skaidrīte pirms 34 nedēļām nu TIK ļoti ceru, ka tas Cukura prikols toreiz būs bijis nopietni domāts! tas par to, ka ja MonkeyRocks tiks finālā - vakara dzēriens būs kvass. xD
ES JEBKURĀ GADĪJUMĀ ESMU PAR. beidzot arī tie nepilngadīgie, kas neiet uz RNR tikai izplosīties un aizliet mūli varētu smuki ielikt savu artavu dueļu uzvarētāju uzkrājumā. :D
Modris pirms 34 nedēļām Õ jā! Šitas būtu labs! Un 5dien solās būt daudz mazgadīgo!
- pirms 34 nedēļām jācer, ka vispār beidzot ieviesīs face control, jo citādi pieauguši cilvēki nevar normāli atpūsties, kamēr atmosfēru maitā tādi, kuriem tajā laikā jāatrodas mājās.
vectevs pirms 34 nedēļām pārņem sajūta, ak nejauši esi iemaldījies pamatskolas disenītē
vārdsnavjāzin pirms 34 nedēļām kapec?? nevajag... tādiem kā mums, kuri var kulturāli baudīt mūziku un ir nepilngadīgi ir jācieš dēļ kaut kādiem sīčiem, kuri nekontrolē savu alkoholu??? nu nē..
Marco pirms 34 nedēļām Vispār fināls būs interesants, ja salīdzina iepriekšējos finālistus ( Rebel Riot vs Wild), tagad tiešām uzvarēs tas, kurš savāks visvairāk fanus... Tas nav kā uzbrauciens, bet šos abus finālus tiešām nevar salīdzināt ( pēc līmeņa )
NežēLīga pirms 34 nedēļām vo vo
TC1 pirms 34 nedēļām Pēc līmeņa arī sezonas nevar salīdzināt kā tādas, bet tas jau lai paliek, bija neta balsojums...
Cukurs pirms 34 nedēļām A kādu citu lai dzērienu liek, finālā mazi cilvēciņi vien sanākuši... :D
gatiiiisss pirms 34 nedēļām akdiews! kas jums ir ar tiem mazgadiigajiem? :D:D lai naak :D ir arii sapraatiigi// esmu ieveerojis, ka pilngadiigie uzvedaas daudz pretiigaak par mazajiem!!!!!!! hahahaha!!!!!!!
ell pirms 34 nedēļām Ew nu, tas ir bārs. Ļausim dzer visiem. :D
M. pirms 34 nedēļām Finālā būs daudz cilvēku, jā.
Bet kvasu varētu, jā. :D
normiiitiss pirms 34 nedēļām nu cmnoon ljaujat jaunatnei baudīt ROCK muuziku..
Es pirms 34 nedēļām tas,ka daži labi,ķip pieaugušie raxta par to,ka mazie nevar nākt ir vnk smieklīgi,jo ir viņi nāk atbalstīt un nau nozīmes cik viņime gadu + Jo vairāk cilvēku tam kurš spēlē,jo viņš uzvar - Loģiski,jo ja mums nepatiktu mēs nemaz neietu atbalstīt tātad,ja citi uzskata,ka ir labāki tad parādat visiem to un nevienu vien cilvēku dabūsiet,kas atbalstīs,kaut nepazīsiet viņus!... Normīti - piekrītu! un piemēram tie kas 27 ārā dabūja pa seju,nemaz neiskatījās jaunāki pa 18,19 un viņi dabūja nejau tapēc,ka kādam nebija ko darīt,bet gan traucēja citiem ! Un ja,jajau tik gudri ir '' pieaugušie '' un saka,ka sīkiem nua ko tur darīt,tad ko tie **** kuri dabūja 27 vsp meklēja bārā ar PISTOLI ? nu leilie ērgļi atbildat ??? un sakat,kazie stulbi,pareizi darīja tas,kas salika viņiem pa seju - dzeltenajā džemperī!
