jēga no negulētām naktīm kanālus tīrot, tāpat dziedāt vienā naktī neiemācīsies, vnk samīzies no tik daudz lotgaļiem un viss.

Вгляд убийцы pirms 35 nedēļām
Ну и я там был на этом Рок Фестивале, сам хотел всем пизды дать этой Левой Карме , удержалсья, мой друг нет.. Надо было Мош-бит и тогда разбирались и веселилесь там в нутри )))

pirms 35 nedēļām
kad new buzz sāka spēlēt pirmo dziesmu, to vien tik dzirdēja kā ''karma, karma, karma''. tas bija galīgi garām!

Karma - Gatis pirms 35 nedēļām
piekrītu Juritai - galvenais ballēties!
:D

Jurita pirms 35 nedēļām
grupas ir draugi, bet fani - ienaidnieki? tas neiet krastā...aprokam dusmas.

... pirms 35 nedēļām
Jurita - tavi fani,uzvedaas nenormali.!
savaldi savas "slepkavas" :D:D:D:D
psc, kaadus murgus te baarsta... :D
biju par Rezekni labakas domaas.! (sick)

... pirms 35 nedēļām
Jurita - ienaidnieki?

izskatijas, ka tavi fani neciena nevienu.!

no malas izskatijas, ka dazi labi tikai izkauties bija atbrauksi nevis kadu atbalstit.!

.... -> Jurita pirms 35 nedēļām
"Вгляд убийцы - Ну и я там был на этом Рок Фестивале, сам хотел всем пизды дать этой Левой Карме , удержалсья, мой друг нет.. Надо было Мош-бит и тогда разбирались и веселилесь там в нутри"

izlasi so un manuprat tur attieksme ir manama.!!!!!

no malas pirms 35 nedēļām
vai tik tā nebija karma, kas rādīja necenzētus žestus uz apkārtējo pusi...
dažam labam būtu jāpalasa un jāpadomā par skatuves kultūru

... -> no malas pirms 35 nedēļām
iegadajies brilles.! :D:D:D
liekas pasaules optikaa brillem ir atlaides.! :D

pagaidi si duellja video atkartojumu, un redzesi, ka KARMA atbalstija new buzz...
;)

no malas pirms 35 nedēļām
pēc taviem vārdiem spriežot, brilles būtu vajadzīgas visiem apkārtējiem faniem, kas to redzēja
labi, kas bijis -bijis. No kļūdām mācās.

.. pirms 35 nedēļām
no malas- pilnīgi piekrītu tev!
te jau aiziet kurš-kuru..paliek bezjēdzīga dizkusija.

macas ! ;)
bet pagaidi to video...
redzesi , kas un ka bija.! ;)
nestreso.!

Antix pirms 35 nedēļām
vispaar jau es viens kaavos pret to baru un es luudzu atvainowanos karma faniem jo manas emocijas paargaaja paari tiiram sapraatam

Antix pirms 35 nedēļām
es neesmu krievs un man nepatiik pielietot fizisku speeku bet taa kaa new buzz peec manaam domaam bija 100% uzvareetaajs es nevareeju notureeties un piekaavu laikam 3 dzekus vienam es gribu iipawi atvainoties jo paarsitu vinjam degunu un manupraat izsitu zobu

Antix pirms 35 nedēļām
un no visas sirdz atvainojos new buzz solistej---tu esi vienkaarwi super
un tavaa balsiii es redzu tev labu naakotni kaa super solisti

... -> Antix pirms 35 nedēļām
izskataas, ka tu vairak lepojies ar savu ricibu neka nozelo..
vairak peec lielishanas izskatas.!

"bet taa kaa new buzz peec manaam domaam bija 100% uzvareetaajs"

tiesi taaa TIKAI pec TAVAm domaam.!
tapec nevajag masu nekartibas rikot.! :D

italy pirms 35 nedēļām
there are oher ialian people they love rock and riga as me ! ehi ragazzi fattevi avanti

antix pirms 34 nedēļām
taa nav lieliiwanaas jo man tos dzekus ir zeel un es taa riikojos pirmo reizi muuzaa t.i. tik neapdomaati jaaa es atziistu ka man ir kaadas probleemas ,,,bet to ka es lepojos ar to tas ir savaads arguments jo es turpretii gribu luugt piedowanu bet ja tu uzkati ka mana lieliiwanaas ir saaistiita ar to ka es izstaastiju kaadaa vedaa cieta karmas fani ---tu kljudies

kliedziens pirms 34 nedēļām
nekāvos, bet arī uzskatu new buzz par labākiem.

... -> Antix pirms 34 nedēļām
ari esmu par KARMU, bet n eko par kkadiem piekautiem karmas faniem neesmu dzirdejusi.! :D
bet nu jebkuraa gadijuma palasot tavus komentarus liekas, ka tev vajag steidzami uz tvaika ielu. :D

nav normali sitaa darities u.t.t.

Pauls -> Jurita pirms 34 nedēļām
arī es gribēju atvainoties, ka mūsu fani pārāk aizrāvās un traucēja uzstāties. vairāk cieņas ir jāizrāda mums visiem

antix pirms 34 nedēļām
es neesmu riidzineks un nezinu kas atrodas uz tvaika ielas, bet noprotu ka nekas labs

wtf pirms 34 nedēļām
kas te kkada greksuudze??? :D:D:D:D

paskaties google.lv :D

antix pirms 34 nedēļām
un vispaar jau neesmu halks jo arii es dabuuju dazus sitienus pa pakausi bet taa kaa es staigaaaju agraak uz ciinjaam tad zinu ka vinjam tagad saap taas duures un vispaar es jau tad atjeedzos un kad starp manaam rokaam bija vinja galva man jau bija zeel maukt(jaaa weit ja kaads grib var tekt ka es lepojos)bet tomeer tas nebija skaisti dariits no manas puses
P.S ja reezeknee taa buutu un man apkaart staaveetu vairaak par desmit dzekiem mani padariitu par GALJU vai par VALJU :D

piens. pirms 34 nedēļām
kādēļ gan grupas var normāli sadzīvot, bet fani nē? ja esat īsti fani, tad mācieties no mūziķiem! savādāk atgādinat dzīvniekus kaut kādus.

Antix pirms 34 nedēļām
ja uzkataat mani par lopu tad es varu pr lopu (realu) padariit tevi speeka kaulos man daudz

"ja uzkataat mani par lopu tad es varu pr lopu (realu) padariit tevi speeka kaulos man daudz"

bet praata nemaz. :D

ne viens, ne otrs. pirms 34 nedēļām
Piekrītu pienam. :D

Diskusija beigās aigāja diezgan stulba. Juma tā neliekas?

Mice pirms 34 nedēļām
A kad jaunās fotogrāfijas ieliks

... -> mice pirms 34 nedēļām
parasti liek ap 3dienu.!

Lose Yourself pirms 34 nedēļām
Da nē normāli tusanuli, es jau arī matainājiem počkas sadauzīju, bet tas bija cīņa un necienībā par New Buzz ....

lomixxx ---> antix pirms 34 nedēļām
ja jau tā nožēlo savu rīcību varētu atrast tos nelaimigos kas no tavām rokam cietushi un samaksāt kompensācijas par zobārstu.. un citus tevis itkaa raditos bojajumus..

vārds. pirms 34 nedēļām
ko var čakarētis, tie ir garāžu dueļi.

vārds. pirms 34 nedēļām
uzsveru - garāžu dueļi ;)

FreeMan pirms 34 nedēļām
Я один из тех, кто был тогда в тот вечер в R'n'R и кто ни за что отрывался... С вашей стороны, со стороны охраны клуба это было очень глупо повалить на пол и начинать бить ногами по лицу не давая встать... А потом поднимать, вдвоём держать за руки и продолжать колотить не отпуская! Вы начнёте говорить, что это было всё из-за того, что мы начали толкать девушек, которые стояли перед нами... Но подумайте, когда сзади толпа ломится вперёд (не знаю, чьи это фанаты были, явно не фанаты New Buzz), куда нам деваться надо было, когда ни влево, ни в право отойти не возможно было, только продолжать двигаться вперёд или отталкивать вдвоём всю толпу фанатов! Кто мне ответит за отколотый кусок зуба, фингал под глазом и сломанным носом? Кто возместит ущерб за то, что я теперь не могу на работе появиться с таким видом? Может проще мне и моему другу снять побои написать заявление в полицию правопорядка на противоправные действия охраны вашего клуба? Вы себе заработаете антирепутацию...

siliņs pirms 34 nedēļām
'dzive ir dzīve un netaisnības ir katrā galā, tadēļ, ka esam vilku barā, un ir jaklausa baram, šis viss ir pasakums domats, lai grupas attistitu sevi kā piedāvājumu, sevi reklamējot u.t.t nav ko iespringt

rocknroll

kaspars pirms 34 nedēļām
tas vairs nav rokenrols.

its a long way to the top if you whana rockenroll pirms 34 nedēļām
yeah
tad es domaaju, ka neparvienu šogarāžas dueļu grupu nevar teikt, ka kāda būtu pelnījusi uzvaru.
tieši tā garāžas dueļi un attiecīgs arii liimenis

posska pirms 34 nedēļām
hei kas man kremt ir ssitais teksts" Karma jau uzvar tikkai taadeell , ka savaac pilnu rock n riga savu mazgadiigo draugu" pirmkaart padomaajat, kaadeell tad vinniem tas izdodas un citaam grupaam nee. otrkaart, padomaajat kaa Karma popularizee rock n rollu jauniessu viduu, visi sanaakussie labpraataak izveelas pavadiit piektdienas vakaru sseit, nevis kaadaa llevaa vecriigas klubaaa. ja jaasaliidzina man piektdienas fani, tad manupraat adekvaat to meer uzvedaas Karmas fani, kuri atbalstiija arii New buzz. Un Karmai ir viena lieta kas iespaarda, taa ir iistaa attieksme.

