Pižiks pirms 32 nedēļām Zinu, ka jautājums ar neiespējamu pozitīvo atbildi, bet kādam nejauši nav nofilmēti kādi iepriekšējie ģitāristu dueļi? Būtu kļova, ja varētu paskatīties, kas tur īsti notika.
kk pirms 32 nedēļām tieši tik ir redzēts publiskajā telpā.
http://www.youtube.com/watch?v=ykD81TjSIJ0
http://www.youtube.com/watch?v=Z8hr-WpNYKk
Pižiks pirms 32 nedēļām Šitos jau biju apskatījies, tāpēc arī prasu, vai kādam privātajā fondā nav kāds pieņemamas kvalitātes videoieraksts (mani visvairāk interesē fināls, bet būšu pateicīgs par jebko)
TC1 pirms 32 nedēļām A fināls jau tas pats vien bija, tikai klāt nāca 2 raundi. 1 solo bez pavadījuma un vēl viens kuru tagad neatceros :D
Pižiks pirms 32 nedēļām Nu jā, bet es gribu dzirdēt, ko tieši vini tur spēlēja (arī kā izklausījās ātrais, taisnais un tas pārsteigums)
hvz pirms 31 nedēļām Varu ieteikt kaut ko jaunu - Džezu.
Turklāt ar noteikumu, ka ir jāspēlē bez mediātora.
Tad nu mēs varētu redzēt kurš ir labākais un tad nebūtu tā ka visi raundi ir viens liels šreds :D
Pižiks pirms 31 nedēļām šrederiem pohuj, blūzs vai džezs vai šlāgers, ātrums pāri visam. To novēroju jau tajā video, kur Ozols ar Dāvi spēlē. Bļin, kas tas par stulbumu, mēģina šredot uz blūza. un mediatora atģemšana neko daudz neatrisinās, būs daudz, daudz tapošanas :D
TC1 pirms 31 nedēļām hvz, Pižik: Ņemot vērā to daudzumu "man netīkamo" (apzīmēšu tā tos kas tikai šredo bez sajēgas par mūziku) ģitāristu kas ļoti ticamā gadījumā tiks tālāk, fingerstyle džezu normālu tev tur nespīd dabūt. Kaut vai tāpēc ka tie kas spēlē džezu ar kaut mazāko izjūtu nešredo. Ne jau tāpēc ka nevarētu, bet tāpēc ka nav pa tēmu.
Prok pirms 31 nedēļām Pižik, Tu arī esi šrederis vai arī Tu iekļaujies pieļaujamā ātruma robežās?
P.S. Kas attiecās uz to video... piekrītu, ka Dāvis konkrētajā daļā īsti labi nenospēlēja - izskatījās pārstresojies un droši vien pārcentās. Ja visu noteiktu video redzamā daļa tālāk tikt būtu pelnījis Rūdolfs, bet pārējās daļās Dāvis, manuprāt, bija labāks par Rūdolfu - pie tam, cik nu iepriekšējo dueļu dalībniekus sanāca paklausīties - praktiski visi to vien darīja ka dzīvoja blūza kvadrātā - šādā ziņā Dāvi bija vismaz interesanti paklausīties - nenāca vienas un tās pašas klišejas.
Pižiks pirms 31 nedēļām Emmm, ātruma robežas man vienlaikus ir tehnisko iespēju robežas. Nemāku spēlet ātri un sevišķi arī negribu. Gribētos spēt šo to ātrāku, bet neuzskatu, ka jākoncentrējas un ubetātru swepošanu un tapošanu tā, ka pirksti jēli. Drīzāk gribu panākt kvalitatīvu toni, melodiskus solo un, kas man pats svarīgākais, beidzot spēt nospēlet visu to, kas skan manā galvā (jo tas vienkarši tracina, ka, izejot uzpīpēt, galvā sāk skanēt kaut kadi soliņi, kad ieeju iekšā, neko no tā nespēju tūlīt pārvērst skaņā)
gichists pirms 31 nedēļām taa jau manupraat arii ir taa lielaakaa maaksla, nospeeleet to, kas skan galvaa. es tieshi to pashu meegjinu panaakt...
Sooou pirms 31 nedēļām Lielaka maksla rodas tad, kad tevis radita muzika ir vajadziga un pieprasita, nevis tikai tapec, ka maki nospelet kadu murgu iz savas galvas :D
Pižiks pirms 31 nedēļām ar šādu domu radās Tokio Hotell. Pieprasīts un māksla nav saistīti jēdzieni.
