Iesakam
www.KasNotiek.lv

Forums » Par ģitāristu 2 sezonas duelantu pieteikumiem...

Prok pirms 33 nedēļām
Kaut kas ar tehniku nav kārtībā... Anša video nevar apskatīt, Alvja Bernāna video kaut kāds saspiests...

Prok pirms 33 nedēļām
Ā, jā un vēl - Paulam Arnicānam vispā nekas cits kā bilde nav... par ko tad tur, lai balso? :(

Pižiks pirms 33 nedēļām
Tikai Paulam tas netraucē būt dalītā 4. vietā pēc balsīm. Izskatās, ka būs tas pats, kas garāžu dueļos.......... maziņās sabalsos, spirksies R'nR aliņus (un, kā jau tas tur pierasts, visu piekorķēs) sabalsos vēl vairāk un tad būs mums "kvalitāte"

TC1 pirms 33 nedēļām
Un ko citu tu gaidīji kad izlasīji ka būs balsošana? :)

Terzens pirms 33 nedēļām
Ar daziem video ir biku problēma...bet visi kas ir iesutiti, tiks njemti vērā jebkurā gadījumā un tiks publicēti...mūsu kompju cilvēks tagad mēģina līdz galam atrisināt formātu problēmu..viens ar telefonu, viens ar video kameru, viens ar vebkameru..ka nu kurs to pieteikumu sataisijis. Sakartosim...

Maris pirms 33 nedēļām
nu var jau nepirkt alu var atbraukt ar visu klasi paēst pusdienas :D

haha pirms 33 nedēļām
sākās, tač nomirinat savus papīra nervus!
:D

Prok pirms 33 nedēļām
eu, kas sākās? es atkal kaut ko nokavēju? :)

Ozo pirms 33 nedēļām
Kā jau Gustavs rakstija, cīnamsies ar formātiem..... Gribējām kā labāk, snanāca kā vienmēr.... Uz nākamo balsojumu norādīsism konkrētu formātu un max izmeru... diemžēl tas apgrūtinās piedaīšnaos "ne tik advancētajiem" kas rullīšus raxta ar tetelfonu vi kādu vecāki kameru!!!! UN, šo problēmu dēļ arī pagarinājam balsošnas laiku par 10 dienām (sākotnēji balsojuma beigu datums tika izsludinats 5. janvārī). Un vēl, ja nu kādam liekas, ka Paulam Arnicānam viss tiek tikai meitenīsu dēļ, esam gatavi nooragnizēt atsevišķu ģitāristu dueli starp Paulau Arnicānau un Pižiku, vai jebkuru citu..... domājams Paula piekrišna nav jājautā.... :D

Pižiks pirms 33 nedēļām
Es neapstrīdēju viņa spēlētprasmi (ko ggan nevarētu teikt pats par savu) vienkārši ir redzams, ka visas balsis bija no cilvēkiem ,kas viņu pazīst, tādēļ pieļauju, ka liela daļa balsoja par cilvēku, nevis viņa prasmēm.

TRanlots -> Pižiks pirms 33 nedēļām
var dereet 95% balsu ir par sev pazīstamajiem. tā tas ir. ne tikai Paulam.

Pižiks pirms 33 nedēļām
nu jā, vienkārši viņa gadījums iekrita acīs :D nē, nu priecājos, ka mans pieteikums kaut kur pagaisa....

fans pirms 33 nedēļām
Nu loģiski ka balso par pazīstamiem. Ieej apskaties, varbūt kāda pazīstama seja, nobalso! Kapēc balsot par svešiem, ja var balsot par savējiem?