Adalberts pirms 34 nedēļām
HandOfBlood pirms 19 stundām
Zinās Rīdzinieki, cik slikti ir grūstīt Rēzekniešus, nu un dabūjāt pa galvām... Latgalē, tas ir normāli ))

HandOfBlood pirms 19 stundām
A kas diršas uz krieviem, personīgi no manis dabūs ;))))

a ko tad pilnas Rīgas kojas ar taviem čangaļiem??? macās un kaujās savā režicā ... par krieviem no coment vnk debīls esi un viss

maza meitene pirms 34 nedēļām
Par to plakātu - nu ļoti stulbi , bet no katras grupas faniem jau bija tādi, kuri izcēlās ar to, ka nezin robežu starp favorītgrupas atbalstīšanu un būšanu netaktiskam pret otru grupu - karote darvas medus mucā, jo vispār pasākums bija pa rubli!

... pirms 34 nedēļām
pilnigi piekritu "posska"...!!!!

Aluslācis pirms 34 nedēļām
katra grupa pasauc draugus utt...un tad kad vienai grupai vairāk draugu, otra grupa taisa skandālu, ka nav godiigi :D :D
nu vispar piekriitu ka New Buzz vokāls īsti neiet kopā ar to ko viņi spēle..
New Buzz ideja par to mušpapīru ko pacēla priekšā arī nebija laba, jo reāli aizmugurē nefiga nevarēja redzēt un sākas domstarpības.
Tad vēl neiebraucu, nafig viens New Buzz faniem pēkšņi sāka vicināt dūres pret Karmas fanu...laikam apvainojās :D bet diemžēl šo neģēli apsargs ātri vien neitralizēja... un ko viņš ieguva? tikai to ka nevarēs piedalīties balsošanā un pa vienu balsi būs mazāk

... pirms 34 nedēļām
piekritu aluslacim.! :D

? pirms 34 nedēļām
Cikos šodien rāda atkārtojumu pa LMK?

vards. pirms 34 nedēļām
deviņos ;)
ārdamies.

hm pirms 34 nedēļām
Karmas fani arii nebi tik forshi un puukainu kaa juus te rakstaat, gadijaas arii riktiigi atsaldeeti kadri, kuri tieshaam uzprasijaas.(maigi sakot)

pirms 34 nedēļām
no malas skatoties viss ir skaidrs!

ne viens, ne otrs. pirms 34 nedēļām
Es neskatījos atkārtojumu.
Kāds var man pastāstīt, kas un kā tur notika?

! pirms 34 nedēļām
jaam noskatoties atkaartojumu , vissi ir skaidrs par Karmu un to faniem, tiešām zēl ka īstos mūzikas meisterus atstumj malā, bet atstāj tos, kuriem atnāca vairāk draugu.Protams,ko jūs gribējāt,New Buzz ir no Rēzeknes, no kurienes tiem cilvēkiem nemties kas atbalsta, Valstī krīze, kuram interesanti ir velēšanās braukt uz Rīgu!Karma patiešām ir daudz daudz vajāki!:(

eh pirms 34 nedēļām
es nekad nebiju domājis, ka karma tiks līdz finālam, laikam ļaunākie murgi piepildās!

kraaaaams pirms 34 nedēļām
nu taa tas ir.
ir fani.. ir finaals.. nu tas jau bija zinaams no pasha pirmsaakuma.

... pirms 34 nedēļām
atkartojuaa vareeja redzeet, ka deep purple dziesmas laikaa (ko izpilda karma) new buzz fani kameras prieksa visas dziesmas laiku raadija savu attieksmi...--> radot (finger) u.t.t.

Guuu pirms 34 nedēļām
Nē nu tāda necieņa un nagļošš, kāds nāca no karmas fanu puses, jau sen netika nekur manīts... nu sors, bet kā var normāli domājoši saprātīgi cilvēki sākt bļaut "KARMA", kamēr dzied new buzz? un ne vienu vien reizi! Atzīstos godīgi - jau biju gatavs kraut mutē tam karmas fanam, kurš manu draugu sāka vienk naturāli !žnaugt! dziesmas laikā... un būtu arī iekrāvis, ja apkārt nebūtu tik daudz cilvēku, galvenokārt meiteņu... Par to CREDO tiesātāju... āksts, neko citu pateikt nevar... nodzīedāt 3 rindiņas no dziesmas, skaļumi gandrīz vai vienlīdzīgi un... skaisti. Vajadzētu domāt arī nedaudz, tiesājot, jo tāda sīciņa starpība ir - pateikt visām savas skolas malaļetkām, lai atnāk tepat uz rocknriga pabļaut vai savākt daudz maz tautas, kas piekristu braukt 200 pāri km un tērē savu naudu... lemiet paši, domāju, šim pasākumam objektivitātes 0

Guuu pirms 34 nedēļām
Par new buzz fanu, kurš iekrāva bietē karminiekiem - es ticu, ka ne bez iemesla...

Guuu pirms 34 nedēļām
"... pirms 5 minūtēm
atkartojuaa vareeja redzeet, ka deep purple dziesmas laikaa (ko izpilda karma) new buzz fani kameras prieksa visas dziesmas laiku raadija savu attieksmi...--> radot (finger) u.t.t. "

Neatturēšos nepateikt - stāvēju tieši krustugunīs - priekšā man newbuzisti, aizmugurē karmieši - ļoooti zēl, ka tu neredzēji un laikam arī kurls biji, ar ko nodarbojās karmas fani new buzz dziesmu laikā... miesas bojājumu nodarīšana dziesmas laikā vēl nebūt nebija tas sliktākais...

? pirms 34 nedēļām
Noskatijos atkārtojumu. Nu abas apvienības visnotaļ zemā līmenī. New Buzz vokālistei spēcīgs vokāls, bet ar intonēšanu lielas problēmas + pie balss kontroles ļoti jāstrādā. ļoti nazāli dziedāja. Un vajadzeja tak dziesmām pamainīt tonalitāti, jo ļoti labi varēja just, ka dziesmas nebija viņas diapozonā. Viens, divi toņi uz augšu, un būtu daudz labāk. Pati grupa samērā normāla, bet neko ievērības cienīgu neparādīja.

Karma - vokāls 0. Ne intonēšana, ne rūkšana, ne kviekšana, ne atmiņa viņam ir. Uztraukums? Acīm redzams, bet ar to nepaslēpsi, ka dziedāt nemāki. Karmai toties normāls ģitārists bija. Pirmais Highway star soliņš bija vien amilzīga laža, bet otrais visnotaļ iespaidīgs. Visnotaļ tuvu orģinālam.

Neņemšos teikt vai uzvara objektīva, jo mans viedoklis ir tāds, ka ne viena ne otra grupa tur nebija pelnījusi atrasties.
Fināla četriniekā vajadzēja būt grupām - Acid rain, Monkeyrock, Deserving Case un Seconf File vai 4 stroke engine, jo tām grupām ir salīdzinoši augsts līmenis, visi labi pārvalda savus instrumentus un vokālisti māk dziedāt.

Ceru, ka uzvarēs Monkeyrock. Žēl, ka otrajā sezonā kopumā tas līmenis tik zems, un no visiem duēļiem, ko esmu redzējis (un tie ir visi, vai nu klātienē vai pa TV), tad man jāsaka, ka patīkāmākās emocijas man sagādāja grupas Deserving Case (vokālist apburoša) un Acid Rain (ENERĢIJA!).

Nu ko ceram, ka nākošā sezona būs kvalitatīvāka un ar izmaiņām nolikumā saistībā ar balsošanas procesu.

