Iesakam
www.KasNotiek.lv

Forums » Par džentelmeniskumu dueļos...

Prok pirms 26 nedēļām
Cik atminos, tad dueļu atklāšanas pasākumā tika norādīts, ka duelantiem ir jāizturas džentelmeniski - t.i. jāļauj konkurentam "iestāties". Vakardien finālā no tā diemžēl nebija ne vērsts - nabaga No mercy tā arī ne mirkli ne tika pie normālas iestāšanās, jo Upenieks konstanti "spēlēja apakšas" vai arī vienkārši radīja fonu. Par to viņam liels fui, bet, manuprāt, organizētājiem tomēr (kaut vai starp dueļa daļām) būtu jāaizrāda negodīgajiem dalībniekiem un galējā variantā jādiskvalificē tie, kuri neievēro noteikumus. Galu galā tas nav džemošanas vakars, bet duelis, līdz ar to nav pareizi, ka viens no dalībniekiem mēģina "ar savu troksni noslāpēt" konkurenta iznācienu

P.S. Taisnības labad jāsaka ka No mercy saņēma pēc nopelniem, jo savā apakšduelī pret Štālu viņš izrīkojās ļoti līdzīgi kā Upenieks pret viņu finālā (vienīgi Upenieks to darīja reizes 2 nekaunīgāk, kā N.M pirms tam)

vanags pirms 26 nedēļām
no pīkstēšanas par negodīgumu nebūs nekādas jēgas, jo tas jau sen skaidrs, ka rnr nekas vairāk kā ienākumi neinteresē...

-p- pirms 26 nedēļām
pie vainas drīzāk ir nemācēšana iejusties pavadošajā sastāvā, nevis nekaunība. solisti jau visi vienmēr ir baigie, bet nu, pirms skrien sprintu, tomēr jāiemācās arī rāpot.

Pižiks pirms 25 nedēļām
NU, manuprāt šito varētu atrisinat neliela noteikumu maiņa-atļauja lietot boosta pedālīšus. Tas radītu iespēju brīdī, kad pats spēlē kļūt skaļākam, un otram spēlēt fonu sabalansētā skaļumā.

seitn pirms 25 nedēļām
jāpiekrīt prok. herr upenieks mazajā finālā rīkojās visnotaļ biezādaini. un nav runa par to, ka viņam kombis bija manāmi skaļāks, bet gan par to, ka vaig taču, pardon, uzlikt rokas uz stīgām, lai hums negriež ausī vai tik elementāra lieta kā fīdbeks nerodas. nespēlē - nogriez savas ģitāras skaļumu; katram citus cienošanam ģitāristam tas ir asinīs

Fridrihs pirms 25 nedēļām
Viņš varbūt ciena tikai sevi :D

Jerijs pirms 25 nedēļām
Cik var sūdzēties un pīkstet, vai tad neesat dzirdējuši jau no dueļiem pirmajiem kā arī grupu dueļiem, ka Terzenam un viņa bandai neinteresē nekas kas saistās ar godīguma un cilvēciskuma principiem, pats galvenais lai lielāki ienākumi, that's all ... tipisks jauno letiņu gājiens, nauda pirmajā vietā, pārējo var pietēlot lai pie tās tiktu.

ŠurumBurum pirms 25 nedēļām
Pagāšās sezonas duelī Upenieks uzvedās tā pat... Bija uzgriezis sevi nenormāli skaļi un taisīja tronksni otra solo laikā.

Mutants pirms 25 nedēļām
es zinu, es esmu briesmīgs nelietis :) Par skaļumu nezinu, tur jau kad spēlē pašam grūti saprast vai esi par skaļu vai klusu. Bet nu par to iestāšanos neko nevar darīt, tas tomēr ir džems un ja ir ko teikt, tad jāiet un jāsāka nevis jāšēž malā un jāčīkst ;)

Bante pirms 25 nedēļām
Mutant,tu esi liels malacis, un man baigi patikās kā nospēlēji! :)

Robchiks pirms 25 nedēļām
Mutant, kā jau teica - tas NAV džems, tie ir dueļi. Tāpat kā hokejā sadraudzības spēle un turnīra spēle. Un ja to nesaprot, tad sorry, paliec vien tik blonds un salds, kāds esi... :)
Ja teiksi, ka katrs cīnās pars sevi....tad, nu kā nu kurš to dara....vis noliekas pa plauktinīem tik un tā...