Ozo pirms 33 nedēļām
diez vai pieteikums ir pagaisis, atsūti lūdzu man savu epastu, no kura sūtiji pieteikumu, un laiku (kaut aptuveni)! Datorgigants nocekos, un ja mūsu pasta serveris būs nogljukojies, TB, nepieņēmis mailu vai kāda cita mūsu problēma, 2h laikā pievienosim arī Tevi balsojumam!!! UN, skaidrs, ka sākuma nobalsos savējie par savejiem, BET, tieši tādēļ no vienas ip adrese var balsot vienu reizi, un tiešī tādēļ balsojums ilgst teju vai mēnesi, lai piedotu lielaku, ja ne noteicošo svaru tieši ne savējo balsīm!

Pižiks pirms 33 nedēļām
Es jau it kā Terzanam personiski nosūtīju, bet nu... vispāŗ rodas sajūta, ka šogad pasākums būs balstīts un pēc iespējas ātrāku zāģēšanu un vairāk pudeles brāļu/mazo fanīšu / klasesbiedru saaicināšanu. No vienas puses, fani ir galvenais, spēlēt jau ir jēga tikai viņu dēļ, bet no otras.... cilvēki bieži balso tikai par čomu, nevis to, kas labāk patīk. No otras, tīrs žūrijas balsojums būtu objektīvāks, taču vienlaikus arī neatspoguļotu cilvēku patieso viedokli....

hvz pirms 33 nedēļām
Eriks Krapivins gan ir pacenties, vau nu vinam ir daudz draugu, radu, vai ari vinsh ir labi pastradajis ar proxijiem, mainot savas IP adrese, bet nu lai nu veicas :D

Alise pirms 33 nedēļām
noteikti ka proxiji, kas tad cits. pa paaris stundaam nav iespeejams pa vairaakiem simtiem palekt uz augshu

Maris pirms 33 nedēļām
Proxy parasti neizmanto jo vinjus tik daudz nevar atrast.... parasti cilveeki men linkus uz balsoshanu dažādos forumos draugiem.lv utt. Savējie balso par savējiem un kā saprotu tas nav aizliegts... Var uztaisīt tā lai var balsot ar maksas SMS lai nevarētu "nahaļavu" izbraukt cauri, bet tad tauta atkal šūmēsies un nebūs labi.. Latvietis arī āfrikā ir Latvietis un latvietim nav nekas mīļāks kā papist smadzenes citam latvietim...

Maris pirms 33 nedēļām
tagad vinne tas kam ir vairaak draugi, atbalstitaji un kas ir gudraaks un maak ielikt linku forumā un palūgt citiem, lai nobalso tādā veidā arī popularizējot mūzikas pasākumu... Ja būs balsošana ar maksas SMS atkal nebūs labi - vinnēs tas kas ir bagātāks...

Justice pirms 33 nedēļām
Nu tad nafig klāt liek ieteikt draugiem? ja tik ļoti uztraucaas, ka draugi sabalsos. Viens ieliek, cits padod tālāk, citam iepatīkas, nobalso.
ja domā ka tikai draugi balso, tad vajadzēja video kur redzama tikai giča, kā daudzi coveri youtubā, vārdu uzvārdu noslēpt, maximāli padaīt neatpazīstamu, nez. tāpat tie paši Alvis, Eriks, Jānis utt. tiktu iekša. Un nav jau tā ka līderos būtu vnk beztalantīgie, un kas nemāk spēlēt. Brēgu varētu paraut, ja līderos būtu pozers ar stagg, spēlējot nothing else matters solo ar lažām.. so.. \m/, :3

Pižiks pirms 32 nedēļām
Mani pievienoja, bet neskaita balsis, kadi 6 cilvēki nobalsoja, bet neviena nav pieskaitīta

Pižiks pirms 32 nedēļām
ok, viss kartībā, skaita.

visi pirms 32 nedēļām
PAR PAULU ARNICĀNU!!!!!

Mirage 2000 pirms 32 nedēļām
Sak, Pižik, vai Tu esi Jānis Štāls?