... pirms 34 nedēļām
Guuu - tavs komentars parada tavu limeni.!

? - sis ir jauno frupu konkurs, nevis pieredzeejusu.
kkas nepatiik noperc bileti un dodies uz kadu tuvako kadas rock grupas koncertu.! ;)

... pirms 34 nedēļām
Guuu - tavs komentars parada tavu limeni.!

? - sis ir jauno frupu konkurs, nevis pieredzeejusu.
kkas nepatiik noperc bileti un dodies uz kadu tuvako kadas rock grupas koncertu.! ;)

Neatkariigais... pirms 34 nedēļām
Jā, piekrītu, ka abām grupām ar vokālu bija problēmas... Vienīgi, ņemot vērā citu reižu sniegumu, varu teikt, ka new buzz vokālistei, iespējams, sagādāja problēmas normāli nodziedāt tas bardaks, kas tur vāldīja, nu bet karmas vokālists pats par sevi ir 0. Pilnībā piekrītu arī par to, ka new buzz 2. dziesma par zemu bija meitenes balsij. vajadzēja tur kaut ko darīt.

Guuu pirms 34 nedēļām
... - varbūt arī parāda līmeni, bet ja tu mani pazītu, tad gan tā neteiktu... tie, kas pazīst, droši pateiks, ka nu nebūt neesmu tas, kurš katram garāmgājējam dod pa muti un saka "eu pacan, semki estj?" Vienkārši ir cilvēki, kuriem ļoti labi sanāk novest citus... un (nebūt nerunāju par visiem) bet tie karmas fani, kas mani, es atvainojos, drāza no aizmugures... ! tādiem cieņu es vienk netaisos izrādīt... Šaubos, vai tavs līmenis ir augstāks... ja tu tur stāvētu, es domāju, ka tu būtu devis tiem pa muti. Vienkārši to nevar izskaidrot, to nevar saprast - tas ir jāpiedzīvo

? --> ... pirms 34 nedēļām
Un, kura no visām konkursa dalībniecēm nav jaunā grupa? Visas ir jaunās grupas, bet nu pusfinālā tika tās ar zemāko līmeni.

!! vaivars pirms 34 nedēļām
piekrītu nav tikušas labākās grupas, bet tas ir garāžu apvienību pasākums, New Buzz - laba apvienība , kas rāda ko, māk.
karma - apvienība , kurai vnk ir jāaug, jācenšas un japierāda sevi.
redzētajā varu secināt kad apvirnībai karma ir enerģija uzskatuves, bet nepietikams sniegums.

Vitalio pirms 34 nedēļām
norm vakars bija :D ko raudat te :) Karma vineja viss . ! tas aks dirsa dabuja pa galvu :)

jūs esat lohi..!!!!! pirms 34 nedēļām
ko stresojat ka jūsu atbalstāmā grupa netika finālā..??
karmas dalībnieki nesauca fanot par viņiem bet gan paši nācām!!
kāpēc tad nekrāvi ja jau sakat ka sīkie skolasbiedri atbalstija, un kas par aizbildinājumu meitenes un daudzie fani apkārt j atavu draugu žņaudz tavā priekšā? fū kauns... :D:D:D

un fūū buzz dziedājā smoke on the water kauns kko tik pazīstamu fuu.. :P

ganjau bija bikses pilnas blakus karmai tāpēc arī to dziedāja.. :D

Cukurs pirms 34 nedēļām
Pirmkārt,ja mazie nesāks uzvesties,pie durvīm izveidos pasu kontrolīti,otrkārt apsargu Rockrīgā nav...zb kaktos vēmēji bērni-cienīt vajag gan grupas,gan iestādi,kas vieņiem šo iespēju piedāvā...
sīki būtu jāpamaina vērtēšanas sistēma,jo šobrīd tā ir pilnīgā d...ā
Sorry,mazie,bet ja nepratīsat uzvesties,finālā pats pie durvīm stāvēšu

opaaa pirms 34 nedēļām
Re! kādas kuram ir 15g., nabaga tīns (izsaku līdzjūtību)

Cukurs loham augšā pirms 34 nedēļām
Grupas pašas neizvēlas dziesmas...nestum s...u

opaaa pirms 34 nedēļām
Tas bija adresēts tam rupjajam bērnelim!
Malacis Cukur respect!

Karma -Gatis pirms 34 nedēļām
piekrītu cukuram.
galvenais ir nemīzt, bet cismaz cienīt.

Mezavecis pirms 34 nedēļām
Piekriitu arii Karma antifaniem ka varbuut vini nav tik speejiigi bet ar njaudeeshanu foorumos neko nepanaaksiet :)
Un ja jau taa tad paarspeejat ar savu fanu skaitu jo taa lkm ir vieniigaa zuurija un uzvara buus juusu ;)
Taa kaa juusu komentaari ir tizli "Karmai nav vokāla , trūkst intonēšana un bla bla bla " Un tas ka viņiem ir vairāk fanu laikam nozīmē ka viņiem ir vairāk fanu kuriem patīk viņu mūzika jo es šaubos vai uz turieni brauc kāds kuru tas neinteresē ;)

Mezavecis pirms 34 nedēļām
Un jaa , new buzz fani neraudiet un palasiet forumu "dueļu kvalitāte" un samierinatis :)

qwerty pirms 34 nedēļām
Lasot visus komentārus izskatās, ka te vienkārši daļa nevar samierināties ar to ka zaudēja New Buzz. TIkai tādēļ, ka Karmas fani ir aktīvāki un izbauda vakaru vairāk nekā Buzz fani nenozīmē, ka mēs esam sliktāki. Runājot par to ka saucam visus, visus tās ir muļķības vismaz atšķirībā no MonkeyRock neizlīmējam uz visam sienām skolā reklāmas, nelīmējam pie 7 klases stundu saraksta reklāmas u.t.t
Vienkārši te dažiem vajag samierināties un miers, nav jau pasaules gals.

Nesaprotu pirms 34 nedēļām
Palasīju un apmulsu par neapmierinātības vaininiekiem- tiek vainoti fani. Vai tad fani nav galvenie pēc šo dueļu uzstādījuma? vai tas nebija pateikts jau pašā sākumā? Vai visiem nebija vienādi noteikumi?
Vai tad bija prasības pēc profesionalitātes, muzikālās izglītības, pieredzes, muzikālās gaumes?
Es saprastu, ja visi ieteiktu labākus noteikumus, lai būtu objektīvāka vērtēšana kritērijus nākotnē, bet paust šeit neapmierinātību par grupu kvalitāti , ja tā vispār netika sākotnēji pieprasīta, ir vienkārši muļķīgi. Un paust sašutumu par fanu daudzumu, ja tie tieši nodrošina panākumus pēc uzstādījuma, vispār ir dīvaini.
Šī ir vienkāršs kroga pasākums, tak tveriet to vienkāršāk, izklaidējieties, priecājieties un rakstiet Gustavam ieteikumus.

... Guuu pirms 34 nedēļām
"" Šaubos, vai tavs līmenis ir augstāks... ja tu tur stāvētu, es domāju, ka tu būtu devis tiem pa muti. Vienkārši to nevar izskaidrot, to nevar saprast - tas ir jāpiedzīvo""

1)esmu sieviesu dzimuma parstave
2)vardarbiiba nekad nav labaakais risinaajums.!!! :D

3) jums vajag samierinaaties>!!!!

FINALA TIKA GRUPAS KARMA UN MONKEYROCK...........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

P.S. "runājot par to ka saucam visus, visus tās ir muļķības vismaz atšķirībā no MonkeyRock neizlīmējam uz visam sienām skolā reklāmas, nelīmējam pie 7 klases stundu saraksta reklāmas u.t.t"

par so varu teikt, tas ir nozhelojami un tur vairaak nav ko teikt...!

;)

Urla pirms 34 nedēļām
Nu MonkeyRocks mēģina sasaukt neitrālos fanus, bet Karmas fanu pulkā ir viņu draugi un draugu draugi. Tak katrs otrais ir mācijies vienā skolā ar kādu no viņiem, dzēris kaut kur kopā vai kā citādāk pazīst... MonkeyRocks fanu pulkā lielākā daļa ir neatkarīgi cilvēki, kas savas simpātijas izrādijuši par labu jau kādu laiku spēlējošai un sevi jau nedaudz pierādijušai grupai. Turklāt Karmas fani rada visai čābīgu iespaidu par sevi un grupu, ko atbalsta. Pati grupa tiešām laba! Spēlē ok, bet fanu necieņa pret pretiniekiem ir vnk klaja bezkaunība. Katrs cīnās kā var. Viens liek reklāmas, otrs apzvana čomus. Par to objektivitāti-spriediet paši. Neatkarīgi no fanu daudzuma un 5dienas iznākuma beigās šā vai tā būs cilvēki, kas skatīsies uz kvalitāti nevis kvantitāti un izdarīs attiecīgus secinājumus.

oj4ix pirms 34 nedēļām
samierinaties... dziive neapstājas.

oj4ix pirms 34 nedēļām
un par to kontroli pie durvīm... ja tāda bus uz finālu, var derēt, ka uzvarēs karma, jo viniem ir daudz vairāk "pieauguši fani", nevis no skolas savāktas sākumskolas meitenes.