Jerijs pirms 25 nedēļām
Tas nekas, ka mūzika nav nekāda cīņa un visāds cits sviests, kādu to pataisa Terzens. Mūzika nav sports.

TC1 pirms 25 nedēļām
Kā jau Mutants pats teica -- no skatuves fucking nedzird kā skan otrs kombis. Pilnīgi un absolūti nemaz. Nav tur profesionāls monitorings vai kas vēl. Spēlējot to pilnībā nedzird. Spēlējot apakšā ritmu tu dzirdi +/- pats sevi, da i to priecājies ja vispār. Plus, viņš nav ne pirmais ne vienīgais, tas pats Pauls kas uzvarēja pagājušo sezonu to ik pa laikam darīja, un hell, blūzā tas skan pat ļoti labi. Tāpēc tiešām, ja pat viņš bija manāmi skaļāks un neviens uz to nenorādīja, vainojiet paši sevi.

Daimonc pirms 25 nedēļām
Ja viens ģitārists apzināti traucē otram, tad tas vismaz ir saprotami.

Bet, ja traucē otram tikai tāpēc, ka neprot nogriezt skaļumu un savu fīdbeku no kombja nedzird, nu tad jāiet pie ārstiem, nevis uz ģitāristu dueļiem

Štāls pirms 25 nedēļām
Mūzika, manuprāt, nav tā vieta, kur vienmēr matemātiski jānogriež ar asmeni. Kad mēs spēlējām ar Mercy, bija normāls freestyle, viens otram ļāvam spēlēt daudz, paspēlējām apakšas, likās kā vajag, bet pats jau sevi no malas nedzird, tieši tāpat arī ar skaļumiem, nav ne jausmas, cik es esmu skaļš pret otru.

Prok->Mutants pirms 25 nedēļām
Nē, dueļi NAV džems ;-) Tu laikam, neatceries, ko atklāšanā Terzens teica, jo tur kā reiz tika teikts, ka ir jāļauj otram iestāties - tāpēc jau arī tā nedaudz jocīgi, ka Tev tas netika no oficiālajām personām aizrādīts. Cerams uz priekšu kas tāds vairs netiks pieļauts.

Jo šoreiz bija tā - kā NM sāk kaut ko spēlēt (koncentrējoties var sadzirdēt/saprast, ka kaut ko tehniski un melodiski interesantāku, sarežģītāku), tā Tu vienkārši noslauki to ar savu troksni (fonu, "apakšām", vai ko nu kurā reizē) - tajā brīdī pilnīgi vienalga, ka otrs ģitārists rāda klasi (vai vismaz mēģina to darīt :), jo pirmais spēlē kaut ko savu un brīžiem klausītājam var būt grūti izšķirt kurš ko spēlē. Protams, švakākam ģitāristam tas ir izdevīgi - tur es Tevi saprotu, bet smuki tas toč nav.

P.S. Tu neesi nelietis (droši vien :), bet konkrētajā gadījumā Tu vienkārši izturējies necienīgi pret savu konkurentu - cerams finālā Tu koncentrēsies uz savu spēju parādīšanu, nevis uz to, lai traucētu konkurentam parādīt viņējās

blabla pirms 25 nedēļām
man šķiet to sauc par diletantismu :-) bet tas netraucē no 4nieka iziet kā uzvarētājam :-)

ierosinu beigt domāt, ka jūs tur noskaidrojiet labāko ģitāristu. drīzāk populārāko

Prok->blabla pirms 25 nedēļām
A to, ka šādos konkursos reti tiek noskaidrots labākais - par to jau kaut kad iepriekš vienojāmies :-) Šoreiz runa par noteikumu ievērošanu un elementāru cieņu pret konkurentu.

