Liekulīgais mācītājs. pirms 32 nedēļām Iegāju un ieraudzīju tekstu:
Uzmanibu gitaristi un vinu fani! Sobrid esam spiesti anulet balsojumu par Eriku Krapivinu, jo kadam ir labpaticies ieslegt ipasu robotinu, kas strada viena balsojuma laba. Tomer, njemot vera ka Eriks pats pieteicas, par vinu vares balsot (legali) atkartoti no visam IP adresem, no kuram bija balsots lidz sim tikai no nulles pozicijas Diemzel, R' n' R ir jabridina ari parejie gitaristi, ka sados gadijumos sankcijas atkartosies, jo tas ir ne tikai negodigi pret parejiem, bet ari R' n' R majas lapas drosibas parkapums! R'n'R aicina uz godigu cinu!
Ja R'n'R aicina uz godīgu cīņu, tad tam vajadzētu arī attiekties uz pašu cienījamo R'n'R. Bet tā kā balsošanas laikā, par katru nopirkto dzērienu (Rock 'n' Riga alus Ls 1.50) vai komplekso pusdienu (Ls2.99),iekš Rock 'n' Riga, tiks izsniegts viens papildus balss kods (piem: 10 alinji - 10 balsis + pusdienas - 1 balss = 11 balsis)! Tas arī nav īsti godīgi un liek justies sūdīgi, jo neesmu rīdzinieks un fiziski nevaru iet un ēst vislaik pusdienas R'n'R. Ar to vajadzētu pietikt, ka dalībnieki spēlē bez samaksas, tapēc tas ir konkurss, nevis vakara izklaides programma, reklamē mājas lapu, lai citi cilvēki par viņiem balso un tajās dienās, kad būs jāspēlē, sauks savus čomus lai jūt līdzi, kuri katrs atstās kā minimums 10Ls par alkaholu. Laba menedžmenta sistēma, bet ja R'n'R sadarbojas ar ģitāristiem un abiem ir mērķis lai būtu izdevušies dueļļi, kas pulcētu apmeklētājus R'n'R, kas nozīmē ienākumus, tad varbūt tiešām varētu palūgt vismaz tik daudz kā godīgumu pret visiem dalībniekiem?
Johaidiii pirms 32 nedēļām Laikam zinu, kurš šo stulbību ir uzrakstījis.... :D
TC1 pirms 32 nedēļām .. vienīgais dalībnieks, kas nevar likumīgi pirkt alkoholu? :D Bet nē, viņš no Rīgas laikam. :D
Terzens pirms 32 nedēļām Vai cienījamam kungam ir nojausma par pasākuma organizācijas izmaksām, apstākļos kad netiek ņemta ieejas maksa...? Vai cienījamam kungam gadījumā nav ieeilgusi stadija, kad runa skrien pa priekšu domai...?:) Un paldies par komplimentu menedžmentam!
Pižiks pirms 32 nedēļām kārtējais Černobiļas koks ar diviem galiem. Jā, tas nesaskan kopa ar godīga un demokrātiska balsojuma definīciju, taču R'n'R nav labdarības organizācija, vismaz cik man zināms. Risinājums varētu būt vienkāršs-minimālā ieejas maksa. Tas arī atlasītu nost raspizģejus, kas atnākuši līdz draudzenes brāļa meitas kaķim, lai atbalstītu viņa smilškastes biedru. Es būtu gatavs samaksāt kādu latu, lai paskatītos uz tiešām kvalitatīvu sniegumu kāda ģitārista, kura fans es ar lepnumu atļaujos saukties, sniegumu. Un ar to es domāju arī dažus cilvēkus no balsojuma..... Vienīgi lai to izkontrolētu atkal atgriežamies pie apsardzes kuiļu jautājuma.....
TC1 pirms 32 nedēļām .. un kuiļiem jāmaksā alga. Ceļot kvalitāti, ceļās izmaksas. Tā nu tas vienkārši ir.
Ozo pirms 32 nedēļām par E. Krapivinu: tieši viņuam neadekvāti daudz balsis (tuvu ap 2000) tika sabalostas no robotiņa! Robotiņa, kuru nevar uztasiīt jebkurš (mūsu sis admins pats atzinās, ka diez vai tādu uztaisīti), tik meklets caurums TIEŠI mūsu drošībā (paldies par norādi, esam labojušies)!!! Tas nav godīgi! UN TIKAI tāpēc, ka nebija tiešu pierādijumu tam ka E. Krapivins ir ar to saistīts, E. Krapivins NETIKA diskvalificēts!!!! Viņš turpina piedalīties balsijumā, pie kam, mēs esam resetējuši visas ip adrese, no kuram balss tika nodota par E. Krapivinu, tā ka vissi, kas vēlas, var savu balsi nodot atkārtoti! Attiecība uz "alus kuponiem"... Nu, atvainojiet, bet RnR galvenā vērtības IR mūsu patstavīgie klienti, kuriem tad arī ir dota iespēja izteikties "skaļāk" = nodot vairākas balsis!!! Visādā ziņā, ko es no šī vissa esmu sapratis, ka vari darīt ko gribi, vienmēr kāds būs neapmierinats, līdz ar ko es tālāk nepiedalīšos NEKĀDAS neta diskusijās, ko vajadzētu, vai nevajadzētu savādāk!!! Tie kam patīk, esat mīļi gaidīti, kam nepatīk, ir taču vēl tik daudz vietas, kuras varat...... nu, Jūs sapratat... :)
Baudam vissu decembri laimīgās stundas, un gaidam 15. janvari...