Urla pirms 34 nedēļām
Ta nedirs :D
Pats esi bijis uz viņu dueli? tur tak pilns ar piena puikām un cepumu ēdējiem :D :D :D

sex pirms 34 nedēļām
blja, juus kaa mazi beerni pashi esat!
jums pasjhiem nav apnicis vienu un to pashu aprunaa simt divsimt reizes, un puust no oda ziloni!
:D:D:D:D:D:d

sex pirms 34 nedēļām
blja, juus kaa mazi beerni pashi esat!
jums pasjhiem nav apnicis vienu un to pashu aprunaa simt divsimt reizes, un puust no oda ziloni!
:D:D:D:D:D:d

opelsss pirms 34 nedēļām
KARMAI ir labs, viegli izblaujams un skanigs nosaukums. ;D

tur slepjas 50 % vinju veiksmes. :D :D :D

-šoks pirms 34 nedēļām
pilnīgs bērnudārzs!

Mice pirms 34 nedēļām
nu protams neviens ne otrs nav labs . Abas grupas viena otrais draudeja ari Karmai no rezeknes caur internetu drudeja bet pa6i par saviem vardiem nevar adbildet.
Nu bet ta koncerts bija labs . Abas komandas nebija zeme metamas.
Piedo6anu ludzu ja kadu savainojam kad meginajam tos krievus kas uz galda ar dijas un grustijas dabut ara. Parto soryy. Es pastasti6o parejiem karmas faniem ka jauzvedas labk un ko jus par to domajat.
Protams es neko nevaretu patekt sliktu . Bet katram ja atbild pa6am par sevi ko vins dara un jazin kas vinam par to bus .No karmas puses fans atvainojas.

Mice pirms 34 nedēļām
Ceru ka nakam reiz bus daudz labak un mierigak no musu puses bet ari skataties ka citi uzvedas/

Fans pirms 34 nedēļām
KARMA KARMA KARMA KARMA KARMA KARMA KARMA KARMA KARMA KARMA KARMA KARMA KARMA KARMA KARMA KARMA KARMA KARMA

... pirms 34 nedēļām
KARMA KARMA KARMA KARMA :D:D:D

Pii` pirms 34 nedēļām
Nu sorry, bet visa tā balsošana ir ļļļooooti neobjektīva. Manuprāt, skatoties pēc izpildījuma, finālā bija jāspēlē Acid Rain un ManGo!

Mūza pirms 34 nedēļām
Nu ManGo gan nē... Viņi labi spēlē, bet tomēr šitam pasācienam kaut ko niknāku vajag. Turklāt Acid Rain paši visu sačakarēja ar savu attieksmi beigās... Šitā izcūkāt Zig Zag... Un pirms tam Jumpravu arī parodēt...

M. pirms 34 nedēļām
Finālā IR jābūt MonkeyRocks.

Nu Karma jau tur galīgi neder. :P Sorry, guys.

Kantorisnullečetri pirms 34 nedēļām
Un tavi argumenti?

qwerty pirms 34 nedēļām
Kam nepatīk kaut kas lai sarunā kaut kādu Uber mūziķi kas vērtē, nevis pēc fanu sajūsmas, bet pēc dziesmas izpildījuma.. Un tad aŗī redzēsim, kas un kā būs.

KARMA's bundzinieka draudzene pirms 34 nedēļām
KARMA KARMA KARMA!!!
padomājiet tīri kas būtu monkey rocks bez Rūdolfa slavas?
Un bedzat cepties par gadiem, besī! Kāda šķirba cik gadu, ja ir savs viedoklis?
Un vsp KARMA's džeki ir sexīgi, spēlē spēcīgi un ar jūtām!!!
KARMA KARMA!

hahaha pirms 34 nedēļām
hahahahahaha!
hahah!
karmas bundzinieka draudzene!
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
jhahahahahaha - vikmane!

a kas? :D

Rūdolfa draudzene pirms 34 nedēļām
Eu šitas labs. MonkeyRocks un Rūdolfs jau ta kā ir viens un tas pats :D Nu ok. Sīkais teļļukā paspēlēja, bet pēc tam popularizēja savu blici, un visi pamanija ka tas kopā arī pēc kaut kā izklausās.

Riebeklis pirms 34 nedēļām
Kapēc te visi tā bļauj KARMA KARMA... Tapēc ka viņi ir SAMĪZUŠIES!!! Ja būtu pārliecināti par savu pārākumu, tad turētu muti un smuki paņemtu uzvaru-ja tā būtu pelnīta. Bet nē... Tukša muca tālu skan!!! MonkeyRocks jau protams arī reklamējās, bet nu tas jau tikai saprotami. Bet nu Karma... veči :D Būs labi! Nebaidieties. Ātri un nesāpīgi būs jums ;)

Drošsirdis pirms 34 nedēļām
KARMA KARMA KARMA

galvenais ir nemizt ;)
karma! karma!
:D wtf?? kas ir samizusies?? karma ? vinji vsp te neko neraxta manliekas!

Riebeklis pirms 34 nedēļām
Karmas FANI
Jo ja tā ātri pārrulē šito lapu tad tik visu laiku zib-KARMA KARMA

eliza pirms 34 nedēļām
bērnudārzs.

Mārtiņš_The Factor pirms 34 nedēļām
muhuahaha... jau pie 25. komentāra man apnika smieties.. galu galā ofisā sēžot to īpaši arī neatļausies...
Pats nebiju, bet zinu ka katrā ziņā, nav ko cepties! Ja šitā enerģija, kas te komentāros tiek izgāzta tiktu izlikta laba un produktīva mērķa labā.. piemēram, lai mainītu situāciju valstī.. ehh.. laikam jāaizver tomēr acis, kad tiek sapņots.

Katrā ziņā atcerieties KISS viedos vārdus - I wanna Rock`n`Roll all night and party every day, un viss būs lielākā kārtībā kā jebkad var vēlēties! Peace!

P.S. Sveiciens Juritai! Duelis pret mums bija labs! ;)

Jurita pirms 34 nedēļām
hell yeah! Es jau aktīvi domāju par sadraudzības pasācienu!

Mice pirms 34 nedēļām
katrai grupai ir savi fani.
Te visiem ir savs pretenzijas kadas skirbas pulis atbild par tiem kas tiek talak kas ne.
Ja te daudziem nepatik lai izvelas citu balso6anas veidu un punkts

fans pirms 34 nedēļām
manuprāt tur vairs neko nevar mainīt!
paši vainīgi
un apveinība monkeyrocks arī nav nekādi "nevainīgie" pilnīgi visos viņu skolas stūros salīmēts
4. decembrī fināls - nākat atbalstīt monkeyrocks
iemācaties ballēties un viss būs labi!
tādi mīzeļi...
un grupu fani varbū grib mošot tākā ja jūs negribat, tad nestāvat pie skatuves.....
paldies par sapratni
KARMA,KARMA....
es tas viņš pats...
loh

fans pirms 34 nedēļām
tas ir pilnīgi normāli, ka uz garāžas dueļiem nāk grupu draugi....
un + apvienība Karma nevienam nesaka nākat mūs atbalstīt....fani paši intresējas par to un tāpēc arī tur ir, tā veidojas fanu pārsvars
apsveicu KARMU un MONKEYROCKS ar iekļūšanu finālā!

hehe pirms 34 nedēļām
neesmu tā īsti ne par vienu no grupām, bet vienīgi prieks, ka MonkeyRocks vismaz tā nereklamējas ar savām ūberrīgajām draudzenēm, kuru lieliskais plāns triumfam ir pusplikām gorīties pa galdiem! varbūt tas piederās pie rokenrola, bet tad tam vismaz jābūt pārsteiguma momentam vai kkam tamlīdzīgam, nevis internetā izkladzinātam pastāstiņam - tas jau ir atklāti stulbi, sakiet ko gribiet. :D

gvido pirms 34 nedēļām
labi :D

karma 4ever!! pirms 34 nedēļām
es pilnībā saprotu monkeyrocks... viņi reklamējas tik ļoti tapec, ka ir redzējuši karmas dueļus un zin ar kādiem fanu pūļiem viņiem ir darīšana.. hehe.. ja karma vāc pūli tad arī lai monkeyrocks vāc pūli.. ļoti labi... būs interesanta cīņa..