TC1 -> Prok pirms 25 nedēļām
Personīgi pazīstu Mutantu, pilnīgi noteikti varu teikt ka tas ka viņš būtu "speciāli neļāvis spēlēt" kādam ir bullshits. Kā jau tika skaidrots, nedzird no skatuves to cik skaļi ir otra puse. Ņemot vērā ka viņa Gibsonam outputs nav no mazākajiem, pilnīgi reāla šķiet iespēja ka viņš būtu skaļāks (resp, ja aiz ritma nedzird solo, tad tiešām ir jābūt pamatīgi skaļākam). Kā jau minēju, ja neviens uz to nenorādīja kad viņi spēlēja / skaņojās -- par ko pie velna jūs šobrīd vispār lecaties?

Štāls pirms 25 nedēļām
Pēc kara visi gudri.

Štāls pirms 25 nedēļām
Pēc kara visi gudri.

Prok->TC1 pirms 25 nedēļām
Par to jau stāsts, ka dueļos nekāds "ritms" NAV jātaisa ;-) Nu vai, ja to dara, tad krietni mazākā apmērā, nevis vislaik "taisīt apakšas".

BTW. Dueļa ierakstā to par ko aizrādu arī var manīt, tiesa ne tik ļoti kā klātienē tas bija manāms. Un "lecos" tāpēc, ka gribu, lai šādi "trūkumi" citkārt nenotiktu. A klātienē, kādas gan man tiesības iebilst? Es jau tikai klausītājs/skatītājs - tur organizatoriem vajadzēja rīkoties (ja vien pašu sākumā deklarētie noteikumi ir no svara).

gunchz pirms 25 nedēļām
a kur var kkaadus ierakstus vai video noskatiities ar gjitaaristu dueljiem shitajiem?

es pirms 25 nedēļām
http://www.platforma.lv/player/
uzliec video>raidījumi>Rock'n'Riga un enjoy

te pirms 25 nedēļām
skatos tagad LMK dueļu ierakstu un brīnos - vai tiešām visi akceptē to ka "karalis ir pliks" ?

Wtf pirms 25 nedēļām
Kāds karalis?

NežēLīga -> es pirms 25 nedēļām
http://www.platforma.lv/player/
uzliec video>raidījumi>Rock'n'Riga un enjoy

eu paldies!! šito opciju biju kaut kā palaidusi garām!! :)

Gustavs Terzens pirms 25 nedēļām
Par to, ka interesē tikai nauda... Jā, bez tās neiztikt, jo jāsagādā galvenā balva...protams, lētāk nekā citiem, bet tomēr....jāsagādā Marshalli trim instrumentiem, protams,lētāk...bet tik un tā, ikvakara operatoriem un pavadošai grupai jāsamaksā honorāri, bet tas nu tā...sīkums saproties, par ieeju ar nevienam jāmaksā...tie kas te rej diezvai maksātu par durvīm, a tā var atnākt, ievērtēt ko citi sarūpējuši, bišku pariet forumā un aiziet. Laba dzīve, jums "letiņi"... Starpcitu, kad paši darīsiet?

Gustavs Terzens pirms 25 nedēļām
Par skaļumiem gan piekrītu...uz JVM 4 galvām ir speciāli iestrādāti 2 Master skaļumi, viens parastais un otrs boostam - tos drīkst izmantot.!!!... Ja ģitāristi neizpilda uzdoto mājasdarbu "iepazīties ar dueļu aparātu", tad ko nu tur vairs...bet galvenais jau bišku pariet..vau vau vauuuuūūū'!!

Jerijs pirms 25 nedēļām
Ko tu tur tagad muļķības raksti, Tev kā nevienam viegla dzīve sākumā bij un kā tu tiki pie piķīša labāk par to nerunāt, lai šo biznesu visu aizsāktu, ok ? Visa aparatūra, balvas, smieklīgie honorāri, tie jau reti kad tev no kabatas maksājas, parasti ar sponsoriem viss tiek sarunāts un sagādāts, beigās pats labi nopelni. Tu mūziku pataisi par biznesu, kur galvenā doma ir izdevīgums TEV, nevis mūziaks vērība kā tāda. Un katru reizi kad biju šai iestādē iegriezies vienmēr bij jautājums, vot nafig tas skaļums nebaudāmais, ja var nogriezt klusāk, nekas ne fonē un visiem patīkami.. mūzika nav malkas skaldīšana un zāģēšana, kā tu to raksturo, tas ir kas pavisam cits un nemaz nesaistīts ar biznesu, vismaz tiem, kuri mīl to, nevis pelna ar ''ķipa'' mīlēšanu.

es -> Jerijs pirms 25 nedēļām
izklausās, ka tu esi ļoti liels mūzikas eksperts, daudz ko esi sasniedzis dzīvē...nu eksperts visās dzīves jomās, :D:D:D tikai kāpēc slēpies un raksti šeit anonīmi?