Jo, ja jā, tad man tagad ir jauns favorīts! (krimināli vēlā iekļaušana prasās pēc kārtīga atbalsta, bet Jāņa video, pirmkārt, iekļauj ļoti džamam draudzīgu ģitārspēles paraugu, kas būs svarīgi šajā pasākumā, plus tā "ceļojošā odziņa" man lika mazliet parēkt :D)

Ja nē.. Oh well, būs vien par draugiem jābalso :P

Pižiks pirms 32 nedēļām
Nē, bet būtu forši, ja arī viņš tiktu iekšā, jo viņš ir viens no tiem cilvēkoiem, ar ko gribētos sadžemot.

Ozo pirms 32 nedēļām
Sadžemot vaqr jebkurš ar jebkuru Rock n Riga open jam session ietavros!!!! Iepriekš piesakoties, protams!

Labi, manas alus biļetes tiek Jānim, nav tur ko. Tad tik būs jāiebalso un pēc kāda konča jānoķer ārā uz kāpnītēm ar kādu akustisko :D

Sērs pirms 32 nedēļām
Tiemšām nav normāli, ka tik daudz balsu tam Erikam, bet čalis soliņus spēlē baigi lab', tas ir skaidrs....

Ozo pirms 32 nedēļām
kadēļ ārā???

Pižiks pirms 32 nedēļām
Emmm, ir taču atļauts spamot un prasīt, lai apr tevi balso? :D

piens. pirms 32 nedēļām
Pižik, kā gan Tu iedomājies izdzīvot šai skarbajā pasaulē? :D
bet vispār, ir bišk smieklīgi daudz `šrederu`, kas man lieks sajūsmā berzēt rokas un gaidīt kas notiks pirmajā daļā - blūzā! vai tik ne tas pats, kas pagājušajā reizē bija redzams - tappings.
nesaku jau, ka slikti tas viss, bet kur gan palikusi tā dvēsele, ko ģitāristi ieliek?

hvz pirms 32 nedēļām
Bus tas, kas verojams shajaa dueli:
http://www.youtube.com/watch?v=ykD81TjSIJ0

Vienam skan otram ne. tapec milie gitaristu duelii spelejam muziku, nevis radam cik notis minute maakam spelet, jo klausitajam tas ir pilnigi po... :D

jurģis pirms 32 nedēļām
štrunts par šredu video - savā video katrs liek to, ko pats grib. dueļos gan jau būs okei :)

bet nu būs jāpačeko kaut kas vairāk iz blūza

Pižiks pirms 32 nedēļām
Patiesībā blūzs ir vienīgais, kas mani taja pasākuma interesē. OK, mans viģiks ar ir kaut kāds tizls, par daudz ļurināšanas no manas puses, bet nu tagad cenšos to labot.

Pižiks pirms 32 nedēļām
Un kas tad Ērikiņam ar 2000 balsīm notika? :D

Mārcis pirms 32 nedēļām
Pazuda Ērikiņa balsis ;(

Jānis P. to Pižiks pirms 32 nedēļām
Ja pat tagad legāli balsojot ( kas arī ļoti apstrīdams ), šis te Eriks Krapivins tiks dueļos, tas būs diezgan amizanti... kā viņš spēs cilvēkos pēcāk rādīties, ja ir krāpies balsojumā ? Necieņa pret sevi un citiem.. Domāja aptīt ap degunu visus, bet nesanāca.. patiesajā dzīvē par līdzīgiem sodiem (hakošanos) piespriež kriminālsodu ;)

Pižiks pirms 32 nedēļām
It ka čalis pats nav vainīgs, kaut kāds paziņa gribējis palīdzēt, bet tik un tā. Kā saka, vārds ir aptraipīts.

Jā, blūza daļa.. Vakar atsevišķi paklausījos tieši saraksta apakšdaļu. Neskaitot tos puišus, ko jau uz skatuves esmu redzējis, spēlējam garšīgu blūzmūziku, apakšdaļā ir vairāki (man) nezināmi ļautiņi, kuru sniegumā var sajust kaut ko mazliet vienkāršāku-dvēseliskāku, kas blūza daļā būtu īsti vietā.