KARMA KARMA!!

zemgaldatupētājs pirms 34 nedēļām
Tur jau tā lieta ka MonkeyRocks pirms tam tā īpaši nereizi nav baigi vākuši pūli. Paši nākuši. Bet jā... Pret Karmas gaļas blāķiem vajag arī piestrādāt lai būtu ko pretī likt

qwerty pirms 34 nedēļām
zemgaldatupētājs !! :D
Malacis forsi ka nevāc pūli viņi pa visu skolu ir izlīmējuši stulbas lapiņas, visās klasēs salīmējuši pat pie 7klasnieku stundu saraksta, redzkur arī ir atbilde kur rodas visi sīkie... Draugos albūmos kur ielikts karmas flayeris visur komentāros sarakstīts MonkeyRocks... Un Karmai vel kaut ko saka ka viņi vāc pūli.. :D
Riebeklis...
Kā lai mēs turam muti un klusejam ja balsošanu vērtē ar to ,kuram skaļākas ovācijas?! Tu domā vispār?

aizstāvis! pirms 34 nedēļām
tev nepielec???? viņi vāc jo zin kas būs karmai... kas tad viņiem ir jāsēž maliņā un jāklusē, kamēr karma negodīgi vinnē??? un starpcitu karmas fani paši nav labāki... visur raksta savu KARMA KARMA... es domāju ka monkey rock vnk zb ka visur liek un paši kkur ieraksta.. un tagad kkāds lohs/se te diršas..

Grr. pirms 34 nedēļām
Lasot pēdējos 20 komentārus šeit, pārņēma tādas dusmas.

Pašā diskusijas sākumā - ''MonkeyRocks šī ofensīva būs pārliecinoši jāpārspēj.''

Karma, pateicoties tur esošajiem cilvēkiem, ir savākusi to baru mazo cilvēciņu - draugu, skolas biedru, kā jau teica kāds - ar ko kopā dzēruši, ballējušies.

Tad ko jūs gaidāt no MonkeyRocks? Uz tiem cilvēkiem, kas tā vienkārši ienāks RnR un sāks par viņiem bļaut, esošajiem faniem?

Nu, līdz šim MonkeyRocks ir cīnījušie pārlieku godīgi [ko nevarētu teikt par Karmu], lai nevarētu BEIDZOT mazliet pareklamēties.

Visi šajā vietā vienkāršiir Karmas ''fani''. Tācu nomierinieties beidzot.

Un tas nav nožēlojami - gribēt uzvarēt.

Grr. pirms 34 nedēļām
Piekrītu aizstāvim.

Viņiem vienkārši pamācīties dziesmiņas, strādāt, MĀCĪTIES TEKSTU un tad tā atnākt plaklausīties, padziedāt?

Ai, es varetu palamāties, bet, par cik šis ir forums, to nedarīšu.

P*%uj, es esmu MonkeYRocks fans, bet tikai mūzikas dēļ. :P

Grr. pirms 34 nedēļām
Tāpat arī zemgaldatupētājam piekrītu. :D

varonis(aizstāvis) pirms 34 nedēļām
Es nediršos STULBENI. Karma nekad nav vākusi tautu viņi izliek flayerus draugos un viss, neko vairāk. Vismaz Karmas fani nelīmē pie 7 klasnieku stundu sarkasta sūdus, lai tikai dabūtu tautu , un tad brīnās ka visi stūri piepūsti un sīkie planē apkārt. Nevis viņi sēž malā, bet viņiem ir pilnas bikses, ka Karma vinēs, jo viņiem tādu fanu diži daudz nav. labi nav jēgas runāt, esi ieņēmis galvā kaut kādas muļķības un tagad lecies.

Neintrāls pirms 34 nedēļām
Nav jēgas te lekties vienkārši sagaidīsim DUEĻUS un tad arī redzēsim, kas un kā būs.. Katrs grib uzvarēt un kats cīnās un dara visu lai to paveiktu..

Grr. pirms 34 nedēļām
Karmai nav fanu. Karmai ir atbalstītāji, respektīvi, skolas biedri un paziņas.
Bet, piedodiet puiši, no mūzikas nekā

vērtēšana pirms 34 nedēļām
Priekšlikums Terzenam, un duēļu finālu pieaicināt visu nedēļu pieaicinātos ekspertus, lai tie nosaka uzvarētāju, jo tad spriedums būs objektīvs, nebūs tik liela ažiotāža, un ja paskatās kādā tā ir pēc pusfināla varu iedomāties, kas būs pēc fināla. Tā kā, manuprāt, ideja par visiem ekspertiem kopā ir laba. peace, ganja, & rockerols ;)

... pirms 34 nedēļām
"Nav jēgas te lekties vienkārši sagaidīsim DUEĻUS un tad arī redzēsim, kas un kā būs.. Katrs grib uzvarēt un kats cīnās un dara visu lai to paveiktu..
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"

Grr - neko pats nezin.. :D
ka tik pats nav kads no monkeyrock daliibniekiem.! :D:D:D

septītklasnieks pirms 34 nedēļām
Nu lamzaks tu tāds! Pie sīko stundu saraksta tika piesprausts VIENS maziņš flaijerītis (jo tā IR PAMANĀMA VIETA. šaubos vai vairumam 7klasnieku mammas ļauj kaut kur iet...) kas tur nostāvēja DIVAS dienas, un tad Karmas atbalstītāji norāva. Vispār pa skolu bija vairāki izlikti, bet Karmas kretīniski bezkaunīgie atbalstītāji tā vietā lai liktu savus plakātus, rauj nost pretinieku. Tas ir godīgi? Nē. Godīgi būtu pārspēt pretinieku reklāmu ar savējo, nevis uzvesties kā kaut kādiem huligāniem.

Grr. pirms 34 nedēļām
Tiešām - par ekspertiem.Vajag.
Lai uzvar Rock'n'Roll. \m/

Grr, pirms 34 nedēļām
Nu no dalībniekiem neesmu.
FAIL.
Arī ne paziņa.

... -> vērtēšana pirms 34 nedēļām
saac domaat ar galvu.. :D:D:D
noteikumi ir noteikumi,... um tos nemedz viena cilveka delj mainiit..! :D

un padomaa logjiski, vai tiem "ekspertiem" prata tikai garazas duelji? :D

jebkura gadijumaa, ja ari ekspertus pieaicinaas, KARMA taa pat monkeyrock saliks.. :D:D:D

ell pirms 34 nedēļām
Nu nedomāju gan. Mankiji mūzikas ziņā ir daudz stiprāki.

... -> septītklasnieks pirms 34 nedēļām
"Karmas kretīniski bezkaunīgie atbalstītāji tā vietā lai liktu savus plakātus, rauj nost pretinieku. Tas ir godīgi? Nē. Godīgi būtu pārspēt pretinieku reklāmu ar savējo, nevis uzvesties kā kaut kādiem huligāniem."

oi.. :D
kadi gudri mums te cilveeki raksta. :D:D:D
psc, tikai caur netu vari visus no***st bet acis nevienam neko nevari pateikt...

davai tiekamies 5dien.. pasaki man to aciis.! ;) (gaidisu atbildi, lai laiku varam sarunaat) :D

tad redzesim kas kads ir.!

Karma labakie.!!!!

... -> ell pirms 34 nedēļām
merkakji var spelet ko grib, bet roks nav vinju zanrs.! :D

Grr. pirms 34 nedēļām
Nepaliec smiekīgs, ...

ell > ... pirms 34 nedēļām
Un karmas tad būtu?

... -> ell pirms 34 nedēļām
Karmas - tas ko vini spele....!!!!!
RoCk.!!! :D:D:D

ell > ... pirms 34 nedēļām
Pffff. Un ko tad spēlē mankiji? Izņem korķus no aūsīm un paklausies mūzikas kvalitātes atšķir'ības.

Grr. to ... pirms 34 nedēļām
Ka tik pats neesu kāds no Karmas.

Grr. pirms 34 nedēļām
tb - neesi.

atb. -> ell pirms 34 nedēļām
ka lai Tev pasaka, monkeyrocks spele tikai uz to, ka vinjiem ir Rudolfs, vinja vards, jo redzies zvaigzne, tatad tipa makot ko spelet, bet no rocka nav ne smakas..
vinja puse ir bluzz.. tad ali arii tupina iesakto un nemaisas ROCK'a..

