es pirms 32 nedēļām RnR rakstīts ka būs dzelzs vilks, bet viņu mājas lapā rakstīts ka viņi būs Dobelē 2300... :)
Terzens pirms 32 nedēļām Pasākumu rīko Mārtiņš Beitiņš...visas pretenzijas un jautājumi pie viņa. R'n'R tikai kārtējo reizi cer, ka Latvijā kāds tiešām sakarīgi spēj sarīkot vidējā ranga labdarības pasākumus. Cerēsim...
Ozo pirms 32 nedēļām Jaa, un vākšanās iekš RnR ir 20:00, tā kā līdz Dobelei ir apm. 1h ko braukt, tad viss ir iespējams! :)
es pirms 32 nedēļām parasti RnR bija ap 2300 visam sākums, tāpēc domāju
Ozo pirms 32 nedēļām Varbūt Dzelzs Vilkam arī ir vairāki sastāvi (līdzīgi kā Līviem?!) :) Visādā ziņā vakar tika uzdots jautājums pasākuma organizātoriem, un atbilde bija: Vilks būs!!!
Forums » 18.dec koncis
es pirms 32 nedēļām
RnR rakstīts ka būs dzelzs vilks, bet viņu mājas lapā rakstīts ka viņi būs Dobelē 2300... :)
Terzens pirms 32 nedēļām
Pasākumu rīko Mārtiņš Beitiņš...visas pretenzijas un jautājumi pie viņa. R'n'R tikai kārtējo reizi cer, ka Latvijā kāds tiešām sakarīgi spēj sarīkot vidējā ranga labdarības pasākumus. Cerēsim...
Ozo pirms 32 nedēļām
Jaa, un vākšanās iekš RnR ir 20:00, tā kā līdz Dobelei ir apm. 1h ko braukt, tad viss ir iespējams! :)
es pirms 32 nedēļām
parasti RnR bija ap 2300 visam sākums, tāpēc domāju
Ozo pirms 32 nedēļām
Varbūt Dzelzs Vilkam arī ir vairāki sastāvi (līdzīgi kā Līviem?!) :) Visādā ziņā vakar tika uzdots jautājums pasākuma organizātoriem, un atbilde bija: Vilks būs!!!
Pievienot atbildi