Kolīdz tikšu pie sakarīga interneta pieslēguma, mēģināšu iedziļināties visos publicētajos video (Šajā sakarā - Paulam vēl joprojām nav video. Uz mirkli aizmirsīsim, ka Gar2 sezonā gana daudz viņu dzīvajā redzējām :P) un uzrakstīt nelielu "apskatu no malas" par censoņiem. Varbūt izdosies kādu ieinteresēt par ne tik populārajām izvēlēm, jo, jāsaka, tur ir savi apslēptie dārgumi.

Tiešām, dārgie Rokāņi, pievērsiet uzmanību _visam_ publicētajam materiālam ;)

Pižiks pirms 32 nedēļām
Tai skaitā arī man! :D Bet nu Mārča Vasiļevska atrašanas pozīcija ir vienkārši smieklīga. uzskatu, ka viņš ir labākais no visiem. Protams uzreiz aiz manis :DD

To: Ozo

Ārā cilvēki atpūšas no iekšas burzmas, kāds vienmēr izvelk kādu instrumentu, kāds pievienojas, un džams rodas nepiespiestā gaisotnē. Tāda impromptu padauzīšanās.

Protams, ar šodienu laikapstākļi tādām izpriecām ir uzlikuši banu :D

Velns, šis forums ātri kustās! :D

To: Pižiks

Par Mārci piekrītu (un pēc analoģijas arī par Lukšu), pozīcija tiešām ir dīvaina priekš viņa snieguma. No otras puses - cik pavēroju, viņš nav uzsāis īpašu sevis popularizēšanas kampaņu, viņa draugi nepārsūta ķēdes vēstules, un, galu galā, pats iesūtītais video nav arī tā veiksmīgākā izvēle intereses radīšanai nezinātājos.

Ja gribi būt slavens, laikam pašam vien ir sūri jākačā savs pīārs, kas no malas reizēm var izskatīties kā ņemšanās ap cūku sili. Ko padarīsi :P

Sak, Pižik, pateiksi, kurš pats esi? Līdz šim neesi sašmucējies, vari nebaidīties :D

Pižiks pirms 32 nedēļām
Lauris Rozenbaks. Pašam riebjas klausīties, kā es tur mokos. Centos spēlēt ātri, tas kaut kā neiederējās, frāzējums sūdīgs, tonis arī. Lažu daudz...ahhh, vismaz paskatījos uz sevi no malas, tagad zinu, kas jāmaina. un nu jā, es arī spamoju visās malās :D

I'm on the SPAAAAAM-WAY-TO-HELL! :D

Noklausījos, cik nu vasalis-telefonmodems atļāva. Video varbūt nav spīdošs, bet fišku tiešām var just cauri, bravo. Man patīk tas, ka i bez atbalsta instrumentiem esi noķēris pareizo skaņu un sajūtu. Un, galu galā, sešpadsmitniekā esi iekšā, vari pagaidām nestresot :P

Pižiks pirms 32 nedēļām
Stresot būs jāsāk, kad mani uzstums uz skatuves, nostādīs priekšā 120 kg smagu metaļugu un liks šerdot :D

Justice pirms 32 nedēļām
Ha, nja šitā Erikam sanāca, stulbi jau, kāds gribēja palīdzēt, sanāca sliktāk, tg vnk visas balsis nodzēsa.. sviests. domāju, ka viņš vienalga tiks, bet tg ja kādam kāds tabulas aukšgalā nepatīk, tad sarunājiet visus savus draugus lai balso par viņu, lai tam nomet pēcāk balsis un lai atkrīt uz beigām. :D moš Eriks nemaz nezināja, kas [par viņu balsoja, vnk kāds gribēja ieriebt :D
hmm, kas tur vēl interesants bez blues pirmajā sezonā bija?