KARMA spele rocku no pasha iesakuma un ta arii turpinas, klausoties Mankijus, man ausis viist, godigi pateiksu, bet KARMA ar kko aizrauj ;) vajag vairak klausities, nevis skatities uz to ka kada grupa ir kada slaveniba.. ;)

vienvard sakot, Makijiem ir vieta Zoo...
KARMAI uz skatuves.. ;)

... -> Grr. pirms 34 nedēļām
1) esmu KARMAS fanE.! :D
2)es kads no karmas?
ne nu ja viniem kads no dalibn iekiem ir meitene, tad okkeeyyy.. :)

3) ja es speletu grupa Karma, tad tici man ar to LEPOTOS.! ;)

ell pirms 34 nedēļām
Un tev cirkā.
Lai arī ir slavenība, bet Karmai ir ''Nāc un paņem vēl čupu draugu līdzi.''
PS - cik cilvēku, tik viedokļu.
Uz tikšanos piektdien.

Karstvīns pirms 34 nedēļām
Lūdzu cilvēkiem kas nav kompetenti spriest par žanru un kvalitāti (jo te pat idiotam redzams ka tādi ir-->...) neizteikt savu subjektīvo viedokli. Vari iet atpakaļ klausīties EHR

Grr. pirms 34 nedēļām
O, meiteņu vārdu apmaiņas. Tas man patīk.

... -> Karstvīns pirms 34 nedēļām
man par tevi tikai smiekli naak.. :D:D:D:D:D

Grr. to Karstvīns. pirms 34 nedēļām
Pareizi saki. ;)

... -> Grr. pirms 34 nedēļām
;):D

malā stāvošais pirms 34 nedēļām
... smieties ir vesleligi.

... -> Karstvīns -> Grr. pirms 34 nedēļām
man prieks vsm par jums.. :D;)

... -> malā stāvošais pirms 34 nedēļām
zinu
;)
tapec daru to ikdiena...
un ari seit shaja forumaa. :)
cilveki ta mak sasmidinaat pat neko dizhu nesakot.! :D

... pirms 34 nedēļām
Ar jums saja forumaa ir jautri, bet BEZ jums labak.!!! :D

Veiksmi abam grupam 5dien... ;)

BET ES TIK UN TA ESMU PAR KARMU.!!!! ;)
Un ticu, ka tiesi vini shajos dueljos iegus 1.vietu.!!! :P:P:D

un visi Karmas nideji paliks mutem valjaa.! :D:D:D:D

tiekamies 5dien.!

Include pirms 34 nedēļām
(FreeMan pirms 2 dienām
Я один из тех, кто был тогда в тот вечер в R'n'R и кто ни за что отрывался... С вашей стороны, со стороны охраны клуба это было очень глупо повалить на пол и начинать бить ногами по лицу не давая встать... А потом поднимать, вдвоём держать за руки и продолжать колотить не отпуская! Вы начнёте говорить, что это было всё из-за того, что мы начали толкать девушек, которые стояли перед нами... Но подумайте, когда сзади толпа ломится вперёд (не знаю, чьи это фанаты были, явно не фанаты New Buzz), куда нам деваться надо было, когда ни влево, ни в право отойти не возможно было, только продолжать двигаться вперёд или отталкивать вдвоём всю толпу фанатов! Кто мне ответит за отколотый кусок зуба, фингал под глазом и сломанным носом? Кто возместит ущерб за то, что я теперь не могу на работе появиться с таким видом? Может проще мне и моему другу снять побои написать заявление в полицию правопорядка на противоправные действия охраны вашего клуба? Вы себе заработаете)
Nu tu jau nevari pateikt to, ka tu biji piedzeries vismaz. Bet vispar izstijas ka tu biji lietojis kko citu. Un ieksaa es staveju tiesu aiz teviim un tavu draugu ! Gribi teikt ka tas ka jus to lampu kas karajas jums prieksaa jus nesitaat pret griezstiem ! Un pasi nekritaat man virsuu ! Es vispar pastavet nevareju tur tikai del jums. Jus jau salietojusies vai piedzerusies pasi stavet kajas nevarejaat un kritaat nost uz manu pusi, un ravat pat lidzi manu draugu ! Kapec vini jus sita kad jau bijat aaraa? Tapec ka nav janesa lidzi ierocis uz klubu un vel pietam vicinaties ar vinu, pie kluba. Tapec vispirs uzraksti arii par seviim nevis apvaino cilveekus kas aizsargaajaas ! Bet nu lai tas viss paliek ! Karma Karma Karma !

alko pirms 34 nedēļām
galvenais ir nemist
gaidiet 5dienu un tad visu varees redzet
bet nu es vienalga par KARMU :)

:D man patīk pirms 34 nedēļām
ar sho diskusiju varu apsveikt KARMU, jus esat panaksuhi lielako atsauciibu visa foruma, un par visam tēmam

un ka teicis kads gudrs cilveks:

JEBKURA PUBLICITĀTE IR LABA PUBLICITĀTE.

policija pirms 34 nedēļām
mīļie cilvēki, jūs sakat, ka karmas fani atnākuši vnk, pabļaut par saējiem, man šajā jomā ir savs viedoklis - nesen pārskatīju dueļu bildes un secināju, ka visu citu apvienību dueļos , fani, kas atnākuši, vnk stāv kā koki un ar sejām mīkikām, kas nekad nemainas, tur pretī karmas fani ir nākuiši izballēties un atbalstīt.
man viedoklis ir tāds. (lasiet pārliecinošā policista balsi , labāk skanēs) :D

policija pirms 34 nedēļām
un tad saka, ka karmas fani nāk pabļaut, bet sanāk , ka tieši citi naķ un stāv gaida kad beidzot beigs spēlet , lai var sākt bļaut!
:D:D:D:D

piens. pirms 34 nedēļām
labs arguments, jāatzīst, policist.
lai vai kā, ballīte būs! ..un nekāda mazā!
kāpēc gan visi dusmojas uz karmu, kas vēl nav nemaz uzvarējusi? nav nekāda pamata ticēt, ka viņi savāks vairāk ļautiņu nekā Monkeyrocks. kas būs, būs. pēc tam lamājaties, cik gribat, to jau vienmēr viegli darīt!
lai dzīvo skaļa mūzika un enerģija, kas tajā mājo! tagad visi apklust un klusi gaida 5dienu un gatavo balsis, ko būs jāizkliedz!! viss.

D. pirms 34 nedēļām
lai gan esmu par Karmu, tomēr piekrītu ka daudzi grupas fani uzvedas pilnīgi nepieņemami nerespektējot otras grupas uzstāšanos, liekas, ka tas tikai parāda aprobežotību, par to žēl. Jāatzīst ka New Buzz soliste bija tiešām lieliska un par to vien viņa ir pelnijusi cieņu un aplausus.!

Es pirms 34 nedēļām
tas,ka daži labi,ķip pieaugušie raxta par to,ka mazie nevar nākt ir vnk smieklīgi,jo ir viņi nāk atbalstīt un nau nozīmes cik viņime gadu + Jo vairāk cilvēku tam kurš spēlē,jo viņš uzvar - Loģiski,jo ja mums nepatiktu mēs nemaz neietu atbalstīt tātad,ja citi uzskata,ka ir labāki tad parādat visiem to un nevienu vien cilvēku dabūsiet,kas atbalstīs,kaut nepazīsiet viņus!... Normīti - piekrītu! un piemēram tie kas 27 ārā dabūja pa seju,nemaz neiskatījās jaunāki pa 18,19 un viņi dabūja nejau tapēc,ka kādam nebija ko darīt,bet gan traucēja citiem ! Un ja,jajau tik gudri ir '' pieaugušie '' un saka,ka sīkiem nua ko tur darīt,tad ko tie **** kuri dabūja 27 vsp meklēja bārā ar PISTOLI ? nu leilie ērgļi atbildat ??? un sakat,kazie stulbi,pareizi darīja tas,kas salika viņiem pa seju - dzeltenajā džemperī.. !!!!!! UN par facekontrol piekrītu... Un kurš izdomāja,ka viņi bija apsargi ? :D
(rofl) visi zin,ka Rock N Riga nav apsargu :D tas,ka dažš labs,lai tiktu pie džeka,kas runā pie mikrafona izper frāzi (palaiž,esmu apsargs) nenozīmē,ka viņš ir apsargs,viņu vnk neviens nelaida! un tas kad viņš gāja iekšā un to teica,bija jau pēc paša kautiņa ! + Jūs nepamanījāt,ka viss sākās kautiņš no tā,ka sāka sūdzēties par newbuzz faniem ? Ka viņi tur dara NEPĀRĀK JAUKAS LIETAS! Newbuzz solistes bals tiešām bija ļoti laba! Un newbuzz faniem kas atrāvās - ja nebūtu grūstījuši tos nepilngadīgos ar savām lielajām masām un meitenes to skaitā,tad neāda kautiņa arī nebūtu!