Prok-> Sooou pirms 31 nedēļām Tad jau Latvijā mūzikā lielākā māksla ir koru kari un dziedošās ģimenes. No kino analogs droši vien ir kāds no TV3/LTV seriāliem vai Rīgas sargi un tā var turpināt vēl un vēl - teiksim, labākais ēdiens ir Lido un McDonaldā, jo redz tur vairāk klientu.
Soouu pirms 31 nedēļām Bet tur jau tas āķis, ka jūs nezinat kas ir māksla veči ! Māksla sākas tikai tad, kad plašajai auditorijai tavs raditais ir pieprasijuma, nevis tikai paris cilvekiem vai vispar tikai sev.
Un koru kari/dziedosas gimenes ir loti labs projekts, sevi atpelna, auditorija liela, par to visi runa u.t.t. uz dueliem gitaristos neskries ne puse no ta visa, tiesi tas pats ari ar grupu dueliem ir, tapec secini pats.
p.s.- tokio hotel ir galvas tiesu paraka par jebkuru LV blici- un seit , protams, neiet runa par skilu, bet gan par ko citu, ko jums nesaprast izskatas.
Pižiks pirms 31 nedēļām jo viņiem ir emmm EMO čolkas? Jā, nakas atzīt, ka viniem ir kvalitāte un svaigs skanējums (no kura man gribas vemt) taču es labāk tieku izkastrēts, nevis spēlēju kaut kādā komercsūdā, kas radīts ar domu būt populārs un kāst naudu.
Soouu pirms 31 nedēļām Tieši tā, es piekrītu ,es arī tādā projektā nevēlētos maukt, taču viņi veido šābrīža mākslu mūzikā... bet tu, jāatzīst pašlaik neveido neko... sorry, ja esmu pārāk tiešs.
Pižiks pirms 31 nedēļām Nē, es to visu saprotu. Vienkārši tu laikam uzskati, ka jāspēlē ir tas, ko ņem pretī. Būsi labs producents
Soouu pirms 31 nedēļām Nē, es uzskatu ka māksla ir spēlēt to, kas ir ļoti pieprasīts, tādejādi jāspēj pielāgoties un radīt savas idejas tā, ka beigās tās domātas vairākumam, saglabājot tavu sākuma skanējumu un domu, nevis tikai mazam un šauram klausītāju lokam.
TC1 pirms 31 nedēļām Tad principā tu centies šeit cilvēkiem ieborēt ka būt selloutam ir labi, vai ne? :) Tas vien ka kādu mēslu klausās vairāk tautas nepadara to par "lielāku mākslu". Tokio Hotel piemērs vien ir ko vērts, un ja tu to spēj kaut salīdzināt ar mākslu...
P.S. Pieprasīts ir C-F-G un/vai tas pats nojātais I-IV-V blūza kvadrāts. To spēlēt nevien vienkārši nav māksla, to spēlēt iemāca jebkuram kas paņem štrumu rokās pirmā mēneša-divu laikā.
Soouu pirms 31 nedēļām Nevajag vaimanāt :D
Prok->Sooou pirms 31 nedēļām Secinu - Tu nezini, ko nozīmē vārds "māksla" - mākslai ar pieprasījumu nav nekāda sakara. Popularitāte un atpazīstamība ir lietas, kas mainās, bet vai no tā mainās mākslas priekšmeta vai procesa mākslinieciskā vērtība? Vai vēlies teikt, ka gleznotājam kļūstot populāram viņa vecās gleznas kļūst par "mākslu" tikai tāpēc, ka tagad mākslinieks ir pazīstams?
Pižiks pirms 31 nedēļām sūdīgs, piemērs, jo tur tā tiešam arī ir :D
Soouu to Prok pirms 31 nedēļām Kada sakara tu sac runat par atpazistamibu ? Tu esi iegrimis kaut kada pali ? Es runaju par to, ka maksla rodas tad, kad tavi darbini ir loti pieprasiti un loti vertigi tadejadi. Visi gleznotaju darbi pieprasitie un tadejadi popularie, ari ir radijusi so maksu tada, kada ta ir, nejau ka savadak vecit !
Gleznotajs klust populars tikai tapec, ka vina gleznas ir pieprasitas un vajadzigas un ja, vins rada makslu tadejadi ! Bet jasaprot, ka muzika ir savadak ka ar gleznosanu, daudz savadaka sistema !