Eu, Justice pirms 32 nedēļām
Tu pats neesi gadijumā Ēriks ? Tas ir pilnīgs bullshit, kad kāds sabalsoja, iehakojās u.t.t., tikai un vienīgi pats cilvēks ar savu iniciatīvu to izdarītu, lai tiktu uz RNR, pietam pirmajā vietā... savādāk Ēriku klausoties nerodās nekādu emociju...ģitāras spiešana nerullē :D

Cik esmu dzirdējis no paziņām - datorcilvēkiem, šādus skriptus neesot diži grūti izveidot, kā arī citviet pasaulē līdzīgās balsošanās tādi joki esot izmantoti gan citiem iegriešanai, gan sev "palīdzēšanai" - atkarībā no skripta rakstītāja izdomas bagātības vai tās trūkuma (attiecīgi).

Lai nu kā - es domāju, ka RnR menedžmentam ir gana spēcīgs admins, kas varēs tādiem jokiem laicīgi pielikt punktu. Ja kāds domā, ka prasmi un fanus vajag papildināt ar ko tādu.. Oi, oi :)

TC1 pirms 32 nedēļām
To Mirage: Nav gan īpaši grūti. Jautājums vai vajag. Par to ka bez viņa ziņas -- bullshits, stipri šaubos ka kāds paziņa / draugs riskētu rakstīt ko tādu bez viņa paša piekrišanas. Visādi jau protams gadās, bet personīgi neticu.

... pirms 32 nedēļām
ēriks pats nesaprata kas notiek.

Pižiks pirms 32 nedēļām
A ir iespējams atsaukt dalību un visas balsis iedot kādam citam?

A vajag? :P

Pižiks pirms 32 nedēļām
Laikam vajag gan. Lejas galā ir pāris ģitāristi, kas, manuprāt, ir pelnījuši tikt tālāk daudz vairāk, kā es, bet izskatās, ka tas nenotiks. Turklāt negribu pataisīt sevi par idiotu, kad ātrajā daļā šrderi mani paņems akaļā

Justice to Eu, Justice pirms 32 nedēļām
Nē, es neesmu Ēriks. lol
Bet apgaismojiet mani plz, kas tur vēl tajos duēļos notiek?
Blūzs, inprovizācija, kas un kā? vai linku kur var palasīt, ja slikums rakstīt.

TC1 pirms 32 nedēļām
3 raundi, blūzs, "ātrais taisnais" un "ritminieku podjobkas" vai kā nu tur to nosauca, kur daļā gadījumu bija kkas funkveidīgs, krč Skrips vnk groovoja kko. Balsošana tāpat kā visos pārējos dueļos, garāžu un ģitāru -- ik pa raundam pēc bļaušanas.

Prok pirms 32 nedēļām
BTW. tiem, kuri grib apskatīties visus duelantus - iesaku skatīt iekš R'n'R ū-tūbes profila - kaut kā tur video ielādējas daaaaudz ātrāk nekā šite.

Attiecībā uz to, ka pašreizējais atlases mehānisms neveicina kvalitāti... manuprāt, to varētu risināt (uzlabot situāciju), vismaz 2 veidos:
a) uzlikt, ka balso nevis par vienu ģitāristu, bet par vairākiem - varbūt pat katrs balstotājs varētu norādīt savu 16nieku - tā varētu mazināt arī krāpšanās gadījumus, bet būtu risks, ka "pārējos piecpadsmit" ieliek pēc "nejaušības" principa
b) noteikt, ka noteiktu skaitu no konkursantiem izvēlas žūrija un balsošanā nosaka pārējos dalībniekus

Bet, protams, ir savi plusi arī pašreizējam mehānismam... tiek atlasīti tie, kuriem ir vairāk atbalstītāju, līdz ar to ir lielāks fanu skaits pasākumos, kas savukārt nozīmē lielākus ienākumus bāram... līdz ar to jautājums cik izdevīgi ir cīnīties par kvalitāti? īstermiņā droši vien šķiet, ka nepopulāra kvalitāte nav izdevīga, bet ilgtermiņā, manuprāt, tomēr R'n'R ir izdevīgāk, ja "tālāk tiek kvalitāte" - tas liecina gan par iestādes līmeni, kā arī neietrālie apmeklētāji to novērtēs.