Pižiks pirms 34 nedēļām Ok, piekrītu visam, ko Es uzrakstīja, taču ko var spriest par cilvēka intelektu, ja tekstā ir APZINĀTAS pareizrakstības kļūdas? (Esmu nepilngadīgs un, cik man zināms, visi nepilngadīgie iet skolā un mācās, ka mūsu valodā nav X un ka nav raksta ar V) Feiskontrolī vajag melno sarakstu-ja kāds sataisa sūdus (piepiš seju un traucē citiem apmeklētājiem, uzsāk kautiņu bārā (ārā drīkst un pat ir ieteicams) un tamlīdzīgus sūdus) tad viņš vairs tur nav gaidīts (nevajag pat apsardzi, tur parasti pulcējas gana daudz cilvēku, kas nevēlamos organismus var izlidināt pa durvīm)
Es pirms 34 nedēļām Pižik - es rakstu (raxtu) tapēc,ka vnk esmu pieradis pie (raxtu) :D
+ Esmu nepilngadīgs :D
UN par facekontrol piekrītu... Un kurš izdomāja,ka viņi bija apsargi ? :D
(rofl) visi zin,ka Rock N Riga nav apsargu :D tas,ka dažš labs,lai tiktu pie džeka,kas runā pie mikrafona izper frāzi (palaiž,esmu apsargs) nenozīmē,ka viņš ir apsargs,viņu vnk neviens nelaida! un tas kad viņš gāja iekšā un to teica,bija jau pēc paša kautiņa !
cirvis pirms 34 nedēļām Oj, Oj, Oj.Visi tie brēcēji, kuri apgalvo, ka nepieciešami apsargi vai facecontrol atcerieties savus 15,16,17...Vai tad jūs negribējat aiziet uz kādu bāru,paklausīties labu mūziku labā kompānijā?Tad jau labāk, lai kāds 16gadnieks iedzer kādu alu bārā(Protams, tā, lai R'n'R nepatikšanas nesanāk!) nekā vārtās uz ielas appīpējies "legālo zāli"!Man tur nav gadijies redzēt tur apdzērušos un traucējošus jauniešus, bet piedzērušos un nekulturālus ''pieaugušos" gan tur ir sanācis sastapt un ne reizi vien!
Es pirms 34 nedēļām Esmu nepilngadīgs,cik reizes teikt!? Un facekontrol manās domās ir domāts tā,ka nelaiž tos kuri neļauj citiem atpūsties un nes iekšā pistoles!
Protams,labāk nelaist arī tādus kas jau nak iekšā pa durvīm un nestāv kājas,no tādiem tikaj kautiņi un grūstīšanās gaidāma!
Dehidrētā Kaza pirms 34 nedēļām Tā, par to kvasu - vai nu Cukurs ir šokā, vai arī tēma ir par mazgadīgo pieplūdumu fanu rindās :)
Par pisčikiem - nu nevar jau apvienot alkoholu ar ieroču nēsāšanu, bet nu nez... nedroši laiki, krīzīte :D Nezinu detaļas, ja kaut kas tur vicinājās ar stroķi bez tēmas, pats vainīgs, ka norāva bietē. Atbildību atbildīgajiem.
Par sīkajiem - nu lai jau nāk, ja nav pilnīgs piens aiz ausīm. Zinu normālu tautu tā uz 16-17, priekš kam viņiem ciest no tautas protesta, bārmeņi jau tā pēc sejas un LR likumdošanas paši zinās, kam liet, kam suliņu.. Neinteresanti, ja RnR pārvērstos par sūrās pusmūža krīzes nomocītu baikeru pritonu. Par indivīdiem, kas nevietā trobelē, arī nav ko uztraukties, parasti bārā apgrozās tauta, kam pa spēkam šādus zīmuļus mierīgi izlikt aiz durvīm.
aam pirms 34 nedēļām kāds sakars!? tieši uz finālu neielaist nepilngadīgos? lai jau mazie papriecājās...būs fināls! cmon,pats jau neesmu par to,bet nu,lai jau tiek
unn ja būs kāds kurš nesaprot normālu latviešu valodu (nenākt alkahola reibumā) tad lai tas arī pamet RnR un viss!