Edy pirms 30 nedēļām Tauta, beidzam nemties, katram sava tasniba, protams ,soou, taisniba ir, bet doma pareiza nak ari no prok puses.
fdgdd pirms 30 nedēļām maksla nerodas tad kad tadi darbi ir pieprasiiti un atpaziistami, maksla rodas tad kad tu kaut ko radi
Soouu pirms 30 nedēļām Radit sudu nav maksla, radit ko svarigu un tadejadi atpazistamu pecak un pieprasitu ir maksla.
Ričiņš pirms 30 nedēļām Nu nezinu, kāds Rollton sausajām zupiņām, tūristu brokastīm un Zewa tualetes papīram sakars ar mākslu... Protams, nevar noliegt, ka plaša patēriņa popmūzikā ir ieguldīts liels darbs (producēšana, horeogrāfija, mārketings, utt.). Tomēr manuprāt māksla ir kas tāds, iekš kā mākslinieks ir ieguldījis kaut ko no savas dvēseles, arī gadījumā, ja plašākai publikai tas var šķist kā slima suņa murgi.
Slushaj suda pirms 30 nedēļām Tiesi ta, tavuprat. Kad vienreiz visi sapratis, ka katram savs viedoklis un nejau tikai par makslu, vispar par dzivi ka tadu, cik var pa tukso bazaret !
Prok->slushaj suda pirms 30 nedēļām Tavuprāt diskutēt nav vērts, jo katram tāpat ir "savs viedoklis"? Pat, ja uzskati, ka diskusijas ir laika šķiešana ("bazarēšana pa tukšo") - tad kādi Tev ir iebildumi, ka ar to nodarbojās citi? Nu nenāc, neapgrūtini sevi ar dalību "tukšajā bazarā"
Prok->Soouu pirms 30 nedēļām "maksla rodas tad, kad tavi darbini ir loti pieprasiti un loti vertigi tadejadi" - bieži vien pieprasījumu nosaka ne tik daudz "saturs", kā "iepakojums" - lūk arī saistība starp Tevis pieminēto "pieprasījumu" un manis piesaukto popularitāti/atpazīstamību - t.i. populārākam (atpazīstamākam) māksliniekam ir vieglāk "pārdot" savu "preci", bet tas nenozīmē, ka viņa ražojums pēc noklusējuma ir lielāka māksla.
Ja nepatīk piemērs ar gleznotājiem, ņemsim piemēru no mūzikas - pieņemsim ir kāds slavens muzikants - kļūst vecs, sāk mazāk pirkt viņa ierakstus, bet atliek šim tikai (vēlams "negaidīti") nomirt, kā viņa ierakstu pārdošana atkal "uziet debesīs" - šie darbi kļūst pieprasītāki (pateicoties tādai aizkustinošai lietai, kā nomiršana), bet vai tad to mākslinieciskā (nevis biznesa!) vērtība mainās?
Viss, ko cenšos pateikt - nav pamats apgalvot, ka lielāka māksla nozīmē lielāku pieprasījumu un otrādāk.
Jāņem vērā, ka lielai daļai mūzika nozīmē pavadījumu dejošanai, tusiņiem - piemēram šlāgeri vai deju mūzika - noteikti, ļoti pieprasītas lietas, bet kā tur ir ar to mākslniecisko vērtību?
Ozo pirms 30 nedēļām Tiaki visā šajā diskusijā tika palaists garām tāds sīkumiņš, ka arī THE Beatles sāka ar visādiem talantu konkursiem, un spēlēja visādos mazos baros par vakariņām!!! NEVIENS nepiedzimst ar ģitāru rokas, un retiem izņēmumiem, tas ko Jūs saucat par mākslu, nāk smagā darbā...... pa ceļam radot ļoti daudz nemākslas! :D
p.s. arī Ariel logotipa radīšana, man domāt, ir lielāka māksla, nekā .....
:D
Prok pirms 30 nedēļām Nekad nav nācis prātā noliegt darba nozīmi - te vienkārši ir diskusija par to, kas ir un kas nav māksla. Tas ko es cenšos paskaidrot, ka panākumi un māksla nav viens un tas pats - t.i. eksistē māksla bez panākumiem un panākumi bez mākslas :)
Pižiks pirms 30 nedēļām Vispār jau pamatā te bija diskusija par to, vai kādam nav ierakstīti iepriekšējie ģitāristu dueļi, bet nu ok :D Ā, un laimīgu Jaunogadu!
Forums » Iepreikšējie ģitāristu dueļi.