Es pirms 34 nedēļām
Atvainojos džekam kuru nedaudz pažņaudzu,Tu mani neparko nelaidi un man vajadzēja tikt pie viņa,kas bija pie mikrafona,lai apteiktu,ka tas ĪBLIS ārā šaudas ar pistoli... Tikaj Tevi tas neinteresēja. Jo tie tak Newbuzz fani !
Bet jebkurā gadījumā - SRY! un nevajag baigo brēku celt,es Tevi pabaidīju nevis žņaudzu un ja gribētu kko vairāk būtu izdarījis!

Es pirms 34 nedēļām
Un visiem ir savas domas,takā pie kopsaucēja nekad nenonāksim. Vnk iesaku negrūstīt un bakstīt,gan meitenes gan mazākus džekus! Par žņaugšanu tiešām azisvilos,bet bija par ko.

***KARMA's bundzinieka draudzene**** pirms 34 nedēļām
nedejošu nekur puskaila.. un neesmu dejojusi.. :D tas bija joks.. man vsp bail atrasties rnr kad KARMA spēlē, jo visi paliek kā traki zvēri.. bet tas laikam ir normāli..
Pati būšu 5dien tikai uz beigām..

Lai uzvar labākie, galvenais ir labi pavadīts vakars un es ticu ka KARMA ar MONKEYROCKS to spēj sagādāt!

Vikmane! Vikmane! yoo.. :*:*:* visiem

Es pirms 34 nedēļām
Un visvairāk besī,ka jūs murminat,ka Karma sauc visus pazīstamos un sīkos. Kas Jums to pateica ? Rock Dievs? Vnk smiekli nak! + Nuun,jums kauns par to,ka Karmu klausās vairāk jaunieši nekā citas grupas? - MUMS PATĪK,MĒS EJAM! MUTES CIET

Es pirms 34 nedēļām
Tb skauž,nevis kauns!

Tu pirms 34 nedēļām
Ok. Atbildi godīgi. Kā tu uzzināji par grupu Karma?

Es pirms 34 nedēļām
No sava labākā drauga! Nenoliegši,ka pazīstu Karmas solistu un ģitāru,bet nēbiju viņus saticis un redzējis,jau sen. Kādu gadu vismaz!
Un,tad arī biju tur apskatīties ko viņi prot. Es pat nezināju,kā balsos un kā uzzinās uzvarētāju vnk gāju klausīties ko viņi prot!

neticami bet fakts pirms 34 nedēļām
Spameri! :D
: R'n'R Garāžas dueļu FINĀLS!!!

Beidzot visam jānostājas pareizajās vietās!

MonkeyRocks ir sīvi ar zobiem, nagiem un ragiem tikuši līdz finālam!!!

Un tieši TEVI viņi grib 5dien redzēt un just atbalstu(mežonīgās balss atbalstu)

Ja neesi bijis/usi uz nevienu no iepriekšējiem dueļiem, tad TAGAD IR PIENĀCIS PĒDĒJAIS BRĪDIS izmantot šo unikālo iespēju!
Kur vel tu redzēsi,ka divas tieši tādas grupas, nedēļas laikā ir sagatavojušas piecas tieši tādas dziesmas?!

TAVA BALSS IR NO SVARA!!!

NĀC 5dien uz Rock'n'Riga un slīksti ROKĀ!

4. DECEMBRIS- Rock n Riga-sākums 23.00(ieteicam ierasties laicīgi ~ 22.00)

P.s.MONKEYROCKS UZVARAS gadijumā aliņš GARANTĒTS. Tad jau lieki piebilst-kuri 5dien ir jāatbalsta-MOKEYROCKS!!

tiekamies

4. DECEMBRĪ ROCK N RIGA 22.00

Tā viņš ir, katrs reklamējas kā māk! :D

Es būšu Rūdolf :)

bumbieris pirms 34 nedēļām
Atbalstīšu tos, kuri labāk nospēlēs. Netcu, ka Monkeyrocks nospēlēs Huskvarn gabalu tādu, kādam tam jābūt.
Par Karmas vokālu - varu oponēt, ka Monkeyrocks vokāls s**ā tik pat ļoti.

fans pirms 34 nedēļām
galvenais lai ir laba mūzika un labi pavadīts laiks. manuprāt...

ell pirms 34 nedēļām
Par vokāliem nepiekrītu.

BrumBrum pirms 34 nedēļām
wot seit es noteikti piekritiisu... Ja uzvares Karma tad tas bus tikkai daudzo draugu deelj ... muuzikas zinja man nebuutu pat jasaka kas vinnes!!tas ir saprotami .. Necienja no karmas faniem pret otru bija nezeliigi tizla... Atbalsties Savus , JAA , bet laujiet citiem nospelet !!!!

Tiem kas te baigi D**sh pirms 34 nedēļām
blje taa reali beidziet 4ista d**st ..tas nav normali ... tam kas atbalsta Rudolfu nav nekada sakara ar to vai vinjs ir slavens vai ne... Vinsj ir talantiigs - piedodiet un atvainojiet Virga un citi ka svinju dzirdeja neteiktu ka vinsj ir vnk nezeeliigi talantiigs , ja ta teisam nebuutu !! Chista pastieteis visu uz sevis ..sez un vnk apdirs visi veinsotru ..kkads sviests ... Un kurs gan ir tik varoniigs ka var noteikt kurs reali spele Roku un kur nee!! tas tak ir smiekligi !!!

Ozo pirms 34 nedēļām
Tā vai savādāk, BET, karmas izaugsmi nevar nepamanīt.......
p.s. tas nenozīmē, ka es pievienojos vieniem vai otriem, tikai replika....

Ozo pirms 34 nedēļām
un tagad oficiālā daļa:
R'n'R aicinājums visiem Garāžas dueļu superfināla apmeklētājiem un abām grupām:
1) ievērot tās pieklājības normas par kādām esam bijuši lepni līdz šim.
2) Grupu fani viens otram netraucē un necenšas sabotēt otras grupas sniegumu. R'n'R superfinālā tam pievērsīs īpašu uzmanību un nekorektas fanu rīcības gadījumā konkrētajai grupai tiks piešķirts zaudējums. Tas nozīmē cienam pretinieku gan balsošanas gan arī priekšnesuma laikā. Ja nu kādam dikti gribēsies izrādīt savu primitivitāti, tad R'n'R tam var piedāvāt speciālu telpu un speciāla dienesta palīdzību. :)
3) R'n'R pēdējā laikā jūtas, maigi izsakoties, nedaudz nerespektēts. Raugi, mēs mūsu viesiem - tātad Jums - speram soli pretim un neprasam ieejas maksu uz sarūpētajiem pasākumiem, kā arī netracinam jūs ar apsardzes žlobiem bet aizvien vairāk un bezkaunīgi pieaug jūsu līdzpaņemtā alkohola apjoms. Turpmāk - līdzko tiks pieķerta persona ar savu cienastu, tā automātiski tiks pieņemti mēri un tālāk jau nāksies atpūsties kaut kur citur un durvis uz R'n'R diemžēl tādai personai vairs nevērsim.
4) R'n'R patur sev tiesības, un šoreiz arī tās izmantos, uz pasākumiem neielaist apmeklētājus ("fanus") pārlieku lielā alkohola reibumā!!!
P.S.
Lūdzu atcerieties, ka ļoti daudziem R'n'R ir mājas un šo cilvēku skaits nav mazs. Mēs gribam lai R'n'R ir mājas visiem Jums un tas neprasa daudz, tikai pāris lūgumu izpildi...:)

Ar cieņu

R'n'R administrācij

Tas nozimē, ka Ja es kliegšu un traucēšu Karmai, tad MonkeyRocks zaudēs??
Nesakat tā-sāks izmantot..
Un tad nu gan sanāks traki.. :/

burunduks pirms 34 nedēļām
Katram ir savs viedoklis,paliksim pie tā. Uz tikšanos piektdien-FANI \m/

Ozo pirms 34 nedēļām
tas nozīmē: cienīsim viens otru, un mācīsimies, ne tikai, savus fanus savakt, bet arī organizet!!!!

burunduks pirms 34 nedēļām
Jāsaglabā kultūras līmenis visiem "karstajiem"faniem,jāciena līdzcilvēki.

mana doma pirms 34 nedēļām
cik ir dzirdēts, futbolā, komandai, kuras fani sarīko nekārtības stadionā tiek likti LIELI sodi, arī diskvalifikācija. varbūt grupu faniem būtu jāpadomā, vai tiešām viņi vēlas, lai viņu "tupuma" dēļ cieš grupa?

lai roks ir ar Jums! ;)

Ozo pirms 34 nedēļām
To: manas domas:
skarbi..... bet............

piens. pirms 34 nedēļām
jāatzīst, ka visa šī tukšā runāšana par vienu un to pašu, pamatīgi sabojājuši fināla svētku atmosfēru!
pārāk daudz laba gribot esam nonākuši tur, kur parasti.
pilnīgi gribas atvainoties vadībai par šādu nesmukumu, jo neticās, ka kas tāds bija plānots. ļoti ceru, ka nākamajai sezonai tiks izdomāta pavisam objektīva vērtēšanas sistēma (kas, protams, nav iespējama, bet..) un ka šādu muļķību dēļ necietīs šī vienreizējā iespēja jaunuļiem sevi pierādīt!
Rock on R`n`r, rock on!