amm pirms 34 nedēļām droši varu teikt,ka puse no tiem ''mazajiem'' nāk vienkārši baudīt un atbalsīt grupu mūziku
tākaa chill
Burbulis pirms 34 nedēļām Diemžēl gadās tā ka kāds nepilngadīgais vemstās pie ieejas durvīm ....
aam pirms 34 nedēļām kur problēma? tad to arī met ārā,nevis kko par pārējiem saki
man garšo kvass pirms 34 nedēļām solos ievērot LR likumu ......tātad nekāds -vienu jau var ,vai smirdīgi dūmi(varat neuztraukties)
un es laikam negaidīšu divus gadus ,lai vērotu aizraujošo finālu, tikai tapēc, ka kādam traucē mans JAUNUMS(daži teikumi mani aizkaitināja)
Pižiks pirms 34 nedēļām Patiesībā jā, tas, ka parādot pasi šmigu veikalā nedos vēl nenozīmē, ka intelektuālā ziņā kāds 15-16 gadīgs nav attīstītāks par pusi 20+ gadīgo apmeklētāju, kam patīk visur būt pālī. Un galu galā, lai takš visus vieno mūzika un kvass.
Renegāts pirms 34 nedēļām vispār šo garāžas duēļu līmenis ir baigi sūdīgs pagājušajā duēļu sezonā bija cilvēki, kas māk spēlēt.
Toms Vītiņš 24 pirms 34 nedēļām Bļāviens laikam tiešām dažiem tikai pienu var dot dzert!
skaidrīte pirms 34 nedēļām paldies, Cukuram! man bija patīkams vakars ar Ulmaņlaiku! ;D
Ance pirms 32 nedēļām Tiešām, visma zmanā druaug un paziū lokā, kas apmeklē šo bāru un citus, nav neviens, kas uz turieni dotos piedzerties, kvai tikai kādi divi indivīdi no mums visiem ir pilngadīgi. Pati ar labāk dzertu gardu kvasiņu (mm)
Man vispārn šķiet,ka šitā apdarīšana ar neialaišanu klubā līdz 18 gadiem ir sviestaina. Klubiem vajadzēt, nezinu, kvaikkādas aproces ieviest - uzrādi pasi un tev iedos vainu nepilngadīgo vai pilngadīgo pasi. Citādāk dažreiz tā gribas izdejoties vai aiziet un pabaudīt dzīvo mūziku kādā barčikā, krogā, bet nevar, jo klubu noteikumi neļauj. Dusmīga
TC1 pirms 32 nedēļām Nu aizej pasūdzies mammai. :)
Par radikālajiem anti-nepilngadniekiem -- ne vienmēr intelekts slēpjas gados, tie ir tikai kādi 75% gadījumu :D
Ozo pirms 32 nedēļām Nu, nekad jau RnR pie durvīm neviens nav stāvējis un passi prasījis.... Alkoholu pērkot, jā protams, bet ir taču arī kvass un ledis dziras un saldējuma kokteiļi!!!! Mēs vadamies TIKAI no LR likumdošanas un RD noteikumiem, izlasam vissi nlikumu, u noteikumus, vai arī dažus forumus zemāk tie ir citeti, un likuma ietvaros baudam mūziku un tussējam!!!
hcmpwp pirms 29 nedēļām XKMEmx <a href="http://vbkmtapgvwhb.com/">vbkmtapgvwhb</a>, [url=http://wycmkegvhxtm.com/]wycmkegvhxtm[/url], [link=http://qpruqiesehbd.com/]qpruqiesehbd[/link], http://bzeclxpdcicl.com/
Dāma pirms 22 nedēļām haha.
cik cilvēku ,tik arī viedokļu .
es tikai vienu nesaprotu . kāpec jāiet tur kur jums ir slikti ? vienas vienigas sudzības.