Pižiks pirms 32 nedēļām
Zinu, ka jautājums ar neiespējamu pozitīvo atbildi, bet kādam nejauši nav nofilmēti kādi iepriekšējie ģitāristu dueļi? Būtu kļova, ja varētu paskatīties, kas tur īsti notika.
kk pirms 32 nedēļām
tieši tik ir redzēts publiskajā telpā.
http://www.youtube.com/watch?v=ykD81TjSIJ0
http://www.youtube.com/watch?v=Z8hr-WpNYKk
Pižiks pirms 32 nedēļām
Šitos jau biju apskatījies, tāpēc arī prasu, vai kādam privātajā fondā nav kāds pieņemamas kvalitātes videoieraksts (mani visvairāk interesē fināls, bet būšu pateicīgs par jebko)
TC1 pirms 32 nedēļām
A fināls jau tas pats vien bija, tikai klāt nāca 2 raundi. 1 solo bez pavadījuma un vēl viens kuru tagad neatceros :D
Pižiks pirms 32 nedēļām
Nu jā, bet es gribu dzirdēt, ko tieši vini tur spēlēja (arī kā izklausījās ātrais, taisnais un tas pārsteigums)
hvz pirms 31 nedēļām
Varu ieteikt kaut ko jaunu - Džezu.
Turklāt ar noteikumu, ka ir jāspēlē bez mediātora.
Tad nu mēs varētu redzēt kurš ir labākais un tad nebūtu tā ka visi raundi ir viens liels šreds :D
Pižiks pirms 31 nedēļām
šrederiem pohuj, blūzs vai džezs vai šlāgers, ātrums pāri visam. To novēroju jau tajā video, kur Ozols ar Dāvi spēlē. Bļin, kas tas par stulbumu, mēģina šredot uz blūza. un mediatora atģemšana neko daudz neatrisinās, būs daudz, daudz tapošanas :D
TC1 pirms 31 nedēļām
hvz, Pižik: Ņemot vērā to daudzumu "man netīkamo" (apzīmēšu tā tos kas tikai šredo bez sajēgas par mūziku) ģitāristu kas ļoti ticamā gadījumā tiks tālāk, fingerstyle džezu normālu tev tur nespīd dabūt. Kaut vai tāpēc ka tie kas spēlē džezu ar kaut mazāko izjūtu nešredo. Ne jau tāpēc ka nevarētu, bet tāpēc ka nav pa tēmu.
Prok pirms 31 nedēļām
Pižik, Tu arī esi šrederis vai arī Tu iekļaujies pieļaujamā ātruma robežās?
P.S. Kas attiecās uz to video... piekrītu, ka Dāvis konkrētajā daļā īsti labi nenospēlēja - izskatījās pārstresojies un droši vien pārcentās. Ja visu noteiktu video redzamā daļa tālāk tikt būtu pelnījis Rūdolfs, bet pārējās daļās Dāvis, manuprāt, bija labāks par Rūdolfu - pie tam, cik nu iepriekšējo dueļu dalībniekus sanāca paklausīties - praktiski visi to vien darīja ka dzīvoja blūza kvadrātā - šādā ziņā Dāvi bija vismaz interesanti paklausīties - nenāca vienas un tās pašas klišejas.
Pižiks pirms 31 nedēļām
Emmm, ātruma robežas man vienlaikus ir tehnisko iespēju robežas. Nemāku spēlet ātri un sevišķi arī negribu. Gribētos spēt šo to ātrāku, bet neuzskatu, ka jākoncentrējas un ubetātru swepošanu un tapošanu tā, ka pirksti jēli. Drīzāk gribu panākt kvalitatīvu toni, melodiskus solo un, kas man pats svarīgākais, beidzot spēt nospēlet visu to, kas skan manā galvā (jo tas vienkarši tracina, ka, izejot uzpīpēt, galvā sāk skanēt kaut kadi soliņi, kad ieeju iekšā, neko no tā nespēju tūlīt pārvērst skaņā)
gichists pirms 31 nedēļām
taa jau manupraat arii ir taa lielaakaa maaksla, nospeeleet to, kas skan galvaa. es tieshi to pashu meegjinu panaakt...
Sooou pirms 31 nedēļām
Lielaka maksla rodas tad, kad tevis radita muzika ir vajadziga un pieprasita, nevis tikai tapec, ka maki nospelet kadu murgu iz savas galvas :D
Pižiks pirms 31 nedēļām
ar šādu domu radās Tokio Hotell. Pieprasīts un māksla nav saistīti jēdzieni.