Oy, Prok! Šorīt ap četriem rītā, referātu klabinot augšā, arī nonācu pie līdzīgām domām. Ir mums tādi ģitārpuiši..

;;gribēju jau rakstīt "cilvēki", bet laikam mūsu ģitārdāmas šo pasākumu kaut kāda iemesla dēļ uzskata par zem sava līmeņa esošu

Tātad, ir mums tādi ģitārpuiši un grupas, kuriem ir augsts tehniskais skils vai izpratne par grūvu, un ir arī tādi, kas spēj ap sevi pulcēt telpas piepildošu, dzērienus pērkošu draugu bariņu - ne vienmēr abas pozitīvās lietas sakrīt vienuviet. Ok, lai tā būtu. Ja tā padomā - patiesībā mūsu garāžā svētīgi ir abi varianti - RnR veido GAN laba mūzika, GAN palielāka burzma ik pa brīdim. I mums labi, i saimniekiem.

Protams, augstāk rakstīto nav jāņem nopietni, jo visi, kas mums tiek priekšā celti ir labu labie mākslinieki!

Taču ja nu tomēr.. Paanalizēju abus Proka piedāvātos variantus. Teikšu uzreiz - lai gan B (daļa no žūrijas, daļa no balsīm) izskatās kārdinoši (garantēta laba mūzika, eh?), tas īsti neder. Jāpadomā ir par to, kādas attiecības izveidotos starp dažādos veidos pasākumā ievadītu grupu faniem (jo, cik redzams, pašas grupas reti kad lecas :P) - notiktu lamāšanās par to, ka, redz, viens seko bara instinktam, bet otrs ir nezināma, tehniska iznireļa piekritējs. Protams, neliela konkurence vienmēr ir laba, bet varbūt tomēr ne šāda.

A piedāvājums Ā gan ir laikā. Nevajag likt visus 16 izvēlēties - tad randoms panesīsies momentā - bet kādas trīs vai piecas (dažādas) kandidatūras par katru alusbalsi gan varētu būt gluži laikā - pietiekami daudz, lai būtu pamats izvērtēt vairākus video, bet gana maz, lai to darītu atbildīgi. Tad tik būtu svarīgi lūkoties, lai šī te mājaslapa tādas fīčas ieviešanas procesā nekļūst pēc skata dikti korporatīva..

Ok, tās bija manas bezmiega domas - nododu tās publikai saplosīšanai ;)

Prok pirms 32 nedēļām
Jā, man arī variants bez žūrijas patīk labāk, bet to noorganizēt būtu bišk grūtāk - jāmaina balsošanas sistēma, bet žūrijas gadījumā - viss paliek pa vecam vienkārši daži tiek bez konkursa - kas savukārt piešķir subjektivitātes pieskaņu - jo te uzreiz jautājums - kas tad būs tie guru, kuri vērtēs ģitāristu tehnikas, izdomas kvalitāti? Ne takšu Virga un Ķiģelis? :)

Kas attiecās uz mājas lapas izskatu... neredzu, ka pamainot balsošanas sistēmu, tas tiktu apdraudēts

TC1 pirms 32 nedēļām
Tehniski tur nekas traģisks it kā nav, tik daudz kā ieviest kkādus koeficientus pie balsošanas, tipa 0.3 par 3. vietu, 0.6 par otro un 1 par pirmo, un balsis pašas skaitīt doublos nevis intos. Tik daudz kā mainīt sistēmu balsošanas vidū nav jauki. :)

k pirms 32 nedēļām
būs smieklīgi, ja tiks kāds not tiem šrederiem, kas veselu minūti ar piepūstiem vaigiem meklē īsto noti, bet beigās tā arī neko neatrod. gribēsies redzēt, kā viņi spēlēs blūzu, kur viss balstās uz to, kas liek skudriņām skriet pa muguru.

