Dace pirms 23 nedēļām Uzmanību - bārā darbojas haizivju bars - īpaši tendētas uz 'svaigu gaļu' (lasīt - jauniem apmeklētājiem). Visādi citādi - bārs ok. :)
Haizivs :) pirms 23 nedēļām Jeee :)
hu ci pirms 23 nedēļām piedāvāja precēties? :D
Dace pirms 23 nedēļām Nepiedāvāja gan, tur ir pavisam citādi, uz ko es it kā biju gatava, bet kā izrādījās pat mana humora izjūta (kura IR) netika līdzi.
Tik gribētos zināt, pēc kāda principa tā plosīšana notiek - tas ir kāds savdabīgs face control?....
vanags pirms 23 nedēļām njā, tur apgrozās tādi īpatnēji un iedomīgi cilvēki :)
hu ci pirms 23 nedēļām muļķības.
Dace pirms 23 nedēļām Iedomīgi toč nav, bet īpatnēji ar super īpatnēju humoru :)
TC1 pirms 23 nedēļām Atkal Cukurs? :D
Dace pirms 23 nedēļām Ne tikai, visa bāra apkārtne :)
hell yeah pirms 23 nedēļām Dace, ej atpakaļ uz franchiem :)
Mārcis pirms 23 nedēļām Dace, ja tu runā par sestdienas vakaru, tad atvainojos - tiešām ir nepieklājīgi piedāvāt meitenei nevis precēties, bet Madonas alu. :D
Dace pirms 23 nedēļām Nepieklājīgi gan :D:D:D
Bet galu galā tiku pie ļoti garšīga kokteiļa, ko varētu nodēvēt par Izmisuma dzērienu tiem, kuri alu nedzer un tiem, kuriem nevilina pudele - "kaut kas garšīgs". Mūzikas dēļ būtu gatava vēl kādreiz tur aiziet, protams, nomaskējoties, lai pie bāra sēdošie nevarētu atpazīt :D
nes pirms 23 nedēļām kāds sakars?
Haizivs pirms 23 nedēļām ar "jauna gaļa" bija domāts jaunas meitenes ...?
haha pirms 23 nedēļām nevis jaunas meitenes, bet 100% ka te cepaas kaukaada 12gadiiga pokemone. ZB jau! Saakumaa RnR bija ideaala vieta, bet tagad tur taa kaa beernudaarzaa. ZB juus emo pokemoni! Kameer nav 18 - uz franchiem!!! 1 dienu piegrieziisies taa pa iistam un saakshu mest aaraa visus mazgadiigos.
Dace pirms 23 nedēļām haha, man ir 27... un es necepos, izsaku savu viedokli, kam arī šis forums ir domāts, kas gribēs - sapratīs, ko ar to gribēju pateikt :)
Cukurs pirms 23 nedēļām MUAHAHAHAHAHAHAHA
M pirms 23 nedēļām Cukurs visiem grib tikai labu - viņš mēģina zemtekstā atrunāt visus no dzeršanas (tiešā tekstā nedrīkst) un veicina, lai visi piekopj veselīgu dzīvesveidu. :D
Janson pirms 22 nedēļām haha<-- kas tu tāds būtu lai mestu ārā?
haha pirms 22 nedēļām Latvietis, kas noruupeejies par muusdienu jaunatni :P Fak juu, emo pokemoni!
Janson pirms 22 nedēļām tev tie mazie tik šausmīgi traucē,man personīgi pie vienas vietas,jo es veltu uzmanību uz saviem cilvēkiem un atpūšos,nevis ar naidīgu aci uz visiem skatos!
haha pirms 22 nedēļām Ja man vinji netrauceetu, tad es seedeetu franchos vai celsijaa. Ticiet vai nee, bet agraak arii franchi bija forsha vieta kur paseedeet pie galdinja un pasuukt alu, bet tagad.... Driiz tas notiks arii ar RnR.
buberts pirms 22 nedēļām nepukstiet taču, ne visi, kam neizskatās uz trīsdesmit, ir mazi iedomīgi briesmoņi un pokemoni. :)
jix pirms 21 nedēļām nu neviens jau nesaka, ka visi ir tādi, bet nu kopumā publika ir pamainījusies. nevar jau nolasīt ideālu publiku, kas visiem patiktu.
ja cilvēks māk normāli izklaidēties, tad lai dzīvojās pa rnr, bet ir daži, kuriem
šo to vajadzētu pamācīties un nedaudz attīstīties, un sakritība, ka tieši gados jauni cilvēki.
bet ir arī tādi, kuri ievieš dzīvību kluba telpās - paldies viņiem!
Ozo pirms 21 nedēļām Mees viemeer esam visvairak cieniijushi tieshi patstaaviigo publiku, tadeelj pamaaciisim vissi kopaa labas uzvediibas manieres tiem, kas to neprot!