Forums » kvasiņu? ;D
skaidrīte pirms 34 nedēļām
nu TIK ļoti ceru, ka tas Cukura prikols toreiz būs bijis nopietni domāts! tas par to, ka ja MonkeyRocks tiks finālā - vakara dzēriens būs kvass. xD
ES JEBKURĀ GADĪJUMĀ ESMU PAR. beidzot arī tie nepilngadīgie, kas neiet uz RNR tikai izplosīties un aizliet mūli varētu smuki ielikt savu artavu dueļu uzvarētāju uzkrājumā. :D
Modris pirms 34 nedēļām
Õ jā! Šitas būtu labs! Un 5dien solās būt daudz mazgadīgo!
- pirms 34 nedēļām
jācer, ka vispār beidzot ieviesīs face control, jo citādi pieauguši cilvēki nevar normāli atpūsties, kamēr atmosfēru maitā tādi, kuriem tajā laikā jāatrodas mājās.
vectevs pirms 34 nedēļām
pārņem sajūta, ak nejauši esi iemaldījies pamatskolas disenītē
vārdsnavjāzin pirms 34 nedēļām
kapec?? nevajag... tādiem kā mums, kuri var kulturāli baudīt mūziku un ir nepilngadīgi ir jācieš dēļ kaut kādiem sīčiem, kuri nekontrolē savu alkoholu??? nu nē..
Marco pirms 34 nedēļām
Vispār fināls būs interesants, ja salīdzina iepriekšējos finālistus ( Rebel Riot vs Wild), tagad tiešām uzvarēs tas, kurš savāks visvairāk fanus... Tas nav kā uzbrauciens, bet šos abus finālus tiešām nevar salīdzināt ( pēc līmeņa )
NežēLīga pirms 34 nedēļām
vo vo
TC1 pirms 34 nedēļām
Pēc līmeņa arī sezonas nevar salīdzināt kā tādas, bet tas jau lai paliek, bija neta balsojums...
Cukurs pirms 34 nedēļām
A kādu citu lai dzērienu liek, finālā mazi cilvēciņi vien sanākuši... :D
gatiiiisss pirms 34 nedēļām
akdiews! kas jums ir ar tiem mazgadiigajiem? :D:D lai naak :D ir arii sapraatiigi// esmu ieveerojis, ka pilngadiigie uzvedaas daudz pretiigaak par mazajiem!!!!!!! hahahaha!!!!!!!
ell pirms 34 nedēļām
Ew nu, tas ir bārs. Ļausim dzer visiem. :D
M. pirms 34 nedēļām
Finālā būs daudz cilvēku, jā.
Bet kvasu varētu, jā. :D
normiiitiss pirms 34 nedēļām
nu cmnoon ljaujat jaunatnei baudīt ROCK muuziku..
Es pirms 34 nedēļām
tas,ka daži labi,ķip pieaugušie raxta par to,ka mazie nevar nākt ir vnk smieklīgi,jo ir viņi nāk atbalstīt un nau nozīmes cik viņime gadu + Jo vairāk cilvēku tam kurš spēlē,jo viņš uzvar - Loģiski,jo ja mums nepatiktu mēs nemaz neietu atbalstīt tātad,ja citi uzskata,ka ir labāki tad parādat visiem to un nevienu vien cilvēku dabūsiet,kas atbalstīs,kaut nepazīsiet viņus!... Normīti - piekrītu! un piemēram tie kas 27 ārā dabūja pa seju,nemaz neiskatījās jaunāki pa 18,19 un viņi dabūja nejau tapēc,ka kādam nebija ko darīt,bet gan traucēja citiem ! Un ja,jajau tik gudri ir '' pieaugušie '' un saka,ka sīkiem nua ko tur darīt,tad ko tie **** kuri dabūja 27 vsp meklēja bārā ar PISTOLI ? nu leilie ērgļi atbildat ??? un sakat,kazie stulbi,pareizi darīja tas,kas salika viņiem pa seju - dzeltenajā džemperī!