Sirus pirms 25 nedēļām
Jerij, beidz būt tāds latvietis un aizej uzēd sviestmaizes

Pižiks pirms 25 nedēļām
un tieši šitādu cilvēku dēļ nevienam neko negribās darīt...... Nebaudāmais skaļums? (šitādu frāzi es parasti dzirdu no kaimiņos dzīvojošās omes) ja nēesi pamanījis, bārs saucās Rock'n' Riga. Telpas Rīgā laikam ir par brīvu? komunālie arī? Nevar jau viņi sevi uzturēt tikai no tās naudas, kas nāk par šmigu un zaceni. Turklāt man ļoti patīk tā ideja par dueļiem,jo tas ir KONKURS, dārgais draugs. Turklāt daudz orģinālākā noformējumā, kā lielākā daļa..... Un tā fraze par abšaubāmo kapitāla iegūšanu bija pretīga...... (un vispār, ka tu to uzzināji?) Pats esi organizējis ko vairāk par dzeršanas ballītēm, lai meičas dzēruma apgrābstītu?

Stulbais Latvietis pirms 25 nedēļām
Mans komentārs ir: STULBIE LATVIEŠI :D

Štāls pirms 25 nedēļām
Jerijs laikam kāds slepens spiegs rnr priekšniecībā, kas visu par visu zina, un publiski ziņo.
Manuprāt, sākot ar septīto postu diskusijas nosaukumam būtu jābūt "Gustavs izsitējs & Co$$$"

P.s. Jerij, Tu gadījumā neesi no Salaspils?

Jurita -> Jerijs pirms 25 nedēļām
Tad klapējam visas bodītes ciet! Jo kuram gan krodziniekam mūzika nav arīi biznesa sastāvdaļa? Tā visi sen būtu uz gruntes. Mazāk riet, vairāk darīt pašiem.

Jerijs pirms 25 nedēļām
Stals- kads sakars salaspilij ar rock n rigu ? Pats tur dzivo ? Jurita- Es biznesa esmu daudzus gadus ka paligs bijis un zinu ka rikojas rock'n'riga un ka rikojas citas iestades, melnaja piektdiena,cetros kreklos un citur.

štāls pirms 25 nedēļām
Es ceru, ka šodien varēs baudīt lielisku dueli, un pēcāk šādi posti neradīsies. Izbaudīsim mūziku, un nebojāsim gaisu publiskā vietā! Atcerēsimies, ka tikai pateicoties dažām augstāknorietām personām šādi pasākumi notiek. Es saku lielu paldies Gustavam un visai RNR par visu, ko viņi jauno mūziķu labā dara, kā arī balva šoreiz tiešām nav no ģišofkām.

džī pirms 25 nedēļām
tieši tā - paldies par to, ka TAS NOTIEK !!!
žēl, ka novirzījāties no prok iesāktās tēmas, kas nebūt nebija organizatōru apriešana, bet gan, izskatās, aizrādījums nejaukt duelēšanos ar džemošanu

Edža pirms 25 nedēļām
Jerij , atgādini man vienas grupas vokālistu , kurš arī tāpat kā tu visus Latviešus nodi*s ķip ka negodīgi jo pats netika eirovīzijā , utt. Šķiet ka tev ir sakāpis galvā nedaudz par daudz un tu esi iedomājies ka esi baigais profesionālis šajā jomā.

Štāls pirms 25 nedēļām
Par eirovīziju vispār nav jēgas sākt runāt, tur tikai žūrijas ielikteņi spēlē, un profesionāļi pie vārda netiek.
Atgriežoties pie tēmas- noskatījos dueli vēlreiz, un man šķita, ka ir ok, nekāds dižais džems jau nu arī nebija, nezinu par ko vairums protestē, čaļi normāli spēlē, pamēģiniet jūs uzkāpt uz skatuves un duelēties.