Forums » Haizivju bars
Dace pirms 23 nedēļām
Uzmanību - bārā darbojas haizivju bars - īpaši tendētas uz 'svaigu gaļu' (lasīt - jauniem apmeklētājiem). Visādi citādi - bārs ok. :)
Haizivs :) pirms 23 nedēļām
Jeee :)
hu ci pirms 23 nedēļām
piedāvāja precēties? :D
Dace pirms 23 nedēļām
Nepiedāvāja gan, tur ir pavisam citādi, uz ko es it kā biju gatava, bet kā izrādījās pat mana humora izjūta (kura IR) netika līdzi.
Tik gribētos zināt, pēc kāda principa tā plosīšana notiek - tas ir kāds savdabīgs face control?....
vanags pirms 23 nedēļām
njā, tur apgrozās tādi īpatnēji un iedomīgi cilvēki :)
hu ci pirms 23 nedēļām
muļķības.
Dace pirms 23 nedēļām
Iedomīgi toč nav, bet īpatnēji ar super īpatnēju humoru :)
TC1 pirms 23 nedēļām
Atkal Cukurs? :D
Dace pirms 23 nedēļām
Ne tikai, visa bāra apkārtne :)
hell yeah pirms 23 nedēļām
Dace, ej atpakaļ uz franchiem :)
Mārcis pirms 23 nedēļām
Dace, ja tu runā par sestdienas vakaru, tad atvainojos - tiešām ir nepieklājīgi piedāvāt meitenei nevis precēties, bet Madonas alu. :D
Dace pirms 23 nedēļām
Nepieklājīgi gan :D:D:D
Bet galu galā tiku pie ļoti garšīga kokteiļa, ko varētu nodēvēt par Izmisuma dzērienu tiem, kuri alu nedzer un tiem, kuriem nevilina pudele - "kaut kas garšīgs". Mūzikas dēļ būtu gatava vēl kādreiz tur aiziet, protams, nomaskējoties, lai pie bāra sēdošie nevarētu atpazīt :D
nes pirms 23 nedēļām
kāds sakars?
Haizivs pirms 23 nedēļām
ar "jauna gaļa" bija domāts jaunas meitenes ...?
haha pirms 23 nedēļām
nevis jaunas meitenes, bet 100% ka te cepaas kaukaada 12gadiiga pokemone. ZB jau! Saakumaa RnR bija ideaala vieta, bet tagad tur taa kaa beernudaarzaa. ZB juus emo pokemoni! Kameer nav 18 - uz franchiem!!! 1 dienu piegrieziisies taa pa iistam un saakshu mest aaraa visus mazgadiigos.
Dace pirms 23 nedēļām
haha, man ir 27... un es necepos, izsaku savu viedokli, kam arī šis forums ir domāts, kas gribēs - sapratīs, ko ar to gribēju pateikt :)
Cukurs pirms 23 nedēļām
MUAHAHAHAHAHAHAHA
M pirms 23 nedēļām
Cukurs visiem grib tikai labu - viņš mēģina zemtekstā atrunāt visus no dzeršanas (tiešā tekstā nedrīkst) un veicina, lai visi piekopj veselīgu dzīvesveidu. :D
Janson pirms 22 nedēļām
haha<-- kas tu tāds būtu lai mestu ārā?
haha pirms 22 nedēļām
Latvietis, kas noruupeejies par muusdienu jaunatni :P Fak juu, emo pokemoni!
Janson pirms 22 nedēļām
tev tie mazie tik šausmīgi traucē,man personīgi pie vienas vietas,jo es veltu uzmanību uz saviem cilvēkiem un atpūšos,nevis ar naidīgu aci uz visiem skatos!
haha pirms 22 nedēļām
Ja man vinji netrauceetu, tad es seedeetu franchos vai celsijaa. Ticiet vai nee, bet agraak arii franchi bija forsha vieta kur paseedeet pie galdinja un pasuukt alu, bet tagad.... Driiz tas notiks arii ar RnR.
buberts pirms 22 nedēļām
nepukstiet taču, ne visi, kam neizskatās uz trīsdesmit, ir mazi iedomīgi briesmoņi un pokemoni. :)
jix pirms 21 nedēļām
nu neviens jau nesaka, ka visi ir tādi, bet nu kopumā publika ir pamainījusies. nevar jau nolasīt ideālu publiku, kas visiem patiktu.
ja cilvēks māk normāli izklaidēties, tad lai dzīvojās pa rnr, bet ir daži, kuriem
šo to vajadzētu pamācīties un nedaudz attīstīties, un sakritība, ka tieši gados jauni cilvēki.
bet ir arī tādi, kuri ievieš dzīvību kluba telpās - paldies viņiem!
Ozo pirms 21 nedēļām
Mees viemeer esam visvairak cieniijushi tieshi patstaaviigo publiku, tadeelj pamaaciisim vissi kopaa labas uzvediibas manieres tiem, kas to neprot!
Pievienot atbildi