Pižiks pirms 34 nedēļām
Ok, piekrītu visam, ko Es uzrakstīja, taču ko var spriest par cilvēka intelektu, ja tekstā ir APZINĀTAS pareizrakstības kļūdas? (Esmu nepilngadīgs un, cik man zināms, visi nepilngadīgie iet skolā un mācās, ka mūsu valodā nav X un ka nav raksta ar V) Feiskontrolī vajag melno sarakstu-ja kāds sataisa sūdus (piepiš seju un traucē citiem apmeklētājiem, uzsāk kautiņu bārā (ārā drīkst un pat ir ieteicams) un tamlīdzīgus sūdus) tad viņš vairs tur nav gaidīts (nevajag pat apsardzi, tur parasti pulcējas gana daudz cilvēku, kas nevēlamos organismus var izlidināt pa durvīm)
Es pirms 34 nedēļām
Pižik - es rakstu (raxtu) tapēc,ka vnk esmu pieradis pie (raxtu) :D
+ Esmu nepilngadīgs :D
UN par facekontrol piekrītu... Un kurš izdomāja,ka viņi bija apsargi ? :D
(rofl) visi zin,ka Rock N Riga nav apsargu :D tas,ka dažš labs,lai tiktu pie džeka,kas runā pie mikrafona izper frāzi (palaiž,esmu apsargs) nenozīmē,ka viņš ir apsargs,viņu vnk neviens nelaida! un tas kad viņš gāja iekšā un to teica,bija jau pēc paša kautiņa !
cirvis pirms 34 nedēļām
Oj, Oj, Oj.Visi tie brēcēji, kuri apgalvo, ka nepieciešami apsargi vai facecontrol atcerieties savus 15,16,17...Vai tad jūs negribējat aiziet uz kādu bāru,paklausīties labu mūziku labā kompānijā?Tad jau labāk, lai kāds 16gadnieks iedzer kādu alu bārā(Protams, tā, lai R'n'R nepatikšanas nesanāk!) nekā vārtās uz ielas appīpējies "legālo zāli"!Man tur nav gadijies redzēt tur apdzērušos un traucējošus jauniešus, bet piedzērušos un nekulturālus ''pieaugušos" gan tur ir sanācis sastapt un ne reizi vien!
Es pirms 34 nedēļām
Esmu nepilngadīgs,cik reizes teikt!? Un facekontrol manās domās ir domāts tā,ka nelaiž tos kuri neļauj citiem atpūsties un nes iekšā pistoles!
Protams,labāk nelaist arī tādus kas jau nak iekšā pa durvīm un nestāv kājas,no tādiem tikaj kautiņi un grūstīšanās gaidāma!
Dehidrētā Kaza pirms 34 nedēļām
Tā, par to kvasu - vai nu Cukurs ir šokā, vai arī tēma ir par mazgadīgo pieplūdumu fanu rindās :)
Par pisčikiem - nu nevar jau apvienot alkoholu ar ieroču nēsāšanu, bet nu nez... nedroši laiki, krīzīte :D Nezinu detaļas, ja kaut kas tur vicinājās ar stroķi bez tēmas, pats vainīgs, ka norāva bietē. Atbildību atbildīgajiem.
Par sīkajiem - nu lai jau nāk, ja nav pilnīgs piens aiz ausīm. Zinu normālu tautu tā uz 16-17, priekš kam viņiem ciest no tautas protesta, bārmeņi jau tā pēc sejas un LR likumdošanas paši zinās, kam liet, kam suliņu.. Neinteresanti, ja RnR pārvērstos par sūrās pusmūža krīzes nomocītu baikeru pritonu. Par indivīdiem, kas nevietā trobelē, arī nav ko uztraukties, parasti bārā apgrozās tauta, kam pa spēkam šādus zīmuļus mierīgi izlikt aiz durvīm.
aam pirms 34 nedēļām
kāds sakars!? tieši uz finālu neielaist nepilngadīgos? lai jau mazie papriecājās...būs fināls! cmon,pats jau neesmu par to,bet nu,lai jau tiek
unn ja būs kāds kurš nesaprot normālu latviešu valodu (nenākt alkahola reibumā) tad lai tas arī pamet RnR un viss!
