Toms Vītiņš 24 pirms 28 nedēļām Šodien pamanīju interesantu aparātu un arī padarbojos ar viņu. Iespēja pašam izvēlēties dziesmu, kuru gribi dzirdēt ir tiešām laba ideja vienīgi žēl, ka nav iekļautas daudzas rokgrupas, kas savu vārdu ierakstījušas vēsturē, kaut vai Kiss, Nazareth, tāpat arī no metāla blicēm tur tā pamaz kaut ko var atrast, bet ir OK. Cerams, ka aparāts tiks papildināts!
Dehidrētā Kaza pirms 27 nedēļām Paskaidrojot cilvēkiem, kas nesaprot, par ko ir runa... Arī RnR ir parādījies tā saucamais jukebox, pa labi no skatuves, ievietojam naudiņu un izvēlamies savu dziesmu !
Par dziesmām - jā, pamaz tā satura, bet dziesmu playlisti sastāda attiecīgā kompānija, kas uzstāda šos aparātus. Iespējams, ka niknāki gabali tur nav salikti, baidoties aizbaidīt rāmāku publiku.
janis pirms 27 nedēļām es nesaprotu kadel tai aparata ir tik daudz popsa salikta ieksha un tik maz kluba nosaukumam atbilstosas dziesmas, vienreiz iemetu kapeiku un diemzel neatradu nevienu dziesmu kuras delj veletos to izdarit velreiz.
es ceru ka jus papildinasiet dziesmu sarakstu
Ozo pirms 27 nedēļām Dziesmu saraxtu var aplūkot nemetot kapeiku! Tas tā, zināšanai! Kas attiecas uz pārējo, tad kompēnija, kas uzstāda mūzikas kasti iedod savuparatso repertuāru, kurs jau tā par ir apgraizīts balstoties uz RnR formātu! Liste lēnām tiek papildināta, bet tas nenotiek tik ātri, jo paralēli jārisina jautājums ar autortiesībām! Šis tas jau ir nācis klāt, bed domajams, ka janvāra beigās liste jau būs ļoti tuva ierastajai!!!!
Forums » Playlist
Toms Vītiņš 24 pirms 28 nedēļām
Šodien pamanīju interesantu aparātu un arī padarbojos ar viņu. Iespēja pašam izvēlēties dziesmu, kuru gribi dzirdēt ir tiešām laba ideja vienīgi žēl, ka nav iekļautas daudzas rokgrupas, kas savu vārdu ierakstījušas vēsturē, kaut vai Kiss, Nazareth, tāpat arī no metāla blicēm tur tā pamaz kaut ko var atrast, bet ir OK. Cerams, ka aparāts tiks papildināts!
Dehidrētā Kaza pirms 27 nedēļām
Paskaidrojot cilvēkiem, kas nesaprot, par ko ir runa... Arī RnR ir parādījies tā saucamais jukebox, pa labi no skatuves, ievietojam naudiņu un izvēlamies savu dziesmu !
Par dziesmām - jā, pamaz tā satura, bet dziesmu playlisti sastāda attiecīgā kompānija, kas uzstāda šos aparātus. Iespējams, ka niknāki gabali tur nav salikti, baidoties aizbaidīt rāmāku publiku.
janis pirms 27 nedēļām
es nesaprotu kadel tai aparata ir tik daudz popsa salikta ieksha un tik maz kluba nosaukumam atbilstosas dziesmas, vienreiz iemetu kapeiku un diemzel neatradu nevienu dziesmu kuras delj veletos to izdarit velreiz.
es ceru ka jus papildinasiet dziesmu sarakstu
Ozo pirms 27 nedēļām
Dziesmu saraxtu var aplūkot nemetot kapeiku! Tas tā, zināšanai! Kas attiecas uz pārējo, tad kompēnija, kas uzstāda mūzikas kasti iedod savuparatso repertuāru, kurs jau tā par ir apgraizīts balstoties uz RnR formātu! Liste lēnām tiek papildināta, bet tas nenotiek tik ātri, jo paralēli jārisina jautājums ar autortiesībām! Šis tas jau ir nācis klāt, bed domajams, ka janvāra beigās liste jau būs ļoti tuva ierastajai!!!!
Pievienot atbildi