Prok pirms 32 nedēļām
Tas, ka kārtību mainīt procesa vidū nav pareizi - par to šaubu nav. Tie priekšlikumi bija vairāk ar domu, kā varētu veicināt kvalitāti/objektivitāti nākotnē. Starpcitu - domāju, ka nekādi koeficienti nav nepieciešami - tipa obligāti norādam 3 kuriem piešķiram balsis (katram pa 1 veselai balsij) un jautājumu uzstādam šādi "3 ģitāristi, kurus vēlos redzēt dueļos" (nevis "labākais" ģitārists, vai 3 labākie sarindoti pēc "labuma")

Kas attiecās uz "k" komentāru... nu nezinu vai Tu te visus dalībniekus esi paklausījies - es, piemēram, saklausīju vairākus tādus (piemēram, Ansis Markauss, Rolands Milcs, bija vēl, bet tagad neatceros), kuri demonstrēja ātrumu un tehniku (šīs laikam ir tās īpašības, kas Tev ir ekvivalentas ar vārdu "šrederis"?), tajā pašā laikā neradīja šaubas, ka Tevis dievinātais blūzs viņiem varētu sagādāt kādas grūtības...

TC1 pirms 32 nedēļām
Milčs nē, bet bija tur daži tādi, par to jāpiekrīt k. Then again, tādu patiesi sūdīgu ģitāristu tur arī nebija. Neņemos uzreiz spriest par to kā viņi blūzu spēlēs, dzīvos redzēs.
Vērtēšanas ziņā -- doma par to ka katrs 3 čaļiem dod pa balsij man visnotaļ patīk. Lai jau it kā liela daļa kam tur kaut viens no saraksta ir personīgi pazīstams pazīst arī vēl vismaz 2-3 (es piemēram no tās listes 3-4 pazīstu), bet katrā ziņā tas tiešām veicinātu to ka apskatās video vai kas nu ir pielikts klāt vērtēšanai un pēc tā izlemj.

Pižiks pirms 32 nedēļām
Cilvēki, kas ar jums notiek? Jūs vispāŗ apskatījāties Mārtiņa Upenieka video? (es neesmu Māriņš Upenieks) Kā tas nākas, ka viens no labākajiem ir pēdējais?

TC1 pirms 32 nedēļām
Tak ne pēc video te kāds balso, sen jau skaidrs :D

Pižiks pirms 32 nedēļām
Bet žēl. Tādā gadījumā šim konkursam nav jēgas, varēja vienkārši iedot giču tam, par ko visvairāk sabalsos.

TC1 pirms 32 nedēļām
A kā tad notika ar GD #2? :D Atceries kam bija 800 balsis beigās, reizes 2 vairāk kā pārējiem? :D

Skudrulācis Skūbijs. pirms 32 nedēļām
Pižik, jāpiemin, ka efektus nebūs ļauts izmantot...

Prok pirms 32 nedēļām
Es esmu apskatījies visu dalībnieku video - vakar pat iečekoju Paula Arnicāna video, jo konstatēju, ka beidzot arī viņam tāds ir ielikts (ātrums ir, bet ar to pārējo, manuprāt, ir pašvakāk), nu nepiekrītu, ka Mārtiņa video būtu kaut kas iespaidīgs... vakarā drošības pēc apskatīšos vēlreiz, bet cik atceros, tad nekā tāda ievērības cienīga tur nebija.