Prok-> Sooou pirms 31 nedēļām
Tad jau Latvijā mūzikā lielākā māksla ir koru kari un dziedošās ģimenes. No kino analogs droši vien ir kāds no TV3/LTV seriāliem vai Rīgas sargi un tā var turpināt vēl un vēl - teiksim, labākais ēdiens ir Lido un McDonaldā, jo redz tur vairāk klientu.
Soouu pirms 31 nedēļām
Bet tur jau tas āķis, ka jūs nezinat kas ir māksla veči ! Māksla sākas tikai tad, kad plašajai auditorijai tavs raditais ir pieprasijuma, nevis tikai paris cilvekiem vai vispar tikai sev.
Un koru kari/dziedosas gimenes ir loti labs projekts, sevi atpelna, auditorija liela, par to visi runa u.t.t. uz dueliem gitaristos neskries ne puse no ta visa, tiesi tas pats ari ar grupu dueliem ir, tapec secini pats.
p.s.- tokio hotel ir galvas tiesu paraka par jebkuru LV blici- un seit , protams, neiet runa par skilu, bet gan par ko citu, ko jums nesaprast izskatas.
Pižiks pirms 31 nedēļām
jo viņiem ir emmm EMO čolkas? Jā, nakas atzīt, ka viniem ir kvalitāte un svaigs skanējums (no kura man gribas vemt) taču es labāk tieku izkastrēts, nevis spēlēju kaut kādā komercsūdā, kas radīts ar domu būt populārs un kāst naudu.
Soouu pirms 31 nedēļām
Tieši tā, es piekrītu ,es arī tādā projektā nevēlētos maukt, taču viņi veido šābrīža mākslu mūzikā... bet tu, jāatzīst pašlaik neveido neko... sorry, ja esmu pārāk tiešs.
Pižiks pirms 31 nedēļām
Nē, es to visu saprotu. Vienkārši tu laikam uzskati, ka jāspēlē ir tas, ko ņem pretī. Būsi labs producents
Soouu pirms 31 nedēļām
Nē, es uzskatu ka māksla ir spēlēt to, kas ir ļoti pieprasīts, tādejādi jāspēj pielāgoties un radīt savas idejas tā, ka beigās tās domātas vairākumam, saglabājot tavu sākuma skanējumu un domu, nevis tikai mazam un šauram klausītāju lokam.
TC1 pirms 31 nedēļām
Tad principā tu centies šeit cilvēkiem ieborēt ka būt selloutam ir labi, vai ne? :) Tas vien ka kādu mēslu klausās vairāk tautas nepadara to par "lielāku mākslu". Tokio Hotel piemērs vien ir ko vērts, un ja tu to spēj kaut salīdzināt ar mākslu...
P.S. Pieprasīts ir C-F-G un/vai tas pats nojātais I-IV-V blūza kvadrāts. To spēlēt nevien vienkārši nav māksla, to spēlēt iemāca jebkuram kas paņem štrumu rokās pirmā mēneša-divu laikā.
Soouu pirms 31 nedēļām
Nevajag vaimanāt :D
Prok->Sooou pirms 31 nedēļām
Secinu - Tu nezini, ko nozīmē vārds "māksla" - mākslai ar pieprasījumu nav nekāda sakara. Popularitāte un atpazīstamība ir lietas, kas mainās, bet vai no tā mainās mākslas priekšmeta vai procesa mākslinieciskā vērtība? Vai vēlies teikt, ka gleznotājam kļūstot populāram viņa vecās gleznas kļūst par "mākslu" tikai tāpēc, ka tagad mākslinieks ir pazīstams?
Pižiks pirms 31 nedēļām
sūdīgs, piemērs, jo tur tā tiešam arī ir :D
Soouu to Prok pirms 31 nedēļām
Kada sakara tu sac runat par atpazistamibu ? Tu esi iegrimis kaut kada pali ? Es runaju par to, ka maksla rodas tad, kad tavi darbini ir loti pieprasiti un loti vertigi tadejadi. Visi gleznotaju darbi pieprasitie un tadejadi popularie, ari ir radijusi so maksu tada, kada ta ir, nejau ka savadak vecit !
Gleznotajs klust populars tikai tapec, ka vina gleznas ir pieprasitas un vajadzigas un ja, vins rada makslu tadejadi ! Bet jasaprot, ka muzika ir savadak ka ar gleznosanu, daudz savadaka sistema !
