Iesakam
www.KasNotiek.lv

Forums » Jābalso taču godīgi !

Jerijs pirms 30 nedēļām
Labs vakars. gribēju pamudinat šīs lapas adminiem- balsojumā taču vienreiz metiet ārā tos, kuri kaut vai vienu balsi caur proxy sev uztaisījušu. Jābūt godīgai cīņai, nevis tā, ka viens lieto dopingu un netiek pieķerts otrs lieto bišķi dopingu un arī netiek pieķerts, cits nelieto un paliek ārpus iekļūšanas 16niekā...
Var taču ieraudzīt no kuras vietas par ko balsots tiek... no kuras adreses.. un LV IP var atšķirt no citu valstu IP, kā USA piemēram...

TC1 pirms 30 nedēļām
Nav jau teikts ka kāds nav ielicis aicinājumu balsot kkādā facebookā vai kur, tā ka Latvijas IP vien neko nenozīmē.

Jerijs pirms 30 nedēļām
Godīguma principi šeit neko nenozīmē :D

Ozo pirms 30 nedēļām
Kā parsti, zinu, ka solījos līdzīgas lietas vaies nekomentēt, BET, iespējams, ka neesi dzirdējis, ka īrijā un anglija vien ir vairāk kā 100 000 latvieshu! Un neredzu iemeslu, kādēļ nevarētu pieņemt balsis no ārzemēm! Un gadījums ar vienu ģitāristu, kad tika izmantots robotiņš: balsis tika nodzēstas....

Jerijs pirms 30 nedēļām
Šādas rīcības dēļ var tikt tālāk tas, kuršpiemēram 20 balsis nošmaucies 16niekā, kamēr cits dēļ tā netiek..

TC1 pirms 30 nedēļām
Nu, es nezinu vai tu būsi ievērojis, bet nav gluži tā ka prokšiem IP sākās ar 909... Ir 2 reāli veidi kā šeit kko var čakarēt (nu vismaz ko uz sitiena varu iedomāties un kas ir parasti lietotie), nevienu no viņiem nevēlos publiski rakstīt, bet abus atklāt reāli var 2 veidos -- pēc referrera vai pēc tīri aizdomīga balsu skaita. IP ziņā nekur nav rakstīts "es esmu proksis, bano mani".

mljkj pirms 30 nedēļām
4illllll.
laimigi jauno!

kkdg pirms 30 nedēļām
tādas tirgus tantes! cik jau var vienu un to pašu visulaiku!

Pižiks pirms 30 nedēļām
Nevienam jau gabals nenokritīs, ja netiks, un tie, kas ar prokšiem tika, izblamosies, jo nevar jau neīstus fanus uz klubu dabūt, tāpat uzvarēs tas, kam vairāk īstu fanu.

Ferrum pirms 28 nedēļām
Nez, vai tad, kad notika grupu dueļi, tad arī grupas šitā kāvās savā starpā, kā ir dueļu balsošanā?

Ozo pirms 28 nedēļām
visi klupa virsū Karmai... bet texti +/- tie paši, ārzemju specdienesti, proskhi etc.... :D

Pievienot atbildi