Iesakam
www.KasNotiek.lv

Forums » Rock'n'Riga fests

Chaka pirms 27 nedēļām
Vai RnR ir doma nakotnē organizēt Rock n Riga Open Air festivālu?

Ozo pirms 27 nedēļām
Jaa, ir!!! Tikai nevēlamsies uzorganizēt "kērtējo" festivālu, tā kā lidz reālai rīkošanai ir jānobriest! Bet mēs briestam, vai nobriedīsim jau šogad, lielā mērā ir atkarīgs arī no Jums! Tā kā droši šajā foruma рar vissu, kas būtu/nebūtu vajadzīgs, kas koрumā festivālos рatīk/neрatīk... vēlmes, idejas utt

Pižiks pirms 27 nedēļām
Nu, pirmais, kas lielākaja daļa festu dzen izmisumā ir cigarešu trūkums. Vajadzētu nodrošinat smēķu tirzniecību uz vietas. Par alu nemaz nerunājot (es, piemēram, esmu pret stiprajām šmigām festos) Par mūziku....... No vienas puses, vairākas skatuves dod izvēles iespējas. No otras-var palaist labās lietas garām, jo nākas izvēlēties. Būtu forši arī kāda džema telts. Man, personīgi, patīk, kad telšu vieta ir tā patālāk no skatuves. un nu jā, tas būtu viss, kas man patīk/nepatīk.

sisidra pirms 26 nedēļām
cigarešu trūkums nav tik biedējošs [ jo ar tām var nodrošināties iepriekš] kā
akūti netīras tualetes.pagājušajā Zvērā ar to diezgan labi tika galā un arī otrajā dienā pat bija tāda ekstra kā papīrs! :D

Andris pirms 26 nedēļām
Vajag Kādu foršu rok festu kaut kur pierīgā, bet ne Rīgā, lai nav taaaaaālu laukos "kaut kur jābrauc meklēt nezin kur" un pietam ar 3 autobusiem braukt... Tas uzreiz atvieglos transporta problēmu, ja jaunatnei ir vēlme braukt no tālajiem laukiem , jo uz Rīgu var tikt vienmēr. Un pierīga - veinkārši lauku rajoniņš, svaigumiņš.

Pižiks pirms 26 nedēļām
ķipa........Fests Maskačkā?

Pievienot atbildi