p.s. tiem kam patīk, varu pačukstet, ka arī ģitāristu dueļi bēs vērojami ne tikai klātienē!!!
TC1 pirms 32 nedēļām "Visādā ziņā, ko es no šī vissa esmu sapratis, ka vari darīt ko gribi, vienmēr kāds būs neapmierinats, līdz ar ko es tālāk nepiedalīšos NEKĀDAS neta diskusijās, ko vajadzētu, vai nevajadzētu savādāk!!!"
Sen šo mirkli gaidīju. Kā jau Tu teici, vienmēr kāds būs neapmierināts, tā ka labi ka lietas bīdās uz priekšu jebkurā gadījumā. :)
P.S. JG programma būtu jauki. :)
Mirage 2000 pirms 32 nedēļām To: Ozo
"Visādā ziņā, ko es no šī vissa esmu sapratis, ka vari darīt ko gribi, vienmēr kāds būs neapmierinats"
Nekad nav bijis savādāk taču - pat cilvēks tomēr ir tikai un vienīgi cilvēks! :)
"līdz ar ko es tālāk nepiedalīšos NEKĀDAS neta diskusijās, ko vajadzētu, vai nevajadzētu savādāk!!!"
Uf.. Tik absolūti gan nevajadzēja! Man, piemēram, ļoti patīk redzēt vadības atsauksmes par visādām idejām (kaut bieži samērā draņķīgām), kas šeit un Dr grupā ik pa brīdim uzpeld. Rada atgriezeniskās saites sajūtu :)
Liekulīgais mācītājs. pirms 31 nedēļām Nu es negribēju sūdzēties, tikai gribēju saprast dziļāk, kā tas viss notiek. Kas jādara tas jādara, bez šādas vietas būtu sliktāk, nekā ar. :D
Forums » Balsošana uc. lietas.
Liekulīgais mācītājs. pirms 32 nedēļām
Iegāju un ieraudzīju tekstu:
Uzmanibu gitaristi un vinu fani! Sobrid esam spiesti anulet balsojumu par Eriku Krapivinu, jo kadam ir labpaticies ieslegt ipasu robotinu, kas strada viena balsojuma laba. Tomer, njemot vera ka Eriks pats pieteicas, par vinu vares balsot (legali) atkartoti no visam IP adresem, no kuram bija balsots lidz sim tikai no nulles pozicijas Diemzel, R' n' R ir jabridina ari parejie gitaristi, ka sados gadijumos sankcijas atkartosies, jo tas ir ne tikai negodigi pret parejiem, bet ari R' n' R majas lapas drosibas parkapums! R'n'R aicina uz godigu cinu!
Ja R'n'R aicina uz godīgu cīņu, tad tam vajadzētu arī attiekties uz pašu cienījamo R'n'R. Bet tā kā balsošanas laikā, par katru nopirkto dzērienu (Rock 'n' Riga alus Ls 1.50) vai komplekso pusdienu (Ls2.99),iekš Rock 'n' Riga, tiks izsniegts viens papildus balss kods (piem: 10 alinji - 10 balsis + pusdienas - 1 balss = 11 balsis)! Tas arī nav īsti godīgi un liek justies sūdīgi, jo neesmu rīdzinieks un fiziski nevaru iet un ēst vislaik pusdienas R'n'R. Ar to vajadzētu pietikt, ka dalībnieki spēlē bez samaksas, tapēc tas ir konkurss, nevis vakara izklaides programma, reklamē mājas lapu, lai citi cilvēki par viņiem balso un tajās dienās, kad būs jāspēlē, sauks savus čomus lai jūt līdzi, kuri katrs atstās kā minimums 10Ls par alkaholu. Laba menedžmenta sistēma, bet ja R'n'R sadarbojas ar ģitāristiem un abiem ir mērķis lai būtu izdevušies dueļļi, kas pulcētu apmeklētājus R'n'R, kas nozīmē ienākumus, tad varbūt tiešām varētu palūgt vismaz tik daudz kā godīgumu pret visiem dalībniekiem?
