Iesakam
www.KasNotiek.lv

Forums » 5dienas ģitāristu duelis

Toms pirms 23 nedēļām
es te baigi gari nerakstīšu, lai citiem nav jāpiepūlas ar lasīšanu, bet gribēju tik paust savu izbrīnu par to, ka 5dien uz ģitāristu dueli kā viesis, kuram jānosaka uzvarētājs, tika izvēlēts cilvēks, kurš ir pazīstams ar vienu no dalībniekiem. nu tas gan no manas puses liekas baigi nesmuki. nepietiek ar nejēdzīgo balsošanas sistēmu, nē vēl vajag visādas stulbības darīt.
taču, abi ģitāristi (runāju par Jāni un Rolandu) nospēlēja ideāli. manuprāt, labākais pāris no visiem. riktīgie ģitārmonstri :)

p.s. varbūt kādam ir bildes no tā vakara?

čmok pirms 23 nedēļām
man liekas, H.Zariņš bija pirmais no vērtētājiem, kas vienādu publikas ovāciju gadījumā norādīja uz acīmredzami labāko ģitāristu. Ko, atvainojiet, nedarīja iepriekšējie žūrētāji. Un liels paldies, ka vismaz no pēdējā četrinieka kā uzvarētājs tika spēcīgākais ģitārists, kas iepriekšējās nedēļās diemžēl tā nenotika. es runāju par bernānu, mercy, markausu, kovaļovu

Mati pirms 23 nedēļām
kas uzvarēja?

Ozo pirms 23 nedēļām
Latvija tā vai savādāk vissi ir savstrapēji pazīstami! :)

hvz pirms 23 nedēļām
Un ja vadāmies pēc bībeles teorijas, tad mēs visi esam radinieki :D

haha pirms 23 nedēļām
Gustav! Varbūt uzreiz atdot ģitāru kādam savam chomam un miers! Nebūs jātaisa šitāds balagāns, kurā izvēlas "labāko" soloģitāristu :)

riffolicious pirms 23 nedēļām
pēdējais duelis bija lielisks, jo prieku sagādāja ne tikai lieliskie mazajā finālā spēlējošie ģitāristi, bet arī Zariņš, kas patiešām vērtēja ņemot vērā labāko ģitārspēli, nevis to, kuram draugu pulciņš plašāks. žēl gan, ka tieši šo dueli neizdevās baudīt uz vietas, jo šis duelis, kopā ar Mārča un Bernāna dueli ierindojas labāko dueļu kategorijā šajā sezonā.

jix pirms 23 nedēļām
šis tiešām bija viens no labākajiem dueļiem. īpaši pēdējais, gribējās vēl un vēl dzirdēt ko abi pieprot.
un cepuri nost Zariņam, ka izvēlējās beigās Rolandu - čalim ir iekšā, neko sliktu nevaru teikt.

Prok pirms 23 nedēļām
Man arī prieks, ka dueļa viesis izvēlējās labāko no tā vakara dalībniekiem. Lai Rolandam izdodas uzvarēt arī lielajā finālā, jo par tiem, kas tur ir - viņš toč ir labāks.

haha pirms 23 nedēļām
Yeah, right ;) (sarkasms)

Pievienot atbildi