To Prok pirms 32 nedēļām
Mūzikā, kā jau dzīvē, uzvar tie un veicas tiem,kuri ir interesantas, harizmātiskas un spēcīgas personības, tie, kuriem daudz draugu un paziņu, tādejādi arī liels atbalsts, nevis uzvar tie, kuri māk ātrāk, precīzāk vai vēl nezin kā nospēlēt.. ja draugu un personības vajadzīgās tev nav, vari vainot tikai sevi pašu...

Prok pirms 32 nedēļām
Pilnīgi piekrītu - panākumus parasti gūst tie, kuriem ir blakus kvalitātes - reklāma, liels draugu loks, māka strādāt ar publiku utt. utjp., tomēr šajā gadījumā skaitās ka būs "ģitāristu dueļi" - nezinu, kā Tev, bet man šis vārdu savienojums asociējas ar "krutākā", "spēcīgākā", "labākā" ģitārista noskaidrošanu (virtuozitāte, mūzikas/instrumenta izjūta), nevis to kuram ir spēcīgāks "menedžments" aizmugurē.

Patstāvīgs klients pirms 32 nedēļām
Atmiņā atausa Jenkija un Ruško iespaidigais fināls- šitie čaļi ar ģitāru idarīja gandrī visu iespējamo, pagaidām gan neizskatās, bet ceru, ka jaunie dalībnieki varēs ar kau ko pārsteigt.

To Prok pirms 32 nedēļām
Nu bet ja tu esi neinteresants pats par sevīm, izskaties debīli, nav nekādu interesantu personas īpašību, kuras izpaustos uz stage, par piemēru, neiet runa konkrēti par tevim, tad ari nekads menedzments nespes palidzet....ta ka laikam neesi sapratis pareizi vardu duelis...uzvar ne tikai tas, kurs labak tehniski nospele ;) Protams, dazkart ir kuriozi, kad uzvar tikai tie, kuriem dazs labs ''fans'' vairak , kuram rikle specigaka :D

Prok -> To Prok-am pirms 32 nedēļām
Pirmkārt, to kādi šie ģitāristi būs dueļos... nu to jau mēs vēl redzēsim? Šobrīd jau var spriest tikai pēc tā, kas redzams video un kas lasāms pavadvēstule, vai ne?

Un tās runas par personībām, izpausmēm uz skatuves u.tml. - tad Tu vēlies teikt, ka tie par kuriem ir vairāk balsis ir spēcīgākas un interesantākas personības par tiem, kuriem ir mazāk balsis? Ceru tomēr, ka nē :)

P.S. piekrītu, ka ģitāristu dueļos ir svarīgas arī tās blakus lietas, netikai tīrās mūzikas izjūtas/spēlēt prasmes lietas, acīmredzot, būtiskā atšķirība mūsu viedokļos ir par to, kas no šiem ir svarīgāks. Es uzskatu, ka mūzikas izjūta, spēlēt prasme, bet Tu - ka svarīgāka ir harizma un tas kā tiek strādāts ar publiku.

Pižiks pirms 32 nedēļām
Spēlēt prasme tak arī pieder pie darba ar publiku-kā tā tiek izklaidēta.

Mirage 2000 pirms 31 nedēļām
Oy, vakardien bija iespēja mazliet blūza daļas ar Lukšu sadžamot. Puisis tiešām zina ko dara. Biju jau nobijies, ka viņš nav sešpadsmitniekā, bet šodien, rezultātus apskatoties, saprotu, ka esmu lieki uztraucies. Lieki pamudinājumi balsot par viņu laikam arī vairs nav nepieciešami :D

phomsy pirms 29 nedēļām
Co2wxo <a href="http://jwgeuramllya.com/">jwgeuramllya</a>, [url=http://jnbljmpjaoaf.com/]jnbljmpjaoaf[/url], [link=http://oaolovuaevbl.com/]oaolovuaevbl[/link], http://gdgdvyglcivt.com/

Pievienot atbildi