amm pirms 34 nedēļām
droši varu teikt,ka puse no tiem ''mazajiem'' nāk vienkārši baudīt un atbalsīt grupu mūziku
tākaa chill
Burbulis pirms 34 nedēļām
Diemžēl gadās tā ka kāds nepilngadīgais vemstās pie ieejas durvīm ....
aam pirms 34 nedēļām
kur problēma? tad to arī met ārā,nevis kko par pārējiem saki
man garšo kvass pirms 34 nedēļām
solos ievērot LR likumu ......tātad nekāds -vienu jau var ,vai smirdīgi dūmi(varat neuztraukties)
un es laikam negaidīšu divus gadus ,lai vērotu aizraujošo finālu, tikai tapēc, ka kādam traucē mans JAUNUMS(daži teikumi mani aizkaitināja)
Pižiks pirms 34 nedēļām
Patiesībā jā, tas, ka parādot pasi šmigu veikalā nedos vēl nenozīmē, ka intelektuālā ziņā kāds 15-16 gadīgs nav attīstītāks par pusi 20+ gadīgo apmeklētāju, kam patīk visur būt pālī. Un galu galā, lai takš visus vieno mūzika un kvass.
Renegāts pirms 34 nedēļām
vispār šo garāžas duēļu līmenis ir baigi sūdīgs pagājušajā duēļu sezonā bija cilvēki, kas māk spēlēt.
Toms Vītiņš 24 pirms 34 nedēļām
Bļāviens laikam tiešām dažiem tikai pienu var dot dzert!
skaidrīte pirms 34 nedēļām
paldies, Cukuram! man bija patīkams vakars ar Ulmaņlaiku! ;D
Ance pirms 32 nedēļām
Tiešām, visma zmanā druaug un paziū lokā, kas apmeklē šo bāru un citus, nav neviens, kas uz turieni dotos piedzerties, kvai tikai kādi divi indivīdi no mums visiem ir pilngadīgi. Pati ar labāk dzertu gardu kvasiņu (mm)
Man vispārn šķiet,ka šitā apdarīšana ar neialaišanu klubā līdz 18 gadiem ir sviestaina. Klubiem vajadzēt, nezinu, kvaikkādas aproces ieviest - uzrādi pasi un tev iedos vainu nepilngadīgo vai pilngadīgo pasi. Citādāk dažreiz tā gribas izdejoties vai aiziet un pabaudīt dzīvo mūziku kādā barčikā, krogā, bet nevar, jo klubu noteikumi neļauj. Dusmīga
TC1 pirms 32 nedēļām
Nu aizej pasūdzies mammai. :)
Par radikālajiem anti-nepilngadniekiem -- ne vienmēr intelekts slēpjas gados, tie ir tikai kādi 75% gadījumu :D
Ozo pirms 32 nedēļām
Nu, nekad jau RnR pie durvīm neviens nav stāvējis un passi prasījis.... Alkoholu pērkot, jā protams, bet ir taču arī kvass un ledis dziras un saldējuma kokteiļi!!!! Mēs vadamies TIKAI no LR likumdošanas un RD noteikumiem, izlasam vissi nlikumu, u noteikumus, vai arī dažus forumus zemāk tie ir citeti, un likuma ietvaros baudam mūziku un tussējam!!!
hcmpwp pirms 29 nedēļām
XKMEmx <a href="http://vbkmtapgvwhb.com/">vbkmtapgvwhb</a>, [url=http://wycmkegvhxtm.com/]wycmkegvhxtm[/url], [link=http://qpruqiesehbd.com/]qpruqiesehbd[/link], http://bzeclxpdcicl.com/
Dāma pirms 22 nedēļām
haha.
cik cilvēku ,tik arī viedokļu .
es tikai vienu nesaprotu . kāpec jāiet tur kur jums ir slikti ? vienas vienigas sudzības.
Pievienot atbildi