Skābene pirms 34 nedēļām
Piekrītu pienam... tiešām nedaudz svētku atmosfēra pačakarēta...

. pirms 34 nedēļām
bļausim tad, kad ir jābļauj...

komatiņš pirms 34 nedēļām
o kāds prātīgs vārds beidzot

TC1 pirms 34 nedēļām
Sekoju līdzi šim bērnudārzam no pirmā posta, gaidot kaut vienu postu ar kaut mazākajām inteliģences pazīmēm. Cepums tev Kristap, kā vienmēr pieliec punktu bullshitam. :)
P.S. Cepums Cukuram par kvasa ieteikumu, cerams ka īstenos.

Es pirms 34 nedēļām
Jā,jā Ergli. Tikai pac nemāki rakstīt - Tu! :D
Inteliģentais atradies :D

apnicis pirms 34 nedēļām
jums darīt nav ko,kā tikai nolikt no galvas līdz kājām grupu kura vēl nav uzvarējusi!?!?!? tā apnicis....pff lielie runātāji! ja jau esiet tik labi ''spēlmaņi'' davai tad uz skatuves kāpjat!!!!!!!

turklāt nejau Karma vai kāda cita grupa izdomāja,ka balsi iegūst tā grupa kurai fani/līdzjutēji kliedz visskaļāk...!
tāka pēdējais laiks biš padomāt,kā jūs uzvedaties!!!!!!!!

Māte Daba & Tēvs Laiks pirms 34 nedēļām
Veiksmi šodien visiem!!!

Lai nevienam neuzklūp slikta karma. (Gan Karmai gan MonkeyRocks)

turās!!! \,,/,

tas pirms 33 nedēļām
Bļe ko jūs visi varat dirsties .
Viss ir kārtībā , vienkārši nesaprotu ,kāpēc jūs visus tikļoti tas uztrauc?
Grupas vienkārši cīnas par savu uzvaru. Un protams ,ka uzvar vienmēr tas kuram ir vairāk fanu. Un nejau visiem tiem ,kas bļauj par karmu , nepatīk viņu dziesmas ,coveri . Tākā es jums ieteiktu atslābt un vienkārši beigt dirsties par neko.

Tas pirms 33 nedēļām
Jā , noteikti monkeyroks ir neitrāli fani. Jā ,bļe diršana. Vakar taču redzējāt tās mazās meitenītes . VISAS par Monkey rocks un kāpēc? Tāpēc ,ka Ozols Talantos spēlēja un tagat viņas visas viņam dirsā lien. Pilna dirsa ar šitādim faniem .

Vienkārši wtf? Jums visiem nav pilnīgi pie dirsas cik kam ir fanu? Galvenais ir pavadīt labu laiku un kārtīgi izārdīties lai var ar jauniem spēkiem uzsākt nedēļu.
Taču beidziet dirsties un esam saticīgi .

Un arī kas jums žēl ,ka karma ierakstīs to dziesmu , iegūs naudu jauniem ierakstiem ? Viņiem vismaz ir pašiem savas dziesmas. Un ziniet tās dzismas nav peļamas, un dziesma paulolika jau pat ļoti ir iepatikusies. Paklausieties tur kā gatis dzied. Viņam tajā ierakstā nav bijušas nevienas balss korekscijas. Tātad tas nozīmē tikai8 to ,ka skaļā auditorija mazliet pabojā to kvalitāti ,bet kad viņi pieradīs pie skatuves un ahujena labi viņiem sanāks , tad jūs visi dirsā līdīsiet .
Nevajag konkrēti dirsties par šitā lietām. Pie diras iedzer un mošo nevis sēdi un klausies cik šķības notis katrs nodziedās.
Un Gatim bišku solfedžo un būs vienkārši perfekti! Tākā es uzkatu ,ka uzvara ir godīga .
Piekrītu citas grupas spēlē labāk , bet viņiem nav tik brīva uzvedība uz skatuves kā karmai. Personīgi domāju ,ka karma ir labie!

TC1 pirms 33 nedēļām
Suki bļe nahuj dirst, šeit cilvēki ne par to ka Karma sūdīgi nospēlēja tikai finālu, šeit par to ka viņiem nevajadzēja vispār tikt iekšā dueļos kā tādos. :)

Anyways, pēc kautiņa ar kulakiem nevicinās, tā ka kā jau vairāki augšā izteicās, chill & gaidam ģitāristu dueļus.

itllsadg pirms 29 nedēļām
vKJ60x <a href="http://jdxsuxcfibch.com/">jdxsuxcfibch</a>, [url=http://wzywcuurjpoa.com/]wzywcuurjpoa[/url], [link=http://wnqynmepewtl.com/]wnqynmepewtl[/link], http://btsrvavdfied.com/

aezvxaaqvr pirms 28 nedēļām
OlZPzo <a href="http://tpkikzdfuxfm.com/">tpkikzdfuxfm</a>, [url=http://veeyexemsxjz.com/]veeyexemsxjz[/url], [link=http://nvfzumpwuqaf.com/]nvfzumpwuqaf[/link], http://yskvrwiyzgkt.com/

mzlazfyn pirms 27 nedēļām
OiecJU <a href="http://sjudngyshsox.com/">sjudngyshsox</a>, [url=http://spfatnwtyvjo.com/]spfatnwtyvjo[/url], [link=http://xhtvgufcoysl.com/]xhtvgufcoysl[/link], http://xsvpoqarflqj.com/

Es pirms 26 nedēļām
Вгляд убийцы - ble esli bi daze ti 4o nebud na4el - ti bi takze palu4il i ewo huze,kazol. Ja betbja otimel bi v zad i patom ewo bi pobil,debila kusok,neles ne v svaih delax su4onak!

nvhwdrinub pirms 25 nedēļām
1de9uH <a href="http://brouuihrtepl.com/">brouuihrtepl</a>, [url=http://lzdfmdjuidfz.com/]lzdfmdjuidfz[/url], [link=http://vhswmjpznwkw.com/]vhswmjpznwkw[/link], http://rtqvjfnaiktj.com/

bafeac pirms 23 nedēļām
f34raX <a href="http://dhcipzizpejo.com/">dhcipzizpejo</a>, [url=http://drrlkbgxtzjf.com/]drrlkbgxtzjf[/url], [link=http://vknbrvdrnesj.com/]vknbrvdrnesj[/link], http://sdmgdoiyufiy.com/

bmiguzpwki pirms 23 nedēļām
jcTthu <a href="http://wfrlapqbvbmn.com/">wfrlapqbvbmn</a>, [url=http://wnshzzjzfugu.com/]wnshzzjzfugu[/url], [link=http://rzpwzwncgpib.com/]rzpwzwncgpib[/link], http://odaugzbwvhns.com/

mplllilwaa pirms 20 nedēļām
wMZOoy <a href="http://drgvbyicwste.com/">drgvbyicwste</a>, [url=http://soeuwldywdux.com/]soeuwldywdux[/url], [link=http://jlsyjxyrumkd.com/]jlsyjxyrumkd[/link], http://kndbpscwesla.com/

wacfebos pirms 18 nedēļām
ltgDQZ <a href="http://qfvtkccdfaay.com/">qfvtkccdfaay</a>, [url=http://xrfpsstqoppm.com/]xrfpsstqoppm[/url], [link=http://cyiokrvhojmt.com/]cyiokrvhojmt[/link], http://kdjiqccaxrgp.com/

zwulkzgtgxe pirms 16 nedēļām
DiCa7f <a href="http://xsusfkoylsdp.com/">xsusfkoylsdp</a>, [url=http://hlomlkgnzgfo.com/]hlomlkgnzgfo[/url], [link=http://mwmafmgfeere.com/]mwmafmgfeere[/link], http://lzdvkyeimyrh.com/

wfjwoyjw pirms 4 nedēļām
N82Dgh <a href="http://bkgtrzbmvhpq.com/">bkgtrzbmvhpq</a>, [url=http://myxhirvhcrbh.com/]myxhirvhcrbh[/url], [link=http://rfodgrxpgwze.com/]rfodgrxpgwze[/link], http://gjrzckcyehhx.com/

Pievienot atbildi