Johaidiii pirms 32 nedēļām
Laikam zinu, kurš šo stulbību ir uzrakstījis.... :D
TC1 pirms 32 nedēļām
.. vienīgais dalībnieks, kas nevar likumīgi pirkt alkoholu? :D Bet nē, viņš no Rīgas laikam. :D
Terzens pirms 32 nedēļām
Vai cienījamam kungam ir nojausma par pasākuma organizācijas izmaksām, apstākļos kad netiek ņemta ieejas maksa...? Vai cienījamam kungam gadījumā nav ieeilgusi stadija, kad runa skrien pa priekšu domai...?:) Un paldies par komplimentu menedžmentam!
Pižiks pirms 32 nedēļām
kārtējais Černobiļas koks ar diviem galiem. Jā, tas nesaskan kopa ar godīga un demokrātiska balsojuma definīciju, taču R'n'R nav labdarības organizācija, vismaz cik man zināms. Risinājums varētu būt vienkāršs-minimālā ieejas maksa. Tas arī atlasītu nost raspizģejus, kas atnākuši līdz draudzenes brāļa meitas kaķim, lai atbalstītu viņa smilškastes biedru. Es būtu gatavs samaksāt kādu latu, lai paskatītos uz tiešām kvalitatīvu sniegumu kāda ģitārista, kura fans es ar lepnumu atļaujos saukties, sniegumu. Un ar to es domāju arī dažus cilvēkus no balsojuma..... Vienīgi lai to izkontrolētu atkal atgriežamies pie apsardzes kuiļu jautājuma.....
TC1 pirms 32 nedēļām
.. un kuiļiem jāmaksā alga. Ceļot kvalitāti, ceļās izmaksas. Tā nu tas vienkārši ir.
Ozo pirms 32 nedēļām
par E. Krapivinu: tieši viņuam neadekvāti daudz balsis (tuvu ap 2000) tika sabalostas no robotiņa! Robotiņa, kuru nevar uztasiīt jebkurš (mūsu sis admins pats atzinās, ka diez vai tādu uztaisīti), tik meklets caurums TIEŠI mūsu drošībā (paldies par norādi, esam labojušies)!!! Tas nav godīgi! UN TIKAI tāpēc, ka nebija tiešu pierādijumu tam ka E. Krapivins ir ar to saistīts, E. Krapivins NETIKA diskvalificēts!!!! Viņš turpina piedalīties balsijumā, pie kam, mēs esam resetējuši visas ip adrese, no kuram balss tika nodota par E. Krapivinu, tā ka vissi, kas vēlas, var savu balsi nodot atkārtoti! Attiecība uz "alus kuponiem"... Nu, atvainojiet, bet RnR galvenā vērtības IR mūsu patstavīgie klienti, kuriem tad arī ir dota iespēja izteikties "skaļāk" = nodot vairākas balsis!!! Visādā ziņā, ko es no šī vissa esmu sapratis, ka vari darīt ko gribi, vienmēr kāds būs neapmierinats, līdz ar ko es tālāk nepiedalīšos NEKĀDAS neta diskusijās, ko vajadzētu, vai nevajadzētu savādāk!!! Tie kam patīk, esat mīļi gaidīti, kam nepatīk, ir taču vēl tik daudz vietas, kuras varat...... nu, Jūs sapratat... :)
Baudam vissu decembri laimīgās stundas, un gaidam 15. janvari...
p.s. tiem kam patīk, varu pačukstet, ka arī ģitāristu dueļi bēs vērojami ne tikai klātienē!!!
TC1 pirms 32 nedēļām
"Visādā ziņā, ko es no šī vissa esmu sapratis, ka vari darīt ko gribi, vienmēr kāds būs neapmierinats, līdz ar ko es tālāk nepiedalīšos NEKĀDAS neta diskusijās, ko vajadzētu, vai nevajadzētu savādāk!!!"
Sen šo mirkli gaidīju. Kā jau Tu teici, vienmēr kāds būs neapmierināts, tā ka labi ka lietas bīdās uz priekšu jebkurā gadījumā. :)
P.S. JG programma būtu jauki. :)
Mirage 2000 pirms 32 nedēļām
To: Ozo
"Visādā ziņā, ko es no šī vissa esmu sapratis, ka vari darīt ko gribi, vienmēr kāds būs neapmierinats"
Nekad nav bijis savādāk taču - pat cilvēks tomēr ir tikai un vienīgi cilvēks! :)
"līdz ar ko es tālāk nepiedalīšos NEKĀDAS neta diskusijās, ko vajadzētu, vai nevajadzētu savādāk!!!"
Uf.. Tik absolūti gan nevajadzēja! Man, piemēram, ļoti patīk redzēt vadības atsauksmes par visādām idejām (kaut bieži samērā draņķīgām), kas šeit un Dr grupā ik pa brīdim uzpeld. Rada atgriezeniskās saites sajūtu :)
Liekulīgais mācītājs. pirms 31 nedēļām
Nu es negribēju sūdzēties, tikai gribēju saprast dziļāk, kā tas viss notiek. Kas jādara tas jādara, bez šādas vietas būtu sliktāk, nekā ar. :D
Pievienot atbildi