Edy pirms 30 nedēļām
Tauta, beidzam nemties, katram sava tasniba, protams ,soou, taisniba ir, bet doma pareiza nak ari no prok puses.
fdgdd pirms 30 nedēļām
maksla nerodas tad kad tadi darbi ir pieprasiiti un atpaziistami, maksla rodas tad kad tu kaut ko radi
Soouu pirms 30 nedēļām
Radit sudu nav maksla, radit ko svarigu un tadejadi atpazistamu pecak un pieprasitu ir maksla.
Ričiņš pirms 30 nedēļām
Nu nezinu, kāds Rollton sausajām zupiņām, tūristu brokastīm un Zewa tualetes papīram sakars ar mākslu... Protams, nevar noliegt, ka plaša patēriņa popmūzikā ir ieguldīts liels darbs (producēšana, horeogrāfija, mārketings, utt.). Tomēr manuprāt māksla ir kas tāds, iekš kā mākslinieks ir ieguldījis kaut ko no savas dvēseles, arī gadījumā, ja plašākai publikai tas var šķist kā slima suņa murgi.
Slushaj suda pirms 30 nedēļām
Tiesi ta, tavuprat. Kad vienreiz visi sapratis, ka katram savs viedoklis un nejau tikai par makslu, vispar par dzivi ka tadu, cik var pa tukso bazaret !
Prok->slushaj suda pirms 30 nedēļām
Tavuprāt diskutēt nav vērts, jo katram tāpat ir "savs viedoklis"? Pat, ja uzskati, ka diskusijas ir laika šķiešana ("bazarēšana pa tukšo") - tad kādi Tev ir iebildumi, ka ar to nodarbojās citi? Nu nenāc, neapgrūtini sevi ar dalību "tukšajā bazarā"
Prok->Soouu pirms 30 nedēļām
"maksla rodas tad, kad tavi darbini ir loti pieprasiti un loti vertigi tadejadi" - bieži vien pieprasījumu nosaka ne tik daudz "saturs", kā "iepakojums" - lūk arī saistība starp Tevis pieminēto "pieprasījumu" un manis piesaukto popularitāti/atpazīstamību - t.i. populārākam (atpazīstamākam) māksliniekam ir vieglāk "pārdot" savu "preci", bet tas nenozīmē, ka viņa ražojums pēc noklusējuma ir lielāka māksla.
Ja nepatīk piemērs ar gleznotājiem, ņemsim piemēru no mūzikas - pieņemsim ir kāds slavens muzikants - kļūst vecs, sāk mazāk pirkt viņa ierakstus, bet atliek šim tikai (vēlams "negaidīti") nomirt, kā viņa ierakstu pārdošana atkal "uziet debesīs" - šie darbi kļūst pieprasītāki (pateicoties tādai aizkustinošai lietai, kā nomiršana), bet vai tad to mākslinieciskā (nevis biznesa!) vērtība mainās?
Viss, ko cenšos pateikt - nav pamats apgalvot, ka lielāka māksla nozīmē lielāku pieprasījumu un otrādāk.
Jāņem vērā, ka lielai daļai mūzika nozīmē pavadījumu dejošanai, tusiņiem - piemēram šlāgeri vai deju mūzika - noteikti, ļoti pieprasītas lietas, bet kā tur ir ar to mākslniecisko vērtību?
Ozo pirms 30 nedēļām
Tiaki visā šajā diskusijā tika palaists garām tāds sīkumiņš, ka arī THE Beatles sāka ar visādiem talantu konkursiem, un spēlēja visādos mazos baros par vakariņām!!! NEVIENS nepiedzimst ar ģitāru rokas, un retiem izņēmumiem, tas ko Jūs saucat par mākslu, nāk smagā darbā...... pa ceļam radot ļoti daudz nemākslas! :D
p.s. arī Ariel logotipa radīšana, man domāt, ir lielāka māksla, nekā .....
:D
Prok pirms 30 nedēļām
Nekad nav nācis prātā noliegt darba nozīmi - te vienkārši ir diskusija par to, kas ir un kas nav māksla. Tas ko es cenšos paskaidrot, ka panākumi un māksla nav viens un tas pats - t.i. eksistē māksla bez panākumiem un panākumi bez mākslas :)
Pižiks pirms 30 nedēļām
Vispār jau pamatā te bija diskusija par to, vai kādam nav ierakstīti iepriekšējie ģitāristu dueļi, bet nu ok :D Ā, un laimīgu Jaunogadu!
Pievienot atbildi