Edža pirms 25 nedēļām
Man liekas tam dabas ''briinumam''vajadzeetu atseviskju teemu :D

Jerijs pirms 25 nedēļām
Jaunekli, par kadu profesionalitati jus tagad runajat, ja runa iet par to, ka muzika nav tas ar ko pelnit naudu un manit citus it ka draudzejoties, tai jabut patikamai ausim un ar gaumi, ar patiesu cienu un draudzibu, nevis sabojatai ar finansialiem ienakumiem un kuram skalaki draugi vai gitaras, ta nav muzika bet zagesana meza, kura sai vieta tiek deligeta ...
Un eirovizija tak vispar ir auzas, kuras vara putra mums pazistamie purnini un isteniba piekristu tam ko stals saka, ka profesionali netiek, bet tadu jau ari latvija var teikt nav.

A.T. pirms 25 nedēļām
Jerij, runa nekur neiet un mūzika var būt dažāda. Izlasi varbūt kādu grāmatu. Noskaties kādu teātra izrādi, apmeklē kādu klasiskās mūzikas koncertu vai pat operu, pastudē LMA un tad spried par profesionalitāti:)

Jerijs pirms 25 nedēļām
A.t.- savulaik esmu pabeidzis JMMS un studejis divus gadus ari LMA (par laimi, izvelejos darit ko citu sai dzive un pametu studijas), tapec paslaik tu iebrauci gravi. Un klasiska muzika nav balstita uz finansiala izdeviguma un cilveku apmulkosanas, bet gan uz vertibam un profesionalitati, par kuru tev laikam nav nemazakas nojausmas.

A.T. pirms 25 nedēļām
Mūzika ir pietiekami ēteriska, lai tai vispār nebūtu jābalstās :-), tomēr, ja Tu tik kaismīgi šeit cīnies par vai pret kaut ko, tad varbūt izslejies virs ierakumiem un nodziedi kādu jauku dziesmu un visi to novērtēs :-)))

Jerijs pirms 25 nedēļām
A.t., tev ipasi nesanak telot aspratigu un veso dzeku, ka parsvara visiem aktieriem seit. Lai veicas aktiermeistaribas nodarbibas un iesmerejies ar to eterisko ellu ( loti aspratigi, ne ?) Piedosanu sim forumam, lapai nav ne vainas, tikai pasam rnr un co jaapdoma uz ko vini iet, ja tik daudz neapmierinato, jo te vel kads tika minets man lidzigais, domaju ja ir divi, tad ir tris, barins ari nav talu un tad jau tas nav labi.

A.T pirms 25 nedēļām
Esmu pateicīgs Gustavam par to, ko viņš dara. Esmu gandarīts par ģitāristiem, par grupām, par rokmūziku, par dzīvu mūziku, kam iespēja izpausties šādā atmosfērā, jā, arī pilnveidoties...

skatītājs pirms 24 nedēļām
Protams dažreiz gribētos lai uzvar labākais, nevis populārākais. Taču liels paldies Gustavam par šo visu, jo Latvijā nav labākas vietas kur jaunajiem sevi izrādīt. Par skaļumiem.. ja kas nav labi, jāsaka uzreiz. Dalībniekiem savukārt jāprot pašiem iziet un parādīt uz ko viņi ir spējīgi.. ja stāvēs maliņā, tad tur pat arī paliks.

SK pirms 24 nedēļām
Jerijam vienkārši skauž , ka Gustavam kaut kas tik fantastisks ir izdevies , gan jau zem Jerija sēž kāds mīkstpēdiņš kas pats neko patiešām jauku un labu nav paveicis un tāpēc konkrēti nodi*š un nomelno citus kam tas ir izdevies.

Pižiks pirms 24 nedēļām
Nesaki par Rock\'n\'Riga JAUKS :D tā savā ziņā ir zaimošana :D

Ādams pirms 24 nedēļām
Paldies Gustavam par uzņēmību! Rnr neatsverama vieta Latvijas rokmūzikas saimniecībā ;)
Priekā!!

Pievienot atbildi